Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Byzness |
Poszukuję człowieka zorientowanego w segregacji i zbiórce odpadów do poprowadzenia wspólnego interesu. Partycypacja w kosztach,obowiązkach, i, let's hope, przyszłych profitach, gwarantowana. Ofiary polityki dotychczasowych rządów, czyli emeryci ze śmietników raczej wykluczeni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Byzness |
Slyszalem o jednym z radnych ,że ma udzial w takiej spolce,a moze to Ty nim jesteś? michal
|
|
jestem rad,ale nie radny, choc jestem rad NY, czyli chętnie bym odwiedził to miasto, tam podobno też nie jest mocno czysto, zresztą, BTW i na marginesie. radni mnie nie interesują, potrzebuję człowieka z ja.....mi i nie chodzi mi o jamniki
|
|
ani z jaźniami no to co friends????? nikt nie ochoczy????
|
|
...a gdzie ten niby interes miałby powstać...może w centrum na Pl.Kościuszki??? szczegóły proszę:)
|
|
ochoczych do byznesu to pewnie dużo.... ...tylko wystraszyłeś wszystkiech partycypacją w kosztach i obowiązkach - to teraz niemodne..... ...i jeszcze znajomość tematyki segregacji odpadów - kto się do tego przyzna (na tym forum)? ...ja wiem jak obsłużyc pojemniki przy bloku, ale podejrzewam że nie o to Ci chodzi... :) --- PGG
|
|
Nie taki diabeł straszny. Wszystko jest dla ludzi. Trzeba rozmawiać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |