niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespół Quattro

Będę potrzebował zespołu na wesele. Na Studio Band mnie nie stać, niektóre zespoły mają zajęte terminy. Może ktoś podzieli się ze mną opiniami na temat zespołu Quattro. Oglądałem ich stronę, ale to tylko wyrywki. Jeśli ktoś był na granym przez nich weselu, niech się podzieli spostrzeżeniami.

Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespół Quattro

Quattro to takie audi ?

No i kolejny....

stary daruj se ten pseudo zespół mam na nich straszne uczulenie jakieś dzieci kupili dwa głośniki i organki o nazwie simel i udają wielka formacje, co chwila widzę tylko jak piszą jakieś obraźliwe posty na każdy zespól oby każdemu zaszkodzić a do nich zadzwonić mogę się założyć ze maja puściutki notes.zresztą co ci będę mówił znałeś ich na yutube filmiki i obejrzyj i sam se odpowiesz na pytanie. pozdro

potwierdzam!!!

pozatym temat juz byl wez sie wysil i przeszukaj forum...masa postow ale tak czy tak tutaj szczerych odp sie nie doszukasz...

http://www.youtube.com/watch?v=50OKPLJoFPk

co wy chcecie filmiki wymiataja super kapela!!! ladnie graja,umieja w bardzo umiejetny sposob zachecic gosci do zabawy wystarczy spojrzec na palacy sie parkiet,wokal super 10 punktow odemnie na 10 mozliwych ;)

Byłem na 100-dniówce gdzie oni grali i nie narzekam na nich:) dobra zabawa

niestety chłopaki muszą się douczyć i zacząć śpiewać na żywo , i przedewszystkim nauczyć się śpiewać , bo sory ale napraewde mocno fałszujecie wydaje mi się że niemacie słuchu muzycznego

poco zakładać taką reklame przez zespół bo potem okaże się antyreklamą

gitara gra

Patrycjusz chyba nie wiesz co piszesz byłem u nich z bratem w domu mają zawodowy sprzęt który nie jeden zespół Łomżyński by im pozazdrościł a znam się trochę bo grywam jako DJ Więc myślę Że wyładowali ok 30 Tyś. A poza tym można obejrzeć u nich wesela i inne imprezy z ich udziałem a i bez problemu pokazali dla przykładu małą próbę.

maniek

witam :) te zespoly sie nie nadaja .Polecam zespół Riwer , zajebiscie gral u mnie na weselu. Polecam

To niestety jest prawda do muzyki nic niemam ale chłopaki śpiewać nieumieją i nieda sie ukryć fałszowanie chyba ze ktos jest głuchy

maniek maniek maniek sprzet to niewszystko chłopaki muszą sie nauczyć śpiewać w granie niewnikam ja gram 15 lat przez cało kariere dokupiłem tylko nagłośnienia i wiem ze sprzet ma znaczenie ale jak ktos sie do tego nienadaje to niech sie za to niebierze

do muzyka to jaki zespol bys ty polecil skoro oni nie umieja spiewac pozdrawiam

jest tyle fajnych zespołów , a co tu polecać dobrych zespołów nietrzeba polecać klijenci ich znajdą sami ,

także zyta nic straconego chłopacy są młodzi to się naucza są szkoły muzyczne i glos w każdym wieku można wyćwiczyć

masz racje troche nauki wokalistyki i taktyki i dadza rade a sprzet to nie wszystko trzeba go umiec wykorzystac takie jest moje zdanie

panowie dadza rade ale na forum jest tyle tej reklamy muzycznej kto pierwszy ten lepszy coraz wiecej tych zespolow milego wieczoru

no właśnie ale powinni najpierw nauczyć się śpiewać a nie tako chałe odstawiać , ja narazie niepolecał bym , a proponował bym poprawe wokalu

ale narazie powinni wstrzymac sie z takim graniem , to jest taka dobra rada , bo potem cięzko im bedzie wejsc w rynek jak będą znani z takej opinii , chłopakom jeszcze daleko do prawdziwego zespołu

Autor: maniek-maniek-maniek (80.240.162.---)
Data: 05-03-12 18:12

Patrycjusz chyba nie wiesz co piszesz byłem u nich z bratem w domu mają zawodowy sprzęt który nie jeden zespół Łomżyński by im pozazdrościł a znam się trochę bo grywam jako DJ Więc myślę Że wyładowali ok 30 Tyś. A poza tym można obejrzeć u nich wesela i inne imprezy z ich udziałem a i bez problemu pokazali dla przykładu małą próbę.
maniek

człowieku proszę cie już nie pogrążaj się dalej każdy wie ze to ty sam piszesz te superlatywy o swoim pseudozespole i poco chcesz wcisnąć kity ze niby z bratem jeździłeś, a sprzęt mniej jaki chcesz pamiętaj jedno największy sprzęt to własny głos a twój zespól tego niema ani głosu ani tak jak napisał muzyk słuchu podkład macie ok ale wiadomo to może mieć każdy ale vokal straszny, a co do tych wesel to chciał bym obejrzeć coś jeszcze oprócz tego jedynego wesela które macie w swoim dorobku.

patryciusz po twoich postach widać że zazdrościsz że ktoś ma granie a ty nie . Nie wiem czy wiesz ale zespoły które już są trochę na rynku to nie robią sobie konkurencji na forum oczerniając czyjś zespół . Dobre zespoły mają w dupie te forum i twoje popieprzone wypowiedzi . Nie słyszałeś na żywo to nie komentuj bo nie dość że komuś dupe obsrywasz to potem ktoś tobie też tak zrobi .

To co teraz młode zespoły łomżyńskie robią to paranoja. Zamiast każdy zespół ze sobą w zgodzie żyć i jeden drugiemu robotę nagrywać to wy na siebie posty zakładacie . Patrzyłem sobie po googlu i jedyne co widać to to że jak ktoś się na forum pyta o zespół to nie ktoś zainteresowany tylko albo reklama albo ktoś chce jakiemuś zespołowi naubliżać . JESTEŚCIE GŁUPCAMI .

oj młodzieży czemu wy sie tak na wzajem oczerniacie mcbrak masz racje niepotrzebne jakies oczerniania ale czasem trzeba napisać jakoś prawde poto żeby zespół coś zmienił zrobił z tym ja osobisćie zespołu

Qauttro NIEPOLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie są do tego przygotowani ,

może kiedyś się to zmieni

i nie zakładajcie sami tematów , nowych ników ja często to obserwuje i dla mnie to śmiech,, bo te ubliżabnie to nie jest pierwszy raz

o proszę i kolega maniek maniek maniek stwierdził ze już jednak każdy wie ze to on jest tym właścicielem zespołu i postanowił założyć nowe konto to na pewno ludzie będą myśleć ze to ktoś inny człowieku jakie ty masz płytkie myślenie każdy inteligentny człowiek wie ze to odrazu ty,
a teraz posłuchaj nie odzywał bym się do tego twojego zespołu bo mam to w dupie ale sledze te wszystkie tematy zespołów bo mnie interesuje i widziałem już kilkanaście twoich wypowiedzi z rożnych nicków i w każdej wypowiedzi oczerniasz inne zespoły a swój wychwalasz co najlepsze żebyś ty miał racje ,
jakiś czas temu szukałem zespołu na swoje wesele i miałem pewne wymagania ciężko było mi znaleźć ale wkącu się udało i to był właśnie jeden z tych zespołów na które ty tak narzekasz a chłopaki zagrali super i teraz ty będziesz pisał takie głupoty wiec nie moglem już tego wytrzymać i patrzeć na to bezczynnie i radze ci zapracować na dobra opinie na rynku a nie pseudoreklamować się bo to do niczego nie prowadzi.

wEŹ SIĘ CHŁOPIE ODJĘB CIEBIE ZDROWO JEBŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maniek

ZNAM KAŻDY PRAWIE ZESPÓŁ W ŁOMŻY I BYM NIE OCZERNIŁ A TEN PRZYPADEK Z ZESPOŁEM ATLANTIK TO NIE BYŁO MOJE PISANIE TYLKO CZŁOWIEKA KTÓRY MIAŁ Z NAMI GRAĆ ZAPYTAJ WŁAŚCICIELA ATLANTIKU LUB NIECH SAM SIĘ WYPOWIE CZEMU JA MUSZĘ PŁACIĆ ZA CZYJŚ WYGŁUP.

maniek

widzisz jak prawda boli tak właśnie jest jak chce się kogoś zniżyć do parteru a siebie wypromować i teraz wyszło zupełnie na odwrót, dobra ja już daje spokój ale mam nadzieje ze skłaczysz z tym oczernianiem innych zespołów ty jak i cala wasza drużyną quatrrowców.
pozdrawiam.

ja tak jak muzyk. Qauttro NIEPOLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie są do tego przygotowani , !!!!

Z tego co czytam, to chyba trzeba pójść w kierunku chałturników z większym doświadczeniem i kulturą, bo w zespole Quattro z kulturą właśnie nie jest najlepiej.
Co do poziomu "artystycznego" byłem zbyt mało krytyczny. Muszą jeszcze długo nad sobą pracować. Głosy mają nie najgorsze, tylko muszą się nauczyć ich używać.

Dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w dyskusji.

a niemuwiłem że z reklamy może się stać autoreklama
jak ktoś jest dobry to wxześniej czy później ludzie o nich usłyszą
a jak na forum będą zaczynać kariere to konkurencja im tak odpowie
jak w tym założonym poście---wytwałości w pracy

gitara gra

Kuba 111 nie szukaj tu prawdy bo tu się nie dowiesz ani o manku ani o patryciuszu itd tną się bo pewnie jeden drugiemu w paradę wszedł wnioskuje to po tym ich pisaniu heheheh tylko się ośmieszacie chłopcy , zespołu poszukaj lepiej na np. http://www.slub.lomza.pl/ może tam znajdziesz ciekawe oferty bez zbędnych komentarzy a poza tym wesela jutro nie bierzesz to możesz się umówić i pojeżdzić i popatrzeć gdzie na weselu jak grają.

pozdrawiam miłego szukania :):):)

cudze chwalicie swego nie znacie :):):):):)

a tak dla jasności jestem żoną jednego z quattro i powiem ze nie obchodzą mnie mojego męża zespołu potyczki ale kto jak kto ale zespół z zespołem to powinni chyba razem się trzymać a nie konkurować i poniżać tak jak ty patryciusz i maniek-maniek-maniek

cudze chwalicie swego nie znacie :):):):):)

ja pierdole długo jeszcze będziecie się kłócić o tym quattro . Nikt nie widział nikt nie słyszał zespołu a każdy komentuje . Jak sobie chłopaki grają to niech sobie grają i niech robią co chcą.

Witam na forum dziecięcym....
UWAGA!!!!!
Kiedyś był już temat ZESPOŁÓW, zróbcie na Rynku w Łomży zjazd, znajdą się profesjonaliści do JURY i pokażecie co potraficie....
..."a gadać każdy może, troche lepiej, troche gorzej.... tak samo z graniem...
"Wszyscy umieją grać, ale nie każdy potrafi"...
ODWAGI PANOWIE GRAJKI, oczywiście nie do wszystkich...
Są zespoły które zagrają i nie boją się wystąpienia na żywo.
CZEKAMY I ZAPRASZAMY!!!!

(nie obszczekujcie się nawzajem, wstyd i hańba- dzieciaki....)

Z kontekstu wypowiedzi wnioskuję, iż to członkowie zespołu Quattro przodują w "robieniu w pióra" innym.

Witam serdecznie. Jestem członkiem zespołu quattro. W imieniu swoim jak i całego zespołu chciałbym przeprosić za wszelkie wypowiedzi osób które nie znając nas chwalą bądź ganią nasz zespół.
Wygląda to tak jakbym chwalił dania restauracji w której nigdy nie byłem, albo krytykował warunki hotelowe miejsca gdzie nigdy nie spałem.
Ludzi którzy nas nie znają proszę o wstrzymanie się od wypowiedzi. Pomijam fakt, że to forum nigdy nie było i nie będzie miejscem do którego przywiązuje się uwagę.
Nawiązując do wypowiedzi niektórych użytkowników. Każdy z członków zespołu przed przystąpieniem do Quattro miał doświadczenie w innych formacjach z naszego regionu. Niektórzy z powonieniem kończyli szkoły i studia muzyczne. Dla nas muzyka jest pasją.
Odcinamy się od wszelkich postów opisujących nas i nasz zespół. Jeżeli chcesz się czegoś o nas dowiedzieć zadzwoń, umówimy się na spotkanie. pokażemy nagrania, zaprezentujemy sprzęt, skontaktujemy Cię z osobami którzy to nam powierzyli trudne zadanie zadbania o zabawę weselną.

I tak nawiasem dla jasności, nie pytaj o skarbówkę. Zespół jest zarejestrowany jako działalność. Chcesz fakturę? Proszę bardzo.

Pozdrawiam.

cwaniaczek napisał(a):

...
> Niektórzy z powonieniem kończyli szkoły i studia muzyczne.
...

Myślę, że tu leży pies pogrzebany. Gdyby koledzy kształcili słuch i umiejętności muzyczne, nie musieli by się udzielać na forum i robić krecią robotę innym.

Jeszcze raz zapiszcie się na studia i kształćcie słuch, technikę grania itp. a nie powonienie. Wtedy wszystkie wesela w okolicy będą wasze. A tak...
I jeszcze filologię polską proponuje, bo ze stylem wypowiedzi też jakby mało po polsku.

Życzę powodzenia.

P.S.

Ja też mogę wystawić fakturę, ale fakt ten nie przysparza mi umiejętności.

może macie studia ale niemuzyczne chłopacy nie oszukujcie się nikt niekączy muzyki na wysokim poziomie niemając słuchu :) pozdraiwam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org