Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Browar i F1 |
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5wEAI0TOx18
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Browar i F1 |
Ale wiocha ta reklamówka.
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=aABSd8VHZ0w
|
|
@edi "Wiochę" to Ty masz w głowie :) ...tylko narzekać potrafią ludzie... Pjotr
|
|
a mi się podoba bo jest związane z F1 a kto nie w temacie to niech się nie wypowiada :) zawsze będę pił Łomże przy transmisji f1 :)
|
|
Autor: Pjotr4 (194.29.134.---) Jak na sponsora takiej relacji, to o wiele fajniejszy spot mogli się postarac.
|
|
Autor: robciu (---.146.236.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Nie chodzi mi o sam browar i piwo, tylko kiepski jest spot.
|
|
a mi się podoba ten sport , już od 20 lat prawie jestem fanem tego sportu :):)
|
|
no to czemu nie wymyślisz lepszego?? Dla mnie ten spot jest bardzo fajny, prezentuje sponsora i z lekką nutką humoru :) Niech wieść o piwie naszym płynie w Polskę :) Pjotr
|
|
Autor: Pjotr4 (194.29.134.---) Data: 15-03-12 21:48 no to czemu nie wymyślisz lepszego?? Dla mnie ten spot jest bardzo fajny, prezentuje sponsora i z lekką nutką humoru :) Niech wieść o piwie naszym płynie w Polskę :) Pjotr INA CAŁYYYYY ŚWIAT :)
|
|
krótka DOBRA reklama , niesie przesłanie , uwydatnia towar z odrobiną humoru , czas antenowy jest drogi , a tu krótko i zwiężle , można częściej emitować w TV
|
|
Zeziu o czym z Tobą gadać ,jak Ty masz piersi bez mleka .ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy.
|
|
_maly_ , smyku nie interesuj się ptaszkami , jak dorośniesz przyjdzie na to czas , teraz do katechizmu pierwsza komunia się zbliża a jak Cię Ks. Tomuś nie dopuści to nici z nowego rowerka
|
|
_maly_ , to prawda , że Ciebie to starzy kupili na allegro ?
|
|
a jak kurier przyniósł paczkę, to Cię dotykali patykiem , bo nie wiedzieli co to jest ?
|
|
Pewnie i by tak było,ale w tamtych czasach nie było allegra.Mogli mnie jedynie na targu kupić za niewielkie pieniądze.
|
|
Zeziu,a czy to prawda ,że Twoja baba ze względu na 50gr.Twojej kiełbasy wzięła wieprza do domu?
|
|
teraz to pewnie Cię z procy karmią ?
|
|
_maly_ , Twoja baba to klepie Ci na głowie kotlety ? Ja wiem , że u każdego w domu może być żle , ale u Ciebie to już skrajna patologia...
|
|
Nie jest az tak zle jak u Ciebie,skoro stać nas na kotlety.
|
|
smyku , no to jeszcze chodzisz na jagody z drabiną i jeżdzisz windą po lesie ?
|
|
lepszy z tej reklamy ubaw niż na pogrzebie, polecam oglądać na poprawę humoru. Jakie to nie niezwykłe, że łomżyński wózek widłowy chińskiej marki wyprzedza F1. Mało tego, jedzie on z towarem, co pokazuje, jaką ciężką pracę na browarze mają operatorzy wózka xd ---------------------------------------------
|
|
dajcie spokój....a ja jestem dumna aż blada że przed transmisją F1 będzie mój browar i moje miasto!!!!!!!!Wyścigi formuły to nie zawody w pici polo na żużlu i uważam ze to na prawdę sukces ze wchodzimy na takie głębokie wody. pozdrawiam wszystkich fanów F1!! sezon rozpoczęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))
|
|
dokładnie , sezon rozpocznie się w niedziele rano :) ale ok to i tak mniejsza z tym :) browar łomża i f1 , fascynujące
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |