Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiona obrączka |
Witam, zgubiona została obrączka męska złota z wygrawerowaną datą 26.06.2010 i imieniem. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt- gwarantowana nagroda. Kontakt pod e-mail: geniusz160@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiona obrączka |
A ILE ZAPLACISZ?JESLI JA ZNAJDE.
|
|
nie rozumiem jak mozna zgubic obraczke... nie napisales gosciu w jakim miejscu ja NIBY zgubiles.
|
|
myslisz ze ktos bedzie biegal po calym miescie i szukal ci obraczki... bo ktos nie ma swoich problemow... zglos zaginiecie na policje...
|
|
Obrączka być może została zgubiona w okolicach ul. Krótkiej/ Dwornej lub w okolicach siedziby firmy IST. Ale nie wykluczam innego miejsca, dlatego proszę o pomoc!
|
|
przykro mi to pisac, ale mysle ze sie nie znajdzie... a co dajesz za nagrode??
|
|
Nagroda oczywiście finansowa, ale nie zamierzam tu zdradzać jej wysokości. Na pewno się opłaci, zwłaszcza, że proszę o pomoc uczciwego znalazcę, a nie "etatowego poszukiwacza".
|
|
to za ta cene kup sobie druga
|
|
a ile gram miala ta obraczka?i co bylo tam napisanie na niej.
|
|
Chodzi o wartość sentymentalną, jak się nie znajdzie, pewnie zamówię drugą, ale na razie jeszcze raz proszę o pomoc w poszukiwaniach- może akurat ktoś zauważy leżącą gdzieś na ulicy... Podejrzewam, że spadła podczas wsiadania do samochodu.
|
|
a ja podejrzewam,ze kto ja znalazl to juz nie odda, bo teraz tylko same zlodzieje istnieja... sam wiesz... uczciwi ludzie to naprawde rzadkosc... tylko gardzic NIEUCZCIWYMI ludzmi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |