Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Protest |
Czy Łomża tez się włącza do protestu??? http://twojepaliwo.pl/przebieg-akcji-miasta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Protest |
Ja proponuję taki sposób http://photos.nasza-klasa.pl/26453193/123/main/8c0b2df44e.jpeg
|
|
Inicjatywa obywatelska przeciwko podwyżkom cen paliw W sobotę, 24 marca, wyjeżdżamy w Polskę razem z Łukaszem Jasińskim , zbiórki w wyznaczonych miejscach ( te same co na poprzednich naszych akcjach ), lub jeśli w Waszym mieście, organizuje to ktoś od Łukasza, to na ich miejscach, o godzinie 12:00. Następnie blokowanie dróg krajowych i autostrad !! http://www.stoppodwyzkomcenpaliw.pl/index.php/14-sample-data-articles/98-24-iii-2012-protest-przeciw-wysokim-cenom-paliw
|
|
tak, biedna Lomza bedzie strajkowac.. K** krew czlowieka zalewa jak patrzy co sie na ulicach dzieje. Co rusz przybywa wiecej samochodow, nie byle jakich, nietanich, paliwozernych... Tylko potem narzekaja, ze ich na tankowanie nie stac. Warto sie zastanowic kto ma bardziej we lbie nas.rane ten co kupuje auto na ktorego utrzymanie go potem nie stac, czy rzad podnoszacy ceny. Jedni i drudzy siebie warci. Zastaw sie a postaw sie. Ja sie do zadnych strajkow nie przylaczam, bo stac mnie na zatankowanie auta i jego zuzycie. Powodzenia w walce z wiatrakami :) aha i uprzedzajac madrosci, forum jest po to, zeby kazdy sie wypowiedzial.
|
|
Cytując P.A. :"aha i uprzedzajac madrosci, forum jest po to, zeby kazdy sie wypowiedzial." Więc ja się wypowiem odnośnie jego wypowiedzi A nie przeszło Ci do głowy że: -przez ceny paliw zwykły chleb jest droższy? -przez ceny paliw usługi świadczone przez przewoźników też podrożały? -przez ceny paliw zwykłemu człowiekowi biedniej się żyje niezależnie czy ma auto czy też nie ma go?? Coraz wiecej osób rezygnuje z jazdy autem bo go normalnie nie stać....a przyjdzie i taki czas że i Ciebie P.A. przestanie być stać na paliwo i utrzymanie auta bo ten Szary Człowiek przez właśnie te wysokie ceny paliw nie kupi od Ciebie towaru bo przez wysokie koszty jego wytworzenia a co i za tym idzie również cena paliwa w kosztach cen tego produktu(nie ważne czy jesteś właścicielem czy też robolem) zawarta nie pozwoli mu go kupić. Nie zmuszam Cię do zmiany toku Twego rozumowania i masz prawo do głoszenia swych egoistycznych mądrości na forum!!!!!
|
|
Do egoizmu mi bardzo daleko, proponuje zapoznać się ze znaczeniem tego słowa, jak nie masz słownika to google Ci pomogą... Podkreślam tylko hipokryzję łomżyńskich narzekaczy.. Nie gada się na coś, co się samemu drąży. Twój tok rozumowania poszedł nie w tę stronę co trzeba. Akurat mnie na tankowanie będzie stać i po 8zł, bo nie mierzę ponad własne siły i potrafię dobrać auto do potrzeb, czego wielu ludzi nie umie, a teraz narzeka. Jedyne z czym się zgodzę to rosnące ceny produktów, ze względu na koszty transportu, ale o tym powoli się zapomina i usilnie dąży się do tańszego tankowania, ażeby wozić własne cztery litery.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |