poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zezowate szczescie

zezowate szczescie masz jakis problem ???? chamie ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zezowate szczescie

Widać ma...

chamem to jestes ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zezowate Sczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozowe okulary i zezowate szczescie :))))))))))) po jednych pieniadzach:)))))))))))) trafil swoj na swojego.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

sądzę że nie trafił swój na swego., jest zasadnicza różnica:)
zezowaty to osoba która za wszelka cene próbuje tylko wywrzec wrazenie i udowodnic swoja racje...

widze ze ten koles dziala na nerwy wielu ludziom.
ja juz pisalam kim on dla mnie jest - psycholem
albo placa mu za aktywnosc na forum bo jest cos takiego.
on kobietom sklada zyczenia na dzien kobiet ale jak je potrafi pieknie wyzywac. tak jak mnie.
czlowiek na forum nie moze o normalne rzeczy sie zapytac bo w zamian dostaje glupie odpowiedzi i wyzwiska. tak ze drugiego czlowieka do agresji doprowadza. i sam sie nakreca.
zaproponowalam mu spotkanie na zywo prosto w oczy zeby mi powiedzial co o mnie mysli ale widze ze spekal.

panda19833

Głupia, kłótliwa BABO, coś się tak przyczepiła jak gów.no du.py ?
Gdyby za powierzchnie mózgu pobierali podatek, to byś dostała rabat !
Najlepszym przykładem nieskończoności jest twoja głupota .
Po kigo wała ja mam się z tobą spotykać, żebyś zrobiła mi wodę z mózgu ? Wali mnie to co ty sobie myślisz i piszesz . Jak się spotkamy, to myślisz, że to coś zmieni, przecież ty jesteś niereformowalna. A czego ja mam się bać, za ucho mnie wytarmosisz czy w pompkę pocałujesz ?
Pisałem ci , że szanuję TYLKO kobiety , które na to zasługują , a jak by co , to nie miałbym żadnych skrupułów by ci nie oddać , gdybyś naruszyła pierwsza moją nietykalność fizyczną . Nie zamierzam się z tobą spotykać i dalej dyskutować .

żegnam ozięble !
(_?_)

k4t -- POPIERAM !!

"zezowaty to osoba która za wszelka cene próbuje tylko wywrzec wrazenie i udowodnic swoja racje..."

i tak ma marną reputację :)

Autor: raqlan i Autor: k4t ,

nie wyszło wam w temacie : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 ,
ośmieszyliście się i wykazaliście swoją " inteligencję i wiedzę prawniczą " ,
teraz próbujecie się nieudolnie odgryżć ?

raqlan , już dzieliłeś skórę na niedżwiedziu , wyciągałeś łapę po działkę z wg twoich " racji " należnego odszkodowania w wysokości miliona , a póżniej zszedłeś do 50 000zł ,

raqlan , zastanów się co piszesz , a jak masz jeszcze jakieś wąty , to sprawdż temat : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 , tam brylowałeś głupotą !

zezuś :):)
Gimnazjum w natarciu widze :):)

Miej się na baczności bo oni młodzi i wydaje im się że wykształceni :):)

Aaaaa !!! no tak część z nich przypomniała sobie że jakieś średnie by sie przydało :):)

Ale bez nauki i chodzenia do szkoły :):):):)

nie dziwcie sie Zezowate szczescie ma zespol dauna hihihi.

ktoś tu inteligencją nie grzeszy, cóż za riposta ,proponuję się bardziej wysilić,bo ten ostatni wpis to żenada...

zezowate ja nic do ciebie nie mam i nie mialem a kolezanka juz z tym do sądu poszła w czwartek i jednym slowem - nie masz racji :)

widze ze nie tylko mnie wkur.......... ten koleś jest okropny wszedzie te swoje 5 groszy musi dodac. co to za typ.

messy ,
i żeby mi to powiedzieć kilka dni temu założyłeś/aś nowy nick ?

załóż jeszcze ze dwa na zapas ,

Głupoto bądż pozdrowiona !

zezowaty -zniknij,przepadnij :D :):)

raqlan

trzeba było wcześniej się zastanowić nad tym co piszesz !

teraz się wstydzisz głupot które próbowałeś mi wmówić ?

PS :
dlaczego nie poszedłeś to tego sądu razem z koleżanką i " prawniczką " Autor: k4t ?

Zezowaty, wszyscy na Ciebie gadają! cos z Tobą jest nie tak, jak sadzisz ?z resztą sam siebie nazwales zezowate szczescie.Powiedz mi skąd taka nazwa u Ciebie ? Moze Ty słabo widzisz i takie glupoty piszesz, i nie wiesz co napisales, ha ha .

diabel666 , to jest aż 6 twój post dziecinko pod nowym nickiem , a już się bulwersujesz ,

nie będę z tobą pisał ponieważ uważam , że w gimnazjum jeszcze cię tego nie uczyli , a ja za belfra nie zamierzam robić ,

dam ci tylko pewną wskazówkę : w opowiadaniu Stawińskiego przedstawiony jest groteskowo-karykaturalny świat , coś takiego jak nasze forum , gdzie znajdziesz głupotę , ironię , groteskę , elementy czysto komediowe i dramatyczne oraz cechy powiastki filozoficznej ,

jak dziecinko coś z tego zrozumiesz , to znaczy , że potrafisz ruszać głową , jak nie , to znaczy że głowę nosisz tylko po to by ci się deszcz do środka nie lał !

ty z zezem czytaj co ci napiszę :

:)

:):)

mowisz o wstydzie? poczekaj jeszcze kilka dni to wtedy ci panienka jak będziesz tak dalej smerfował swoją niewinnosc pokaże skan z pozwu przeciwko tobie i tak samo jak ty facebook udostępniłeś z jej danymi i zdjęciem to ona na pewno się nie zawacha upublicznić twoje dane :)

co do sprawy sądowej to nie ze mną ją prowadzisz a z nią ja ci tylko mowię jak jest ale ty po ludzku pewnie nie rozumiesz

będziesz się wstydził jak ten pozew cała łomża ujrzy :) i wtedy poznają twoje ego kim jesteś :)

a z tego co wiem ty zadnej dzialalnosci nie prowadzisz - no chyba że forum ahahahaha :):):)

oj ludzie wierzcie mi - będziecie w szoku jak poznacie jego dane :)

bądz dalej przy swoim przekonasz się że jest inaczej :) pamiętaj każdy twój wpis jest monitorowany :)

i jeszcze jedno bo już mnie Wq teraz gdybym to ja miał takiego ojca co kozaczy na forach i głupoty wypisuje pod anonimowym nickiem to bym się

W
S
T
Y
D
Z
I
Ł

gdy poźniej prawda wyszłaby na jaw

nic do ciebie nie mam mówiłem a wciąż słyszę od ciebie obelgi nie jestem typem co będzie ci się odgryzał w taki sposób w którym ty ślesz na mnie komentarze !

a na koniec powiem tylko leciutko - odpuść zanim tylko pogorszysz sobie zdrowie i tak wiadome ze nie spisz po nocach !

raqlan

znowu bzdury piszesz , zastanów się nad tym , znowu się ośmieszasz ,

chcesz mnie uciszyć bo demaskuję twoją indolencję ,

straszysz bo brak ci argumentów ,

po pierwsze to nie ma podstaw prawnych , zaistniała sytuacja nie nosi znamion czynu zabronionego .

po drugie : przeciw komu mogłaby już złożyć pozew ?
skąd dane ?
z przyczyn technicznych jest to niemożliwe w tak krótkim czasie , najpierw zrobić skany z forum od administratora uzyskać adres IP , złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa , następnie jeżeli byłoby to zasadne policja/prokuratura występuje do dostawcy internetu o podanie danych personalnych , pozew i sąd .
dostawca usług /internetu nie może ot tak sobie udostępniać danych , a i prokuratura się zastanowi czy doszło do naruszenia prawa ,

po trzecie : sam bzdury piszesz , " to ona na pewno się nie zawacha upublicznić twoje dane :) " , to co prawo działa tylko w jedną stronę , jak ja to " przestępstwo " a ona to co ???

Mścisz się za swoją głupotę !

zezuś :)
Cała ta procedura trwa kilka miesięcy :)
Ale ten gimnazjalny pseudoprawnik, zielonego pojęcia nie może mieć o takich rzeczach, bo i skąd??

W podstawówce i gimnazjum jeszcze nie uczą a czytac przepisów prawa ze zrozumieniem jeszcze tez nie potrafi :):):)

po 1 to ja nikogo nie straszę
po 2 piszę ci to co ja wiem
po 3 pokazuję ci konsekwencje

reszta do mnie nie należy
i jak już mowiłem nic do Ciebie nie mam i caly czas cię uswiadamiać nie zamierzam to wszystko

a i maruda - nie jestem gimnazjalista i nawet do niej nie chodziłem bo go wtedy jeszcze nie było w moim życiu !
i jeszcze jedno nigdy nie powiedziałem ,że nazywam się prawnikiem , a informacje które mu przekazywałem pod tematem czy doszło do naruszenia prawa to informacje i moje spostrzezenia oraz głos bo kazdy ma wolność słowa jak i wypowiedzi tutaj
a jezeli o czytanie ze zrozumieniem chodzi to ja czytam wszystko uważnie i pomyślę zanim coś napisze

najwidoczniej zezowate wciąż nie rozumie a tłumaczyć po raz setny nie zamierzam !

a i jeszcze jedno - administrator osobie fizycznej nie udostępni IP chyba ze prokuratura dopatrzy się naruszenia prawa wtedy może . a nie ze pierw trzeba skopiować całe archiwum i biec do administratora po IP a pozniej na policję ! Tego nigdy nie zrobisz !

Podałem TYLKO sam link-odnośnik do profilu ustawienia Publiczne , bez jakiegokolwiek komentarza , bez zamiaru sugerowania jakiegokolwiek kontekstu , przypadkowo , nie znając tej osoby i nie mając NIC przeciwko niej .
W związku z powyższym w opisanej powyżej sytuacji nie doszło do naruszenia prawa , ponieważ sam link jest tylko odnośnikiem do strony internetowej portalu społecznościowego Facebook , który to rozpowszechnia profil , a w nim dane podane przez samego użytkownika , wyrażającego na to zgodę rzeczywistą , poprzez zalogowanie się , tym samym akceptację regulaminu Facebooka .

Podany link z opisem nie zawierał sam w sobie i nie kierował do treści naruszających obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego lub dobre obyczaje , zawierających treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , dyskryminujące płeć , rasę , narodowość , język czy religię oraz nawołujące do przemocy .

Oooo to prawo działa wybiórczo, kto ma głębsza kieszeń? a to ciekawa teoria :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

To po co pieprzysz takie kacaboły??
Każdy profil, na każdym portalu który jest dostępny bez logowania sie jest ogólnie dostępnym profilem i nikt tu żadnego prawa nie naruszył :)
A tym bardziej zezowaty .
Niech koleżanka podziękuje swojej koleżance, za to że puściła jej profil w obieg ,bo tylko tyle może zrobić:)
Sama nie chroniła swoich danych osobowych, więc czego teraz szuka??

Przykro mi ,ale na zezowatym nie zarobicie :):)
Za robotę musicie się jednak wziąć :):)

I mysle że czas zakończyc ten temat bo widze że bardziej na jątrzeniu tego tematu zależy tobie niz tej dziewczynie:)
Czyżbys na cos z jej strony liczył marny pocieszycielu???

raqlan i jeszcze jedno bo umkło mi z głowy:):)
Czytac uwaznie a zrozumiec to co się czyta a tym bardziej zinterpretować to prawidło, to jest ogromna róznica i dla wielu nie do pokonania :):)

raqlan

następna bzdura z twojej strony :
jak prokuratura ma się dopatrzyć naruszenia prawa , na jakiej podstawie zgłoszenie , jak nie bedzie miała podstawowych informacji - skanów ?
jak może wystąpić do dostawcy internetu ?

oszczędż mi swoich spostrzerzeń i komentarzy , bo nie sadzę , że ty jak czytasz to coś z tego rozumiesz ,
z myśleniem też niebardzo więc kończ waść , WSTYDU SOBIE OSZCZĘDŻ !

a i jeszcze jedno - administrator osobie fizycznej nie udostępni IP chyba ze prokuratura dopatrzy się naruszenia prawa wtedy może . a nie ze pierw trzeba skopiować całe archiwum i biec do administratora po IP a pozniej na policję ! Tego nigdy nie zrobisz !

zezowate czytaj dokładnie co napisałem !!!!!!!!!

" a ze najpierw trzeba skopiować całe archiwum i biec do administratora po IP a pozniej na policję"

człowieku !!!!!!!!!!!!

pierw z tym idziesz do prokuratury a nastepnie jak sie dopatrzy prokuratura naruszenia prawa to idzie z tym do admina i admin musi na ich rządanie udostępnic IP osoby na którą będzie składany pozew !!

To ty nie wiesz co piszesz !

a ja juz z tobą nie będę gadał bo ty czytać nie umiesz

raqlan-ie PIERW należy spojrzeć obiektywnie na zaistniałą sytuację, PIERW należy odrzucić antypatię i sympatię, przeanalizuj całe zdarzenie i odnieś się na spokojnie bez wizji paru kawałków w ramach podziału wygranej sprawy.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

ja juz z tym człowiekiem na forum ani w zyciu realnym nie chce miec wspolnego dobrej nocy forumowiczom życzę

.

tata go bardzo kocha, codziennie w nocy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org