Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKYPE |
Próbuje zainstalować skype cały czas wyskakuje komunikat że wystąpił problem kliknij "pobierz" jeżeli chcesz pobrać alternatywną wersję !@# ??? Czy ktoś wie o co w tym chodzi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKYPE |
to wciśnij że nie
|
|
ale jest tylko opcja "pobierz" a jak pobieram to ściąga się kolejna instalka po której problem się powtarza ...
|
|
To musisz pobrać na kompa , odszukac gdzie go zapisało i dopiero wtedy zainstaloweać . Inaczej sie nie da. Jak chcesz go zainstalować inaczej??
|
|
a z jakiej strony pobierasz ?
|
|
skype.com wiem że trzeba pobrać a później zainstalować :-) ściągnelem plik skype wciskamm zgadzam się dalej dalej bla bla bla kawałek leci zielona krecha i następuje komunikat o którym już wspominałem :-) no nic może odszuykam jk kmicica to coś poradzi:-) może jest na to jakieś zaklęcie
|
|
powyżej jest napisane "wystąpił problem z połączeniem z naszym serwerem" działą komuś skype ? może to u nich w keypowie jest coś spie.r.d.olone :-) ?
|
|
spróbuj przez www. dobreprogramy.
|
|
ewentualnie onet skype to taka krzyżówka też dobrze działa.
|
|
onetskype też próbowałem też jest napis że jest problem z serwerem skype. Dlatego jako pytanie numero due chciałem zapytać czy jest ktoś komu działa skype :-) ?
|
|
u mnie działa
|
|
rozwiązałem problem trzeba zciągnąć plik skype.msi dzięki za pomoc moi fani :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |