Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie mogę sprzedać? |
wiecie może gdzie mogę sprzedać stół i krzesła? ogłosciłam na allegro i 4lomza pl. może jest jakiś komis z tego typu sprzętem. ktoś mi coś poleci i podpowie. dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie mogę sprzedać? |
.... wynieś i stań z tym na rynku
|
|
trza wystawić przed dom , komu będzie potrzebne to weźmie :)
|
|
messy kuchenny czy pokojowy a wy dzieci jak niemacie nic mondrego do powiedzenia to sie nie udzielajcie ....
|
|
te mONdry , nie bulwersuj się tak , bo Ci żyłka pęknie a jak NIE MACIE to ....... jedno krótkie zdanie i DWA błędy , ot mONdrego to posłuchać
|
|
jaki ten stół i ile krzesel masz na sprzedanie??
|
|
stół z 70 na 70 nogi metalowe blat średni brąz krzesła tez metal i obite skoropodobnym materiałem. takie dosyć popularne w barach. mam 6 kompletów (4 krzesła i stół). PUKNIJ SIE W LEP ZEZOWATE SZCZESCIE. JESTEM KRUTKO NA FORUM A TWOICH KOMENTARZY MAM DOSC. GDZIES TY SIE ULAGŁ. ZA ROBOTE SIE WEŻ.
|
|
messy , a ja myślę że o wiele za długo !
|
|
spadaj
|
|
< krUtko > jesteś , ale tylko pod tym nowym nickiem dziecinko !
|
|
A jaki masz rozmiar tego stołu? Bo ludzie najczęściej szukają opcji stół + 4 krzesła - do małych mieszkań. Spróbuj może ogłoszenie zwyczajnie na słupach czy przystankach wywiesić albo na drzwiach do klatek w blokach.
|
|
Troll głupi zadaje pytanie w wątku sprzed 4 lat i wkleja gowniany link do gownianego sklepu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |