Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pies wygrzebał 2 ludzkie płody! Co się dzieje w Sosnowcu? - czyli kolejni po |
darmowe mieszkanie z opłatami nauczeni przykładem. http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14342607,wiadomosc.html no chyba ze madzia miala rodzenstwo... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pies wygrzebał 2 ludzkie płody! Co się dzieje w Sosnowcu? - czyli kolejni po |
w kraj wyznaniowym, nauki kościoła jak widać są wcielane w życie zgodnie z poziomem jej nauczania. Zdegenerowane środowisko kościelne poucza o moralności.
|
|
Re: Pies wygrzebał 2 ludzkie płody! Co się dzieje w Sosnowcu? - czyli kolejni po |
przypomne ze rodz madzi z religia k niewiele mieli wspolnego Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak większość katolików nie ma nic wspólnego, wierzą bo to taka tradycja rodzinno-terytorialna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |