Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
grzywna |
Mam pytanko - sąd zamienił mi grzywnę na prace społeczne w MPGKiM... ktoś już to przerabiał ? I co się tam robi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: grzywna |
No i czego nie rozumiesz?? Masz zamiatać ulicę na czas odpracowania równowartości grzywny :):):)
|
|
podaj meila
|
|
buahahahahahaha
|
|
kmetels@wp.pl
|
|
aha i zapomniałem dopisać - proszę o odp tylko osoby które mają coś mądrego do powiedzenia debile z tego forum proszę omijać ten wątek
|
|
A zapomniałem dodać :):) Opróżnianie śmietników na chodnikach też do ciebie należy . A pomarańczowa kamizelka to ekwipunek konieczny do noszenia 24/h:):):)
|
|
bedziesz zamiatal ulice i będą się z ciebie smiać proste :)
|
|
kmetels jak DUPEK jesteś i narozrabiałeś , a nie ma z czego ściągnąć , bo PUSTAK jesteś , to zapier.dalaj na pracach społecznoużytecznych !
|
|
raqlan :):) A skąd ty taką wiedzę posiadasz chłopku roztropku?? Pracaq jak każda inna i jeszcze kilka groszy zostaje w kieszeni.:) Ale ty wolisz gnój wyrzucać z obory niz zhańbić sie taką robotą :):) Masz rację , w oborze nikt ciebie nie zobaczy :):):)
|
|
Po psach odchody na początek będziesz zbierał ,min 50kg dziennie.
|
|
Jak widzę sami znawcy tutaj są w sumie nie ma się co dziwić po treści i formie Waszych wypowiedzi Panie Zezowate szczęście i inni Mali wnoszę ze już to przerabialiście :)
|
|
kmetels:) My juz z tego wyrośliśmy :) A ty do tego dopiero dorastasz:):) Robota jak każda inna , przywykniesz i będzie git:):)
|
|
kmetels poważny człowiek płaci za swoje błędy !
|
|
Zezowate szczęście przeczytaj jeszcze raz dokładnie moje pytanie i zastanów się nad swoją odp ... bo ja nie pytam jak się wymigać tylko co się tam robi ... a odp w stylu zbieranie 50 kg odchodów i wyzywanie mnie od dupków świadczą tylko o ich autorze
|
|
to ci odpowiadam , zapie.rdalasz na grzywnę gówno.zjadzie , a jak masz kasę to płacisz i nie rób z siebie ofiary !
|
|
Masakra ...
|
|
masakra ...
|
|
życie to nie jest bajka , nie głaszcze nas po jajkach .... ojciec robi matka robi no i ja coś tam zawsze robię siostra też coś stara się robić a ty ?żebrasz normalnie żebrasz :):) he he he he heeeee
|
|
kmetels- odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu :D
|
|
idziesz tam gdzie masz sie zglosic, ygadujesz sie z koleszkami i albo bedziesz sadzic kwiatki na rondzie, albo kupisz pozadna flache zeby ci przybyli pieczatke za odpierdzielenie tych prac.. powodzenia jak nie to puha :)
|
|
cenzuraa , a jaką flaszkę kupowałaś ?
|
|
dzięki cenzura za normalną odp - a już myślałem ze sami debile tylko są na tym forum
|
|
Tak było kiedyś.Teraz kierownik MPGKiM wyznacza Ci pracę jak najbliżej miejsca zamieszkania i tam razem z ekipą pracujesz 8 godz,a potem przyjeżdzają po Ciebie takim białym Lublinkiem z pomarańczowymi sygnałami i dopiero ten służbista odbiera Twoją robotę .Znam kierownika i znam temat tych co z sądu do nich na odróbke przychodzą .A z tymi odchodami to nie żartowałem,mają wagę i ważą czy norme wykonałeś. Jednym słowem wdepnąłeś w gów.no.
|
|
kmetels:):) masz pecha , trafiłes akurat na mnie i flaszka sie nie wykpisz :):):) Zapraszam :) Najlepiej w poniedziałek na 7 rano a ja juz znajdę dla Ciebie cos odpowiedniego :):)
|
|
kmetels , to mamusia z tatusiem już nie chcą za ciebie płacić ?
|
|
ściemy ci walą
|
|
Flachy lepiej nie pokazuj .. Możesz tylko w jeszcze większa kope wdepnac Może wsadza cie tylko do segregacji butelek pet Nie bój żaby..
|
|
Autor: kmetels pomarańczowa kamizelka , łopata , wiadro + gówno ! jest tego trochę na chodnikach i trawnikach
|
|
zezowate nieszczęście prosiłem aby debile się nie wypowiadali .... a swoją drogą wysil się bardziej następnym razem tylko na tyle Cie stać ? :)
|
|
Autor: kmetels kmetels , jak narozrabiałeś a pustak jesteś i na grzywnę nie stać , to łopata/miotła i jedziesz !
|
|
buehehehehe powtarzasz się geju :) no nic po takich ograniczonych nie można spodziewać się wiele hahhahaha :)
|
|
A jednak proszeni o nie zabieranie głosu się odezwali! www.abantonino.blog.onet.pl http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -szukasz pracy zobacz,wystarczy mieć włączony komp aby zarabiać!
|
|
Przynajmniej faze mial jak cos zrobil! A wy skurwysyny tepe siedzicie tylko przed komputerem. A jak pisze wyraznie zeby debile temat omijali to won!! Okulary Wam sprawic na urodziny?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |