Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkania na sybiraków |
witam wszystkich !!! Mam takie pytanie do ludzi juz mieszkajacych w tych blokach chodzi mi dokladnie o tych co naleza do SM PERSPEKTYWA ??? Jak jest naprawde z tymi mieszkaniami czy pojawia sie u niektórych grzyb na scianach podobno macie zimno w mieszkaniach zgłaszacie to do spółdziekni a oni se z tym nie radza jak jest naprawde czekam na wasze opinie pozdrawiam !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkania na sybiraków |
chodzi mi oczywiście o te nowe bloki :)
|
|
Mój kolega tam mieszka ,w sypialni ma pieczarki ,a w pokoju dziennym boczniaki.
|
|
Jaki grzyb człowieku, chyba, że oszczędzasz na ogrzewaniu. Mieszkam w nowych blokach i nie widzę zaniedbań. Chyba, że mają brud w domu i myślą, że to grzyb.
|
|
grzybicę na stopach też hoduje?
|
|
No nie wiem.Zawsze jak wychodzę z Kliniki Piękna ,to mnie kumpel przez okno woła na grzybki.
|
|
_maly_ , a Ty chodzisz tam klamkę całować ? chyba zawsze było zamknięte
|
|
W tym sklepie obok U Piotra mam układy i jak jest otwarte to on daje mi cynk i robią mnie wtedy na ładnie.
|
|
to swoją figurą robisz im antyreklamę
|
|
do KOBIECYINSTYNKT TY SIE TAK NIE UNOŚ JA TYLKO ZAPYTAŁEM ???/ ROZMAWIAŁEM Z LUDZMI I MI TAK POWIEDZIAŁY DLATEGO SIE PYTAM ZE GRZEJNIKI SA DO POŁOWY CIEPŁE I W POKOJU POD SUFITEM SIE POJAWIŁ GRZYB !!! ALE WIDZE ZE SIE TUTAJ NIC NIE DOWIEM
|
|
faktycznie w tych blokach jest grzyb, nawet od okien "wieje" :-(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |