środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cb

używa ktoś w łomzy cb w domu , a jak tak to na jakich kanałach siedzicie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cb

W domu się nie opłaca, co innego w samochodzie. ;)

ja to troche lat wstecz sie bawiłem tym ;-)) teraz już nie

Po co CB w domu jak masz Forum na 4lomza.pl:)
sura #19

zapytaj bin-ladena on na 19 siedzi albo idz do komisu kolo jednoski wojskowej tam ci powiedza na jakich kanalach siedza

sura dobra wypowiedź :)

Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten ktimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????

Reaper co masz na mysli "nie oplaca sie"?:> w domu tez mozna gadac 19 kanal to kanal na ktorym wszyscy siedza ale uzywa sie go np. jak ktos nie z tego miasta nie wie gdzie dojechac i jezeli ta osoba ktora slyszy i wie gdzie to jest i oczywiscie jest taka mila aby poinstruowac to 19 jest od tego a jak chcesz z kims pogadac to pare kanalow wyzej lub nizej ale nie 9 kanal bo to kanal jakis tam pomocy czy jakos tak nei wiem:)

Spróbuj sobie urządzić pogaduchę na 19 a zjeba gwarantowana;) Kanał do takich spraw to kanał lokalny czyli 28..... w Łomży prędzej gardło zedrzesz niż kogoś na nim spotkasz. Jeżeli chodzi o komis na al.Legionów to kiedyś był na 5, teraz nie wiem.

na komis to chyba na ia 19 mozna spotkac tylko trzeba krzyczec komis darek albo darx chyba darx

pozdro

Kamilo skonczyly sie stare dobre klimaty :(. Pamieta sie czasy: Ogolne dla Lomzy :) na 28 i pogaducha. A teraz GG itp. wyparlo stare dobre "pasmo obywatelskie" :(. Co do 19 to tez jest kanal tylko i wylacznie kanal dla "mobili" wiec nie powinno dziwic zdenerwowanie, gdy toczy sie jakas klezenska rozmowa przez dluzszy czas. Szkoda, ze minelo. Chociaz czasem milo spotkac kogos kto wie co i jak, a na zapytanie o droge najpierw informuje o warunkach na drodze a pozniej o "misiakach".
Sura masz racje 28 umarl smiercia naturalna :(.

generalnie na 22 można kogos złapać. ale zazwyczaj klepie tam ogólny z łomży.Prawdziwy Buc heheheheheh. a tak to tylko mobilki w łomży.mało jest stacjonarnych radyjkowców.
pozdrawiam

ty a moze ktoś chce na cb pogadac to piszcie na gg: 6949236 to sie ugadamy

Pamietam czasy, ze nie mozna bylo znalesc wolnego kanalu na jakiekolwiek rozmowy...
Lima Oscar itp...

Tak. Pamiętam te czasy. I te ogniska organizowane itp. Milo wspominam te czasy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org