Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zezus & madziara .. |
.czyli romans rozczochranego z natapirowaną :):):) zezuś i madziara :) Załozyłem dla was specjalnie post żebyście nie zaśmiecali tematu o grach :):) hihihihi :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zezus & madziara .. |
maruda:) masz jakiś problem???
|
|
maruda ktoś tu coś ma na myśli ?
|
|
zezowate szcęscie:) głodnemu chleb na myśli:)
|
|
madziara Adam z raju też został wygnany , jak się robaczywych jabłek najadł
|
|
ano to mu na dobre nie wyszło :)
|
|
No i zobaczcie robaczki jak wam ładnie w tym temacie idzie :):) A w tamtym robiliście niepotrzebny kocioł :):)
|
|
zezowate szczęscie:) hahaha
|
|
hi hi hi hiiiiii
|
|
marudo , coś tak posmutniał ?
|
|
maruda nie ważne kto z kim, ale ważne aby zdrowe dzieci z tego były, a po zezolu to raczej wątpliwe
|
|
Obi :):) Myślisz że zez jest niepełnosprytny w tych sprawach ?? :):):) zezus to prawda że dzieci ci po scianach biegaja ?? :):)
|
|
Obelix , znowu ch... do du.py szukasz ?
|
|
wezcie się ogarnijcie ja już mam dziecko i więcej nie zamierzam mieć dobranoc państwu pozdrawiam
|
|
maruda, jeszcze bym Ci parę sztuczek pokazał
|
|
maruda ja jestem tego pewien hmmm hi hi ha ha
|
|
np. jak flaka włożyć przy pomocy lejka.
|
|
miłej i spokojnej madziara ,
|
|
A no słyszałem że nadgarstki masz tak wyćwiczone że dłonie obracaja ci sie o 360 stopni :):):)
|
|
mały ty nie jesteś mały ty jesteś W I E L K I
|
|
no wiem -:)
|
|
Obelix , wcinasz się bo chcesz się odgryżć ?
|
|
siemasz WIELKI mauchu :):) zezus !! Na mieście chodzi fama że jeża przez lejek ostatnio wychrobotałaeś :):):):):) Prawda to czy fałsz? :):)
|
|
zezowate szczęscie:) dziękuję nawzajem
|
|
Po co pytasz ,okrakiem teraz chodzi.
|
|
Obelix dupę już _maly_emu wylizałeś , teraz mu może zrób jeszcze laskę , sprzymierzeńców szukasz ?
|
|
mały :):) Pewnośc chciałem miec :):) Alez on kochliwy jest ten nasz zezus :):) Ptaka w locie, szmatę na płocie :) Wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka, bo wleźć nie daje rady bidulek :):)
|
|
doceniam dowcip _małego_ bo ty swoim _małemu_ do pięt nie dorastasz
|
|
ja to powiem jedno ... ktoś chce mi zagrać na nerwach he he he ale to może źle się skończyć !!!!!
|
|
sory,box oglądam,nara
|
|
maruda , a Tobie żal dupę ściska ? widzę , że ktoś tu coś nie kuma !
|
|
to znaczy zazo ????
|
|
zezuś każdy wszystko kuma :):) Jest tylko mała róznica pomiędzy:) Jak ty komuś to jest oki :):) Ale jak ktoś tobie to jest peee :):) Trochę to nie jest halo na mój gust:(
|
|
maruda , ja bym Ci radził żebyś nie chodził po mieście i nie roznosił takie plotki , że mój ch.. jest słodki
|
|
maruda sedno jak zwykle
|
|
ha ha ha he he he hihihihihiiiii i co ????
|
|
robciu :):) Popuść szeleczki bo nikt ci na nerwach nie chce grac :):) Trzeba po prostu znac sie na żartach a nie wszystko brać do siebie :)
|
|
maruda a wiesz dlaczego po wsi krzyczeli siana dajcie jak zezol sie rodził, bo osioł na świat przyszedł
|
|
Powtarzasz się zezuś :):) ja tego sformułowania uzywałem 30 lat temu :):) Powstaje w związku z tym zapytanie samoczynnie :) Zatrzymałes sie w rozwoju ? Czy może nowe formułki do głowy cieżko wchodza ? :):)
|
|
Obi :) Masz u mnie wielki browar:):):)
|
|
to miał być temat dla zezus & madziara .. tylko mnie ktoś zapomniał dopisać :( więc nie zaśmiecajcie tego tematu ok ?
|
|
kurdre robciu sorki :( Moje przeoczenie. Natępny bedzie z tobą :):):):)
|
|
maruda zmartwiłem sie browar heh nie przepadam ale co tam, żyd dla towarzystwa dał się powiesić
|
|
ta na pewno .... :(
|
|
robciu :) może to osłodzi twoje rozgoryczenie ?? http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA&ob=av2e Obiecuję że taka pomyła miała miejsce po taz pierwszy :)
|
|
maruda , nie wpier.dalaj się jak brudna koszula w du.pę , jak nie znasz historii , KTO zaczął ! Ja mam dystans do siebie , a jak się bawimy czy śmiejemy to razem . Przejrzyj tematy wcześniejsze , z przed kilku dni , ZAWSZE _maly_ inicjował głupkowate teksty pod moim adresem . _maly_ ostatnio był jak wrzód na du.pie i chodził za mną na każdy temat , przyczepił się jak gó.wno do du.py . Zwróciłem mu uwagę że przesadza , ale on to olał , więc odpłaciłem mu tym samym , nękając go po różnych tematach . Jak Kuba mnie , tak ja Kubie ! Nie było Cię ostatnimi dniami na forum , to może odniosłeś takie wrażenie , fakt ja teraz prowokowałem i ch... j , nikomu nie zamierzam się tłumaczyć , jak Ci nie pasi to nie czytaj .
|
|
robciu gdzież bym śmiał wychylać się .... dla zgody to ja wam postawie co nie co
|
|
zezol wypijesz z nami ?
|
|
zezuś :) Dystans to może i masz , nie wiem , nie znam sie , nie obchodzi mnie to też zupełnie :) mały sie do ciebie przyczepił i prowokował ?? Może i tak ale mały wyrazał sie jak człowiek z klasa a nie jak lump . A ty niestety wyrażasz sie tak w każdym poście gdzie cos napisane jest nie po twojej mysli :):) Ja tez lubie pożartowac i posmiac sie , Obelix tez , ale ani ja ani on, nie uzywamy słów które powszechnie uznane sa za wulgarne. A ty ??? Poczytaj to co wyzej napisałes . Nie leży mi taka zabawa , zresztą dzieci też tu wchodza i czytają i uwierz mi zezus że nie na takich słowach polega zabawa:):) Tymczasem zmykam , ale jeszcze sie odezwe :):) Ahhh i jeszcze jedno bo bym przeoczył :):) Nie ty będziesz mi dyktował co mam czytac a czego nie , ale wiedz jedno . Zawsze będę zwracał ci uwagę , a wiesz dlaczego ?? Bo mam gdzieś twoje inwektywy !!!!!!!!!!!!!! :):):)
|
|
a co tak raptem zacichli,wystraszyli się czy co?
|
|
cichaj _mały_ lekcja wychowawczo-poglądowa jest
|
|
pytanie czy wywołany do tablicy zezuś stanie na wysokości zadania i zaliczy
|
|
ja po necie serfuje sobie a co ????
|
|
a tym czasem Johnnie Walker sie leje :-)
|
|
a Ty hihi to do spania już zmykaj.
|
|
Kurcze ,że ja wczesniej nie wiedziałemże jemu tak przeszkadzam.
|
|
_mały_ to ty nie wiesz , że grzeczne dzieci idą spać o trzeciej
|
|
mały :) A ty sie na boks napatrzyłes , nie atakuj nas przypadkiem :):)
|
|
no panowie szklanki w dłoń bo w kieliszki nie nalewam
|
|
ta na pewno mały , ja już dawno skończyłem 18 lat i mogę siedzieć sobie po nocach ale ty no nie wiem , zapewne rodzice z domu wyszli a ty szalejesz tak ??????
|
|
Zeziu poprawę obiecuję i już nie będziesz musiał "swoich żartów" na googlach szukać.
|
|
Jak tak oglądałem box to sobie pomyslałem ,że z zezolem bym nie miał szans,trzeba zawsze patrzyć przeciwnikowi prosto w oczy,a on by mnie w ciula robił ,że hej.
|
|
hmmm hahaha hi hi robciu sorki ale to jest dobre więc korzystam, no chyba że mi zabronisz to może posłucham, podobno masz prawa autorskie _mały_ ale przed walką musisz zapytać czy bije tam gdzie patrzy
|
|
Obelix to wlej jednego i pójdę spać.
|
|
mówisz i masz, ale najpierw xero dowodu poproszę żeby nie było że małolata rozpijam
|
|
Obi :):) Teraz to i ja juz mogę :):):) Mały , Obi , robciu :):) To po szkalnie :):) chluśniem bo usniem Panowie :):)
|
|
Na zdrówko i do następnego spotkania,hej!!
|
|
no i teraz jest OK nie lubię sam zalewać robaka ,
|
|
to wyciagajcie dłoń i szyje bo komu nie sięgnę ten nie pije
|
|
|
mały :):) wysikaj sie na noc :):):)
|
|
chciałes to masz [url}http://www.youtube.com/watch?v=rWHv2KaoGxQ
|
|
|
|
małemu nie przeszkadzaj bo paciorek mówi teraz
|
|
_mały_ , masz tu próbki , porównaj daty i godziny , ja Cię zaatakowałem w odwecie , KAŻDY ten Twój post był PIERWSZY w danym temacie , póżniej nie pozostawałem Ci dłużny . Moje złośliwe komentarze zaczęły się pod Twoim adresem DOPIERO wieczorem 16.03. 12. Jak uważasz , że To z Twojej strony było zabawne , to wybacz . Komentarze były prowokacyjne i nie nawiązywały do żadnej wcześniejszej sytuacji , wyskakiwałeś jakbyś sobie mną gębę wycierał . CZEMU TO MIAŁO SŁUŻYĆ ? Zwróciłem Ci uwagę , Ty to olałeś . Jak się bawimy i żartujemy z siebie wspólnie , to co innego . Czasem można i popełnić fo pa , strzelić gafę , za dużo napisać itp itd , ale ładować w obce tematy głupkowatych docinek CAŁKOWICIE nie związanych z sytuacją ? Co one wnosiły nowego , co komentowały , z czym były związane ? Gdyby nawet te Twoje komentarze padły gdzie indziej , tam gdzie piszemy ze sobą , to co INNEGO , można to przyjąć , ale NIE w sytuacjach opisanych poniżej . JAK KUBA BOGU , TAK BÓG KUBIE ! Re: Ratlerek Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 17:12 Zezowate Szczęscie taką padliną w kominku pali,zapytaj. Re: kwinto7 -szukam Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 20:58 Zeziu ,a co ty Kwinto jestes?Kwinto to był gość co grał na trąbce i z laską chodzil,a Ty co ?Grasz na flecie i laske robisz i uważasz sie za Kwinto? haha,hihi Re: KLIMZA - OZON Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 17-03-12 15:23 Wiem ,że Zezowaty się onanizuje,więc może on Coś Ci pomoże. Re: Pizzeria w Łomży – internet Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 16-03-12 10:49 Kiedyś już raz jedną zaprosił,a ta się jego pyta"Zeziu czy ty chcesz mi włożyć tam gdzie patrzysz" na to Zezowaty odpowiada,że tak.No i baba nawiała. Re: Browar i F1 Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 16-03-12 10:04 Zeziu o czym z Tobą gadać ,jak Ty masz piersi bez mleka .ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy.
|
|
zezol mały juz śpi jak na małego przystało.
|
|
Obelix , z Tobą za krótko się znamy i JA NIGDY pierwszy nie wyjechałem z jakimkolwiek komentarzem pod Twoim adresem , a Ty - TAK ! odszukać posty i tematy ?
|
|
zezol prponuję szklaneczkę tego co lubisz , co ty na to ?
|
|
zezol, odszukaj , ale i ja mogę to zrobić, a chodzi o twoje forumowe chamstwo, z pewnością jesteś spoko gość ale za szybko ciebie ponosi, a nie jesteśmy tu sami , Tak gwoli przypomnienia. Ja nie użyłem pierwszy słów powszechnie uznanych za wulgarne, w odróżnieniu od ciebie.
|
|
moja propozycja jeszcze jest aktualna, Masz szklaneczkę, ili niet.
|
|
Obelix moje chamstwo , moja sprawa , dupy nikomu nie będę lizał , do Ciebie PIERWSZY się NIGDY nie zwracałem , jak ktoś nie rozumie grzecznie to trzeba dosadnie znajdż CHOCIAŻ JEDEN mój post gdy pierwszy Cię komentowałem PS: zwrócę TERAZ uwagę i na Wasze wulgaryzmy
|
|
No dobra chłopaki :):) Łykniem bo odwykniem !!!! Zezus :) Co by nie było i jak mały by nie prowokował to wcale nie upowaznia Ciebie do uzywania wulgarnego słownictwa:):) Riposty i owszem bardzo sa wskazane ale nie WULGARYZMY do cholery jasnej !!:)
|
|
zezol nie ja pierwszy ci to mówię. i nie mam zamiaru wojować z kim kolwiek, bo po co?
|
|
maruda, przypomnę to Ci kiedyś
|
|
zezol masz w dłoni szklankę czy tępą szabelkę
|
|
maruda znowu polewam , zezol przyłączasz sie czy wyciągasz działa "nawalone"
|
|
maruda, zastanów się o czym piszesz , gdzie np w temacie : Fajne gry , czy w temacie : Ratlerek , czy jakimś ostatnim użyłem wulgaryzmów ? podaj przykład !
|
|
to jest to co ja napisałem Autor: Obelix (82.139.166.---) Data: 17-03-12 23:02 maruda nie ważne kto z kim, ale ważne aby zdrowe dzieci z tego były, a po zezolu to raczej wątpliwe a twojw riposta: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-03-12 23:04 Obelix , znowu ch... do du.py szukasz ? oceń sam, b. proszę.
|
|
zezuś :) Pisałes tylko w tych dwóch tematach ?? W innych nie pisałes ?? Nie będę grzebał w postach żeby ci pokazać gdzie klałes jak szewc bo to było by bez sensu :):) Baw sie z nami, ale nie przeklinaj bo to wcale nie jest potrzebne , mozna komuś dopiec bez takich słów :):) A zresztą pij z nami zezus i zachowuj sie :):) Byle jak ale sie zachowuj :):):) to Panowie : chlup w ten głupi dziób:)
|
|
maruda uważam tak: że zasady trzeba mieć byle jakie ale trzeba mieć bo bez zasad nie da się żyć
|
|
nalewam , kto złapie złocistą ciecz ten pije
|
|
dalsza dyskusja w związku z ilościa wypitego złocistego napoju powinna odbywać sie na prv.
|
|
ostatni raz polewam tu.
|
|
No to wypijem i sie zmyjem :):) Niedziela jest , do kosciółka trza będzie iśc :) Koniec nocnej debaty Panowie, spadamy w ciepłe nózki :):) Dobranoc:):)
|
|
Jestem za :-) Tym bardziej ze na ciebie czekają , Na tace daj sknero ?
|
|
maruda, to nie rzucaj inwektyw , poszukaj ! gdzie tak ubliżyłem _maly_emu , że go tak bronisz ? Obelix , a czemu miała służyć ta prowokacja , ja się do Ciebie nie zwracałem , co bawi Cię to jak sugerujesz złośliwie coś o zdrowych czy chorych dzieciach ? Może miałem Ciebie grzecznie prosić ? Ty tez już kilka razy z czymś PIERWSZY wyjechałeś pod moim adresem , zgoda co prawda bez wulgaryzmów , ale w prowokacyjny ośmieszający sposób , CZYM chciałeś błysnąć ? Jeszcze jedno : JA ZAWSZE ZWRACAM I ZWRACAŁEM SIĘ DO WAS Z SZACUNKIEM I PRZEZ ' WIELKĄ " LITERĘ , nie per ty ! Jak ktoś na to zasługuje , to i tak jego traktuję , jak nie - to z chamem trzeba walczyć po chamsku , do _maly_ pomimo sporu , też zawsze zwracałem się per TY !
|
|
zezol podziwiam ciebie za zaciętość, o dzieciach to taki slogan a nie przytyk. jesteś jeszcze mało dojrzały emocjonalnie. zezol opanuj się, inaczej mówiąc ogarnij się i uśmiechaj się do ludzi,
|
|
zezol ja na prawdę nie unikam konfrontacji, podaj email pogadamy poza forum. mój e-mail podroz1@o2.pl mam jeszcze złocisty napój he he
|
|
Obelix , już się ogarnąłem , teraz ja będę pod Twoim adresem SLOGANY pisać i zobaczysz BEZ WULGARYZMÓW ! użyję też i parę zwrotów _maly-ego , czy też utrzymanych w Waszym tonie
|
|
zezol jednak nie umiesz żartować, i żal mi ciebie. szkoda, naprawdę szkoda. mój email masz, tyle w tym temacie. ja sięgam po szkło a ty po co sięgasz?
|
|
wybacz Obelix , ale mnie nie zależy na reklamie tu na forum i upublicznianiu się na dziś kończę i życzę dobrej nocy ! PS: nie odpowiem na e-mail , nie zostawiam śladów
|
|
tak jak powiedziałem w cześniej: "uważam tak: że zasady trzeba mieć byle jakie ale trzeba mieć bo bez zasad nie da się żyć" ale tchórz jesteś, taka jest prawda oczywiście w/g mnie
|
|
|
Taki wspaniały temat a mnie zabrakło.Buuuu;-(
|
|
a miało być tak pięknie:)
|
|
nie martw się omannio kiedyś będzie dobrze :)
|
|
:) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ooo słońce wyszło , będzie cieplo .. :)
|
|
Pogoda dzisiaj śliczna;-)
|
|
omania:) pogoda piekna:)
|
|
Nom;)Nie dawno wróciłam ze spacerku i zaraz chyba pójdę znowu.Piesek na smycz i hejjjaaaa;-)
|
|
ja to się wybieram dopiero pomału:)
|
|
No ja miałam pobudkę rano;-)Moje stworzonko już siedziało i czekało aż otworzę oczy hihiih,ale nie żałuję;-)
|
|
chciał już na spacerek iść:)hihihi
|
|
Zapewne tak;)Jak co dzień.A najciekawsze że ze spacerku nie chhce wracać heheh
|
|
też dobrze jak nie chcę wracać:) pozostaję ci siedzieć cały dzień na podwórku:)
|
|
To idę ;-)Zajrzę wieczorkiem,bądź to popiszemy;-)
|
|
ok:)
|
|
podbijam temat:)
|
|
heeloo;-)
|
|
co tam ??
|
|
witam miłe Panie , widzę, że tylko robciu Wam towarzystwa dotrzymuje
|
|
no właśnie i sam sobie nie daje rady ... hmm
|
|
maruda , poszedł na pierwszą randkę , jutro będzie śpiewał : noc minęła nadaremnie , d ... a była , ale ze mnie zobaczymy jakie bajki będzie jutro opowiadał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |