Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAK PRZECHYTRZYĆ FOTORADAR :D :) |
Wiosna idzie, potem lato i na pewno już każdy spokojnie będzie wciskał gaz :) Więc zaczynamy - kto wie jak przechytrzyć dobrze fotoradar :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAK PRZECHYTRZYĆ FOTORADAR :D :) |
Zdjąć tablice z przodu i naklejkie w jakis sposob zamazać ;)
|
|
raqlan a to nie jest podpucha i nie pójdziesz póżniej na policję czy prokuraturę , tak jak to w innym temacie niedawno straszyłeś ?
|
|
jezdzic przepisowo
|
|
raqlan :) Na hulajnodze nie trzeba fotoradaru przechytrzać :):)
|
|
dziś widziałam fotoradar na ul. Poznańskiej
|
|
Kupić rower i zamontować z tyłu tablice rejestracyjną @#*(@#*
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=DBEu25MTaT0 :D :) :) ciekawe co wy na to hehehehehe :) ma ktoś lepsze pomysły :D
|
|
|
Najlepszym,bezpiecznym i sprawdzonym sposobem jest jeżdżenie zgodnie z przepisami ruchu drogowego.
|
|
darek1638 jesli jezdzilabym zgodnie z przepisami to do lomzy jechalabym caly dzien i jeszcze dluzej z drugiego konca polski...tak sie nie da.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam Ja też jeżdżę w długie trasy i uwierz mi lepiej jechać godzinkę czy dwie dłużej i przewieźć rodzinę i pasażerów bezpiecznie a i zaoszczędzisz przy tym na paliwie i mandatach :)
|
|
darku ja tak nie umiem...jezdze dosc bezpiecznie i szybko(przyczyna wypadkow w wiekszosci jest stan drog i pogoda) ale z dziecmi a wiec nie ma mowy o jezdzie dluzej...one tez maja dosc dlugiej jazdy... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam napisał(a): > darku ja tak nie umiem...jezdze dosc bezpiecznie i > szybko(przyczyna wypadkow w wiekszosci jest stan drog i pogoda) > ale z dziecmi a wiec nie ma mowy o jezdzie dluzej...one tez > maja dosc dlugiej jazdy... > Nie rozumiem jak pogoda może byc przyczyną wypadków. No chyba że jedziesz tak samo w deszcz/sniezycę jak i podczas dobrej pogody. Stan dróg też jest jako taki, tyle że w większościsądrogi jednojezdniowe na których manewr wyprzedzania jest najbardziej niebezpieczny. Ale niezaleznie od tego przyczyną wypadków są LUDZIE ! Nie ma co zwalać na pogodę, dziury w jezdni czy plamy na słońcu - dostosowuje sie predkość do SYTUACJI I OKOLICZNOŚCI !
|
|
wiesz powiem ci tak..pogoda ma duzo do tego...stan drog rowniez..jezdze juz naprawde sporo lat i jakos nigdy nie mialam wypadku stluczki itp... moj maz jechal kilka lat wstecz...pogoda piekna sloneczko itd..autostrada..w pewnym momencie spadla sciana deszczu nic a nic nie widac wycieraczki nie nadazaja niestety nie udalo mu sie uniknac wypadku..samochod dachowal 5 razy(kierowca wtedy wykonal niepotrzebny manewr podczas hamowania powienien hamowac po prostej-co najwyzej ubezpieczenie pokryloby szkody drugiego auta jakby mu w tyl wjechal-skrecil bo nie chcial stluczki niestety przez deszcz nie zauwazyl studzienki odplywowej,z samochodu pozostaly jedynie kluczyki)..dodam deszcz spadl z czystego bezchmurnego nieba Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
może strażacy pompę sprawdzali swego czasu dużo jeździłem furą, obecnie mniej ale powiem jedno martuchnam ludzie są przyczyną wypadków, a właściwie prędkość i umiejętności(ich brak) jakby twój maż jechał przepisowo i sekundę pomyślał to by zwolnił nie można mówić, że to pogoda, bo to zwalanie winy na aurę to ściema, trzeba się przyznać samym przed sobą: nie umiem jeździć szybko samochodem więc jadę powoli, a nie walę ile wlezie bo wszyscy tak robią, u nas jest takie nastawienie ludzi, że mam samochód malucha to jadę 90, a jak poloneza, mazdę, itd to min 120( inny nie może mnie wyprzedzić) trzeba umieć się przyznać czy jak jadę 120 to nie wydaje mi się że za szybko? czy obraz lekko nie zasuwa za szybko? jak ktoś chce być kozakiem, facetem ! to musi zapier... a to niestety głupota i potem efekty a fotoradary uważam za głupotę
|
|
to nie moj maz prowadzil.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
no jak nie twój cytuje "moj maz jechal kilka lat wstecz.."
|
|
ludzie tu nie na czasie , antyradar kup lub ramki tablic z roletą
|
|
To tylko od Ciebie zalezy, a nie od pogody. Kto Ci dal prawko.? ...
|
|
masz rację terro, kierowca powinien dostosować swoje zachowanie do warunków atmoserycznych
|
|
I wlasnie dlatego kobiety nie powinny robic prawa jazdy. ...
|
|
|
a ja dam plusa;))
|
|
mam antyradar. ni używam go. mogę sprzedać. na allegro kosztuje on 180 zl. posiadam wszystkie dok. jak cos to email.... za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
mozesz zaj... fotoradar,postawic go sobie w pokoju i masz 99% gwarancji ze juz ci nie zagrozi kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |