Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokal na chrzciny z opcją DLA DZiECI |
Witam, pytanie jak w temacie. Mam wśród "gości" kilkoro 4-5 latków. Aby nie zwariować chciałabym znaleźć miejsce gdzie będzie jakaś chuśtawka ogródek, itp. Termin w maju. Nie znam w ogóle lokali w Łomży i okolicach. Z góry dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokal na chrzciny z opcją DLA DZiECI |
wenecja czy jakoś tam .... ???
|
|
Ostatnio byłam z dzieckiem w ,,LABIRYNCIE". Mają tam jakieś zabawki, kolorowanki, kredki itd. Nie jest tego dużo, ale nie wiem gdzie, poza tym, mają w Łomży takie rzeczy. No i jest też menu dla najmłodszych. Może tam? ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Moja będzie w Budach Czarnockich u P.Chaberka.
|
|
mały to ty jeszcze nie miałeś Chrzcin ?????
|
|
A co ojcem chrzestnym chcesz być? Jak tak to dziękuję ,bo podobno potem dzieci "udają " się w chrzestnych.
|
|
Ale https://disegnidacolorarewk.com/ to nie tylko kolorowanki. Cieszymy się, że możemy zaoferować szereg ekscytujących funkcji i zajęć, które zapewnią dzieciom zajęcie i rozrywkę na długie godziny. Pozwól, aby ich kreatywność poszybowała w górę dzięki naszym lekcjom rysunku, podczas których mogą krok po kroku poznać techniki tworzenia pięknych dzieł sztuki. Ćwicz małą motorykę i koordynację wzrokowo-ruchową dzięki naszym arkuszom ćwiczeń typu „kropka po kropce”, które stanowią świetny sposób na naukę poprzez zabawę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |