Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginiony Pinczerek II |
Ha ha ha narobiłem wam strachu ! wszyscy mnie szukają a ja za parę dni sam wrócę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginiony Pinczerek II |
|
|
sie smiejecie a zeby wam dziecko plakało ale to polski cham tak robi wysmiewa sie na na ulicy niema jaj mnie ta sprawa nie dotyczy ale tak lepnoł bym co nie jednemu ale to tylko zwykle cioty haha i tacy ludzie musza byc pozdrawiam i 3mam kciuki za pieska
|
|
rebe Ja rozumiem irenkę i nie śmieję się w temacie głównym o zaginięciu pieska, bo wiem co to znaczy dla dziecka/i Serducho mam na swoim miejscu, temperatura tez w normie. Tobie ogłady deko brakuje. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
chodzi mi o fanaka bocianka gosc ma tupet musi czyms wyrównać brakiem jaj ajc to są zazwyczaj cpunki zamkniete w domu bojace sie wyjsc z mieszkania iz ich strach przed wlasnym cieniem przestraszy lub w taka pogode wiatr porwie hehe
|
|
rebe- jesteś wielki! Szacuneczek! I dziękuję za wpis, bo mnie powalił szczyt chamstwa jakie zostało wyrażone w tym poście. Brak mi słów!
|
|
Irenaka: masz rozdwojenie jazni? Musisz zakladac nowe profile zeby pomagac samej sobie w dyskusji? ZAL. Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Jak widać głupich nie sieją i orzą, a sami się rodzą! Współczuję Twojej matce, bo wychowała debila!
|
|
MAPET ! MAPET ! MAPET !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |