Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa chlodnicy lutowanie w miedzi |
Witam czy wie moze ktos gdzie na terenie lomzy albo w okolicy znajduje sie zaklad badz fachowiec co podejmie sie lutowania w miedzi (chodzi o chlodnice) jest ona praktycznie nowa tylko ta czesc do wlewu plynu jest ruchoma Paweł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa chlodnicy lutowanie w miedzi |
może tak musi być.. ?
|
|
Zapytaj w zakładzie mechanicznym na poznańskiej, Oni jak komuś spiep**** to oddają do naprawy u kogoś w Łomży :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Jak lecisz na nowy most naprzeciwko tego sklepu co tam jest po lewej . U tego typa zawsze łatam . Nie ma zakładu , ale dobrze robi !
|
|
Witam Prosze odezwac sie na ten numer 694 369 245. Ta osoba praktycznie chyba wszystko pospawa i naprawi. Pozdrawiam serdecznie
|
|
Elo Pro mozesz podac dokladniej naprzeciwko ktorego sklepu? Paweł
|
|
miedziana chłodnica? prędzej aluminiowa, ale to już inna bajka
|
|
Z tego co mi wiadomo , starsze modele samochodów były wyposażone w chłodnice miedziane , teraz do nowych aut pakowane są aluminiowe.
|
|
Kupiski, bezpośrednio przed kościołem po lewej stronie. Robili aluminiową, może miedzianą też zlutują. A może zaraz za kościołem - ale gdzieś tam.
|
|
a chlodnicze od klimy - ktos zalepi? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Poszukuje dobrej jakości chłodnicy miedziano mosiężnej https://oeindustry.com/pl/oferta/chlodzenie-w-procesach-przemyslowych/945-chlodnica-miedziano-mosiezna . Znalazłem taką z wentylatorem elektrycznym trójfazowym, oferowaną przez firmę OE Industry? Ktoś z Was może zna ją i mógłby się podzielić opinią na jej temat?
|
|
wypierdalaj trollu z tą dziadowską firemką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |