niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
moze juz pora na "Tanie kupowanie"

dzial ogloszeia sie przepelnia. Szczegolnie gdy jedna osoba da 20 ogloszen na raz. Dajcie z 5 glownych kategorii. Np. RTV & AGD & KOMPUTERY, PRACA, MOTORYZACJA, NIERUCHOMOSCI, INNE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: moze juz pora na "Tanie kupowanie"

Witam
Zauważyłem ten problem już o wiele wcześniej a mianowicie: jakis "dikon", "nieruchomości" poprostu zaśmiecają ten dział. Zwracałem uwagę kilkakrotnie mailem, ale jak widac zadnych efektów to nie przynosi...poprostu OLEWAJĄ nasze uwagi, przecież to powinno być wszystko poukładane czytelne i przejżyste .....popieram

Re: moze juz pora na "Tanie kupowanie"

Zaskakuje mnie popularność Ogłoszeń - warto pomyśleć nad poszerzeniem, a tych od nieruchomości i samochodziarzy to do jednego wora i na koniec kolejki - jednak jest to jeszcze trochę chaotyczne i bez składu, a porządek musi być.
Popieram

Rafa
www.wedkarskabrac.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org