środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
izba przyjęć

co wy na to?poczułam się w pracy bardzo źle ,miałam drgawki,duszności,bóle ,głowy,byłam bardzo osłabiona.nie zgodziłam się jednak na wezwanie karetki(teraz tego żałuje).przeczuwałam,że przyczyną mego złego samopoczucia może być zażycie leków,więc reakcja alergiczna.odwieziono mnie na internistyczną izbę przyjęć w szpitalu.dyżur pełnił dr.mariuszek(pieszczotliwie nazwany przez pielęgnirkę).pomimo,że w gabinecie nie było pacjenta,nie zostałam przyjęta.dr.mariuszek spacerował po korytarzu.następnie przyjął pacjentkę która była po kroplówce.po jej wyjściu byłam pewna że teraz ja wejdę.wyobraźcie sobie moje zdziwienie ,doktorek wychodzi z gabinetu z rękoma w kieszeni i spacerkiem po korytarzu,była za 5-19 więc mówię nic tylko jego dyżur dobiegł konca.przyjdzie mi czekać następną godzinę.w końcu poprosiłam pielęgniarkę żeby zmierzyła mi ciśnienie bo źle się czuję.miałam105\60.zadzwonili po lekarza i uwaga nie zdziwienie a szok...dr.mariuszek.byłam pewna że skoro wyszedł to skończył dyżur-w poczekalni(umieralni)byli już następni pacjenci.no dobra ,przyjął mnie,mówię mu o lekach które brałam,o drgawkach,sinych palcach , duszności,drętwieniu rąk...a on mnie bada jak na przeziębienie!!!!!!!!!!.cytuje"płuca czyste,gardło blade,ale pewnie coś się rozwinie proszę pobrać ferweks"dostałam ketonal w zastrzyku,chociaż mówiłam że dziś już brałam ketonal duo,więc to może alergia.nie odp.lekarz.wyszłam wkurzona.rano dzwonię do swojej pani dr.i mówię co się ze mną działo.jej wystarczyły 2 moje zdania- nazwy leków, niskie ciśnienie ,drgawki-diagnoza wstrząs anafiliktyczny.reakcja na leki.morał są lekarze i konowały

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: izba przyjęć

nie wzywaj, ja raz wezwałem to sie potem pierzyny nie mogłem doliczyć

Nie mam dobrego zdania o szpitalu w Lomzy
a najgorsze zdanie mam o ordynator onkologii.. tfu

ja ze starych filmów wiem że na lekarzy takich no to się mówiło konował i już wszyscy wiedzieli, że on np leczy, także ja tam np nie odniosłem wrażenia aby pani źle kogoś nazwała, a jedynie opisała sytuację także.. pan dr masriusek no chwali się chwali..

ciesz się ze wcale cie przyjeli ja pojechałem ostatnio z krwotokiem krew mi się lala ze szok a oni sobie śmiech zemnie zrobili odsyłali jeden do drugiego i kazali isć do domu,

trzeba było na 112 zadzwonić pogotowie z warszawy wezwać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org