Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HP DV9000 reballing |
Poszukuję osoby lub firmy, która wykona reballing w laptopie HP DV9000. Oczywiście chodzi mi o położenie nowych kuleczek pod układem a nie wygrzanie starych. Czy jest ktoś, kto robi takie rzeczy na miejscu w Łomży a nie wysyła lapka w świat? Proszę o propozycje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HP DV9000 reballing |
Zagadaj z gościem o nicku "maruda" słyszałem że on coś takiego potrafi robić tylko dokładnie nie wiem czy on czasem nie wygrzewa tych starych kuleczek.
|
|
Podgrzewanie starych odpada, podziała 3 tygodnie i znowu padnie.
|
|
Wiem,że on to robi od kilku lat i się tym zawsze chwali.
|
|
Masz może jakiś namiar na tego pana?
|
|
robi robi ale i sobie ceni:) A ty mały wiesz najlepiej ile to u mnie kosztuje:):)
|
|
Więc jaki jest koszt takowej operacji u pana? Chodzi oczywiście o położenie nowych kuleczek a nie wygrzanie starych
|
|
Ja to aż się boje napisac żeby ciebie nie wystraszyć. Mały wszystko ci wyjaśni on to odczuł na swojej skórze:):) :):):)
|
|
Proszę o podanie jakiegoś kontaktu do pana. Wymienił pan u małego kulki?
|
|
Tumek , łoni obaj grajom w kulki
|
|
Rozumiem, strata czasu
|
|
Tumek Mały zażartował ja sie posmiałem :) A nie lepiej zanieść do serwisu ?? Podejrzewam że tutaj tego nie znajdziesz .
|
|
W serwisie dojdą koszty wysyłki w Polskę i do tego dodatkowe koszty za nie wiadomo co, bo przecież trzeba jak najwięcej zedrzeć. Jakość wykonania też nie pewna, bo niby jak sprawdzę czy robota fachowa ?
|
|
Pochodź popytaj. Może nie wszystkie serwisy wysyłaja w świat. Może któryś robi na miejscu
|
|
Raczej nie widzę innego wyjścia :)
|
|
Aaa ,nie doczytałem dokładnie ,że to o laptopa chodziło-;))
|
|
nikt się tym nie zajmuje na miejscu w Łomży odrazu mogę Ci to powiedzieć. Przez Xeromax na mazowieckiej kumpel wysyłał też hp z uszkodzonym układem i jest zadowolony co do kosztów to musisza sam się dowiedzieć
|
|
Zamiast lapka,przeczytałem łapka,i od razu mi maruda na myśl przyszedł-:)
|
|
Rozumiem, jak dawno kolega naprawiał lapka z pomocą Xeromaxu?
|
|
lapki i lapki rok pochodzi albo mniej i do naprawy a ja stacjonarny AMD 3200+ mam 4 lata i dalej śmiga jak szalony bez żadnych napraw a koszty napraw mogę zainwestować w %
|
|
Stacjonarny mam i też nie narzekam ale szkoda mi lapka, będzie leżał i się kurzył?
|
|
Sprzedaj zawsze to na jakiś gorzał będzie i mniej kurzu w pokoju .
|
|
Myślałem nad tym ale bardzo mało dostanę za uszkodzony.
|
|
spytaj sie chlopakow w expercie na bema moze Tobie cos poradza;] JP - JEZUS PANEM
|
|
Odradzam. W większości przypadków są to pieniądze w błoto. http://www.purepc.pl/notebooki/zepsuty_laptop_lub_karta_graficzna_uwazaj_na_reballing_bga
|
|
Jeżeli nie reballing to co? Wymiana całej płyty głównej?
|
|
pół roku temu mniej więcej był robiony do dzisiaj jeszcze śmiga tak jak kolega napisał wyżej że pieniądze wyrzucone w błoto nie zawsze naprawa tej usterki to jest poprostu reanimacja laptopa każdy serwis inaczej bierze za to pieniądze i najczęściej nie dają na to gwarancji, jak już ktoś da jest to 6 miesięcy maksymalnie i są to serwisy naprawdę nieliczne. Tumek przejdź się zapytaj i będziesz wszystko wiedział decyzję musisz podjąć sam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |