Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premia z książeczki mieszkaniowej? |
Czy może ktoś ostatnio dostał i ile? Od czego zależy jej wysokość?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premia z książeczki mieszkaniowej? |
Proszę tylko o poważne posty! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
spytaj inspektorki !
|
|
Zapomniałem dodać żeby zezowaty pajac się nie odzywał!!! Inspektorka może! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
to DEBILU będziesz pisał sam ze sobą ? grubaryba vel inspektorka vel abantonino vel - ( jest i czwarty nick , chwilowo zapomniałem )
|
|
Nie obrażaj uczciwych ludzi imbecylu!!! Nie będę pisał sam ze sobą! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
znam takiego jednego piekarza z Piątnicy , może z nim ?
|
|
Czwarty nick to andreo ;)
|
|
|
Dzięki ! chociaż jeden mądry ! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Witam Ja miałem dwie książeczki zakładane, jedna w 1984 roku, a druga w 1983 roku. Na jednej było: Wkład - 16100zł odsetki ubiegłe - 7577.56zł odsetki bieżące - 105.29zł premia gwarancyjna - 16917.87zł opłata za likwidację - 30zł Na drugiej: Wkład - 24300zł odsetki ubiegłe - 6498.51zł odsetki bieżące - 92.31zł premia gwarancyjna - 17332.95zł opłata za likwidację - 30zł Książeczki były likwidowane dwa lata temu, wiem, że w jednej z nich było wpłacone 10000zł jednorazowo 3 lata przed realizacją, ale nie potrafię powiedzieć która to była. Musisz też wziąć pod uwagę to, że rok przed realizacją tych książeczek robiłem wycenę i wycenili mi te książeczki na 73tyś zł przy tym uwzględnili koszt metra za mieszkanie 3400zł. Po roku mieszkanie kupiłem za 3200zł za metr i wyszło prawie 90tyś zł... Więc tak naprawdę dopiero kiedy je zrealizujesz dowiesz się ile są warte. Pozdrawiam Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
A te wkłady to na stare pieniądze miałeś? www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
nowe prosto z banku
|
|
Ja otrzymam jak zlikwiduje ok 5 tyś jak na coś to przeznacze typu wymiana okien,instalacja elektryczna i gazowa jak ktoś ma duże kwoty może na zakup mieszkania itp ,a jak nie przeznacze to dostane z 500zł bo nie wiele jest na książeczce która nie dawno sie znalazła przypadkiem i nie było wpłacane regularnie.
|
|
mam dwie z 1980 roku i planuje przeznaczyc je na zakup domu lub remontu w domu jednorodzinnym, wiem ze mam premiowane i teraz mocno sie zastanawiam co z nimi zrobic?Wiem takze ,ze w Olsztynie byla sprawa sadowa -ale nigdzie nie moglam znalezc wyroku -poniewaz na tych ksiazeczkach jest pelny wklad!!!!(nie interesuje mnie Balcerowicz i jego pojebane reformy) ja wplacalam kase! Nie wiem tylko jak dotrzec do praWDZIWEGO PRAWNIKA!!!!!!!!! A NIE DURNIA! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Tak czy siak piekarni za to nie pobudujesz -:))
|
|
Kto jeszcze dostał premie? www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |