Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKANDAL !!!!!!!!! |
Czy może mi ktoś to wyjaśnić ? Otóż natknąłem się na ifnormację , że poszukują do pracy w pewnej firmie . Spełniam wymagania na w/w stanowisku jednak sytuacja jest następująca. Rekrutacja trwa do następnego piątku , obecnie jestem chory i nie mogę zanieść CV tym bardziej ,że jestem spoza miasta i do Łomzy mam 15 km. Poprosiłem więć znajomą by moje Cv zaniosła ze względu na to że nie podali w ogłoszeniu o pracę ani nr telefonu ani maila zeby szybciej wysłać . A moja znajoma zaniosła Cv a tam usłyszała krótko - że osoba powinna się zgłaszać do nich osobiście i nawet nie przyjęli Cv . Czy tak się prowadzi nabór pracowników ? Bez maila, bez telefonu i tylko z adresem ? Bo właśnie z takim podejściem się ma do czynienia w kadrach w firmie SKŁADU BUDOWLANEGO PODBIELSKIEGO !!!!!!!!! ZENADA !! I ciekawe kto mi jeszcze by zwrócił za benzynę by dostarczyć CV osobiście !!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKANDAL !!!!!!!!! |
no widocznie tam sie tak prowadzi nabór pracowników, i specjlanie podają adres firmy by przyjsc osobiscie, nic nadzwyczajnego
|
|
Nie oburzaj się tak, bo oni od razu przeprowadzają wstępną rozmowę z pracownikiem. To oni mają pieniądze i oni dyktują warunki. Życie jest niesprawiedliwe.
|
|
jesteś śmieszny moim zdaniem... To nie przedszkole i takie sprawy załatwia się osobiście. Poza tym jak wspomniano to firma dyktuje warunki, a nie Ty więc możesz się unosić, złościć itd ... Pomyśl zanim następnym razem napiszesz coś równie głupiego.
|
|
to znajoma nie mogła im zostawić Twojego adresu ? może przyjechaliby do Ciebie na rozmowę kwalifikacyjną ?
|
|
Jak wiedziałeś jaka to firma to mogłeś wpisać w internecie i byś odnalazł telefon ........w tych czasach se nie poradzić z czymś takim ?
|
|
http://www.skladpodbielski.pl/kontakt
|
|
Problem w tym ,ze telefon wciąż zajęty i sami sprawdzcie sobie w google, a jezeli o rozmowe wstępne chodzi to nawet w to nie uwierzę prędzej usłyszysz " zadzwonimy" , muszę się zastanowić albo mam jeszcze innych kandydantów przeciez jasno jest napisane do kiedy trwa rekrutacja , po niej jest etep drugi - czyli rozmowy kwalifikacyjne .
|
|
wyslij mame,tate,co za baryny,czy wy myslicie ze ktos bedzie was prosil zebyscie pracowali,wyslij posla zanim osla hehehe.A moze jeszcze L4 zanies im i powiedz ze jak bedziesz zdrowy/a to przyjdziesz,co za wiesniactwo.
|
|
Rekrutację prowadzi się w oparciu o nadesłane CV drogą mailową, następnie firma wybiera osoby które zaprasza na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną.... Tak działa cały świat. Może nie potrafią obsługiwać komputera? Słyszałem już wiele opinii od ludzi, że firma jest totalnie niezorganizowana w obsłudze klientów, widocznie w organizacji pracy również. Zakupów z resztą zdecydowanie też tam nie polecam... - Nic tak nie otwiera oczu i nie prostuje garba, jak nóż wbity w plecy... -
|
|
wpm , a ty miałeś jakąś tam robotę za 5zł/godz brutto , to może weż jego na pomagiera do zbierania puszek po śmietnikach
|
|
Skandal!!! Właściciel firmy dyktuje warunki w swojej firmie!!! Proponuje powołanie komisji śledczej. NotQs jesteś śmieszny...
|
|
wprost_123 słusznie , idż tam im powiedz , jak mają rekrutować pracowników
|
|
Wpm- nikt tu nie mowi ze jak bedzie zdrowy to przyjdzie na rozmowę zwlaszcza ja , ale będac chorym i patrzac ze jest praca to nie znaczy ze bedzie się jechac 15 km chorym by zanieść cv i pogarszac chorobę tym bardziej płacić paliwo tylko po to zeby te cv dostarczyć . Kazdy pracodawca wie ,że pierw jak daje ogłoszenie i otrzymuje CV to musi wybrać odpowiednich kandydantów do rozmowy kwalifikacyjnej , a nie od razu osobiscie rozmowa z pracodawcą albo ze po znajomości, bo firmy po znajomości co zatrudniają ludzi to mi kolo h*** latają . A gdybyś miał przykład ze firma podaje maila na który trzeba słać CV a osoba nie ma internetu to wtedy prosi np kogoś ze znajomych by jego CV mu wysłali , wiec z tym problemu nie widać , wiec czemu miałby być też problem wlasnie taki. Za ciebie to pewnie mama chodzi i załatwia sprawy twoje w urzędzie czy skarbówce bo ty nie potrafisz :)
|
|
zezol, juz praca jest dawno zajeta bylo bardzo duzo osob,wybrali 2 dziewczyny i sa ok.Moze ty tez myslisz ze praca bedzie ciebie szukac?hehehe
|
|
zezowate_szczescie najlepiej to zeby kazda firma się obijała pracodawca miał ludzi niskiego poziomu , niedokształconych ,nie mających szacunku do ludzi, tylko patrzących na siebie samolubów , niemiłych osób którzy niezależnie od humoru albo twoje Cv przyjmą albo nie , albo cię zatrudnią albo nie. A z tego co ja wiem , to często ty po czatach siedzisz i tylko na czatach i forach kozaczyć umiesz . Nazwij się szczęsliwą hehehe.
|
|
wpm , ja to ciebie i tą robotę pier.... mam z czego żyć , a nie jest to zasiłek, tak jak w twoim przypadku
|
|
WPM wybrali powiadasz ahahaha :) Dziwne ze nawet w PUP w Łomzy ogłoszenia wciąz wiszą najwidoczniej jesteś ślepy jak i głupi :) Bo gdyby była praca to już z PUP dawno by zdjęli a wciąz jest . Wróżka jesteś powiadają.
|
|
NotQs , a ty z takim podejściem do życia, dalej będziesz na wsi bezrobotny siedział
|
|
wpm, znowu KONFABULUJESZ , nie ładnie OBOJNIAKU !
|
|
Zezowate szczęscie ja w odróżnieniu od Ciebie nie mam tak niekiego poziomu reputacji w Łomży zwłaszcza ze twoja twarz jest znana, na garnuszku mamusi siedzisz i kozaczych na forach i czatach w odroznieniu ode mnie to twoja wiedza i inteligencja to mi nawet do pięt nie dorasta idz zajmij się czatem lepiej bo jedynie co tu potrafisz to zamiast poruszać tematy i podejśc z kulturą i szacunkiem do ludzi umiesz jedynie wyzywać czepiac się i udawać pozniej ze nic się nie stało .
|
|
zezowate szczęscie - i nie jestem człowiekiem ze wsi 17 letni konfidencie ! z tobą już zakonczyłem rozmowę!! skąd się biorą tacy ludzie ?????????
|
|
Zezol ciesz sie ze ty masz prace,choc niewiem czy ja masz,moze matka na szmacie jedzie za granica a ty tu kozaka grasz.
|
|
NotQs po prostu mam uczulenie na IDIOTÓW chłopoczku , może jeszcze mają tam powołać specjalną komórkę, tzw kadry do celów zatrudnienia ?
|
|
A Podbielski był ministrantem. A jacy to porządni katolicy tacy kościołowi - uczynni proboszczom Inwestycje lokalnych Ks. proboszczów wspierali a za przeproszeniem ludzi - chrześcijan mieli głęboko w swojej religijnej dupie tak jak Arcy Pasterze - jak Arcy Kapłani którzy świadomie zepchnęli na margines społeczny Jezusa i Jemu podobnych. Podbielscy są tak chciwi jak kapłani dla których liczy się już tylko mamona - gówno by spod siebie zżarli aby ktoś na tym gównie się nie wzbogacił ich kosztem to ta sama postawa jaką reprezentują pazerni proboszczowie w Łomży którym wznosicie piedestały i fundujecie złote szaty. Lokalna izba zrzeszająca Przedsiębiorców na Ziemi Łomżyńskiej ma długą listę nazwisk katolickich - ochrzczonych biznesmenów którzy są tak samo podłymi świniami dla ludzi jak Podbielscy i tak samo w pazerności podobnymi do swoich proboszczów i kurialnych dygnitarzy Kościół to religijna mafia żyjąca z ofiar. Jacy Kapłani tacy ministranci nie tylko polityczni jak Podbielski i takie tu relacje Rzymskokatolickie między współwyznawcami na tej religijnie suwerennej Rzymskokatolickiej Ziemi Łomżyńskiej gdzie chrześcijanin chrześcijaninowi wilkiem Istny Rzymskokatolicki - religijny Folwark zwierzęcy katolików żyjących w "kanibalskiej" komunii której twórcami są niebezinteresowni kapłani tacy jak ci którzy w dobrej wierze w trosce o własne interesy zaszczuli życie Boże w społeczeństwie które swoimi manipulacjami powalili na kolana religijnym krzyżem i ukrzyżowali razem z Jezusem. Ot świńscy liderzy społeczno ekonomiczni na religijnej Ziemi Łomżyńskiej żyjący jak świnie w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy bogacąc się i wzbogacając nieuczciwie kosztem społecznym. O czym to świadczy ...
|
|
Jakbyście młodzieńcy poświęcili trochę czasu na przejrzenie archiwum , to byście zasmarkane srule wiedzieli , że sam jestem pracodawcą i na pewno o kilka lat od was starszy, rozbrajają mnie takie teksty i głupcy jak wy , boki zrywać ze śmiechu !
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-02-12 15:33 NotQs po prostu mam uczulenie na IDIOTÓW chłopoczku , może jeszcze mają tam powołać specjalną komórkę, tzw kadry do celów zatrudnienia ? ____________________________________________________________ Taa... Osobiście znam sytuację w której Podbielscy zatrudniali pracownika na dwa tygodnie na próbę (?) ... średnio co około 14 dni zmienił się pracownik a raczej kandydat na pracownika który jak zawsze w dobrej wierze zasuwał po 10 godzin dziennie i więcej aby utrzymać pracę. Człowiek robił co mógł porządnie wykonując polecone mu zadania... Własnym samochodem za własne pieniądze jeździł po okolicznych budowach i po wsiach z ofertami na materiały budowlane. Robił Podbielskiej kawę i zapierdalał jako przynieś podaj pozamiataj mając nadzieję a raczej pewność zatrudnienia bo przecież sprawdzał się na stanowisku pracy jako dobry pracownik. Jednakże tajny plan Podbielskich był taki że zmieniając co dwa tygodnie pracownika na próbę przez cały rok mieli ponad 1 etat za darmo grając na ludzkiej nadziei i wzbudzaniu wiarygodności propozycji pracy. A **** z tym CURVA* chrześcijaństwem seryjnie rozgrzeszonych świń które ludzkim kosztem chodzą bogato odziane i wypasione bez pokory i zadość uczynienia bezkarnie i dumnie mieszkające w swoich pałacykach. CURVA - słowo z pierwotnego słownika cywilizacji łacińskiej vel Rzymskokatolickiej oraz słownika dyplomacji Watykańskiej. O czym to świadczy ...
|
|
Mr_Andrzej , Głupich się nie żałuję , niech ten " próbny pracownik" zgłosi to do PIP Państwowa Inspekcja Pracy , oni to załatwią , u mnie okres próbny to 3 dni PŁATNE , chyba że ktoś totalnie się nie nadaje , to mu podziękuję i po kilku godzinach , a prowadzę rodzinny interes i zatrudniamy kilka osób, następnie zależy : umowa zlecenie lub czas określony
|
|
Ja jutro u zezuśia zazynam robotę.Pewnie ze dwa dni mnie potrzyma-;(
|
|
Zapomniał człowiek dodać ,że prowadzi działalność na garnuszku rodzinki bo swoim niewypażonym językiem pracy nie umie znależć tym bardziej ,że firma zamiast zysku tyra dofinansowania . Najlepiej to zrobić z człowieka głupka by tylko zysk dostać lub dofinansowanie. Rodzinny interes- rodzinka tam pracuje a nowi ludzie bądz nieznajomi to porobię 2-3 dni i do widzenia a pup i tak im zapłaci . A co do PIP to i tak gówno załatwią ze zatrudnił potem zwolnił i kasę wział a umowę miał nawet na 3 dni lub 3 miesiące ! Ja do twojej firmy to nawet nogę nie postawię tak samo jak i inni ktorzy cię dobrze znają. SKAD SIĘ BIORA TACY LUDZIE ??
|
|
Ta po minucie cię wywali:p a pamiętasz zezuś,że mi też na wiosnę masz zaproponować pracę? Hahaha
|
|
Notes :) Katar to nie choroba:):):) Masz siły siedzieć na necie i idiotę z siebie robić to powinieneś znaleźc ii na dowiezienie cv siły :) A o paliwko byś zapytał przy okazji moż by ci zwrócili te 2 zł. :):):):)
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-02-12 16:03 Mr_Andrzej , Głupich się nie żałuję , niech ten " próbny pracownik" zgłosi to do PIP Państwowa Inspekcja Pracy , oni to załatwią , u mnie okres próbny to 3 dni PŁATNE , chyba że ktoś totalnie się nie nadaje , to mu podziękuję i po kilku godzinach , a prowadzę rodzinny interes i zatrudniamy kilka osób ____________________________________________________________ Gówno załatwią PIP umywa ręce jak Piłat na sądzie Jezusa. Urzędnicy odpychają od siebie sprawy konfliktów społecznych Łomżyńskich katolików na linii pracownik pracodawca sytuacja o której wcześniej wspomniałem miała miejsce blisko 10 lat temu. Obecnie po "seryjnych" ogłoszeniach z nie jednej firmy typu zatrudnię i dam pracę a czasem też po tematach i ludzkich postach na 4lomza.pl widać że się nic nie zmieniło a proceder oszustwa katolickiej świńskiej wiary rzymskokatolickiej trwa nieprzerwanie umocniony i zapewne rozgrzeszony. PIP palcem nie sam kiwnie jak nie kiwniesz ich palcem sam. Osobiście znam sytuacje w której pracownicy PIP odpychają od siebie ludzkie sprawy odsyłając ludzi do sądu pracy - jaka to CURVA w tej Łomży Arcy Kapłańska logika. A Łomżyński Sąd w dupie ma zwykłych obywateli trzymając stronę "tworzących" i "utrzymujących" miejsca pracy kolegów od kieliszka albo biznesmenów dających specjalne promocje dla znajomych - wtajemniczonych. Osobiście znam sytuacje w której była apelacja od niekorzystnego dla pracownika wyroku w Łomżyńskim Sądzie Pracy z apelacji na wniosek poszkodowanego pracownika wyłączył się Sąd w Łomży i sprawa w Białymstoku była rozstrzygnięta na korzyść pracownika po roku prawniczej walki. Takie tu CURVA Chrześcijaństwo ludzkim kosztem budujące piedestały swoim równie CURVA zło czynnym - zło dziejskim Arcy Kapłanom. O czym to świadczy ...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=SZ-w3-KAjsA
|
|
chyba to pracodawca ustala czas, miejsce i sposób rekrutacji to jakby koń, a nie woźnica decydował co ma ciągać na furmance. świeży artykuł na wp o rekrutacji pracowników.... "Pytają kandydatów o to, jakim chcą być zwierzęciem. Badają pismo lub celowo nie przychodzą na spotkanie. Dlaczego rekruterzy tak źle traktują ubiegających się o pracę? " całość "
|
|
zezolk jacusi czochranie bobra przed koputerem cały dzionek nazywasz pracą . naucyles sie kilka slow mondrych bo ciezona do mniasta przywiezie taki z ciebie gagulator.
|
|
Nic dziwnego w tym nie ma.. Jeżeli komuś zależy na pracy to się zgłosi, wiadomo takich spraw przez telefon się nie załatwia. A jeżeli wiedziałeś jaka jest Twoja sytuacja i jednocześnie znając adres firmy, to co za problem poszukać nr telefonu. Dla chcącego nic trudnego ;-) ..easy come easy go..
|
|
Ja się nie zdziwię jak ktoś doprowadzony do skrajności wpierdoli granat do... ... Rzymskokatolickiego biura sprzedaży Podbielskich, Rafałowskich i tego pajaca z Wiomaru którego nazwisko już przez gardło mi nie przechodzi oraz tej całej reszty ochrzczonych zasrańców którzy ludzi traktują jak narzędzia zysku i szczeble drabiny własnego dorobku do którego szli jak po trupach. A te pierdolone księżowskie "synagogi" katolickie należące do lokalnego "sanhedrynu" obrządku rzymskiego zwieńczone religijnymi krzyżykami są świadectwem tego co tu jest przed ludźmi grane... ... świadectwem tego o co wyjątkowo martwią się tu na Ziemi Łomżyńskiej równie interesowni rozpasani obłudą duchowni "za dychę" czerpiący zyski z tego religijnego wyścigu szczurów budującego kościołki tym zło dziejskim kapłanom i fundujących im bogate szaty za przysłowiowe 30 srebrników O czym to świadczy ...
|
|
Dziecko ma katarek to i myśli że jest obłoznie chory:):):):):)
|
|
NotQs, tak naprawdę to nie zależy Ci na pracy. Pracodawcy mają bardzo duży wybór wśród ludzi ambitnych i wykształconych ... nie muszą czekać aż wyzdrowiejesz
|
|
Maruda jeżeli o chorobę chodzi to chorób jest wiele . Notebook w ręku taki malutki to jak ksiązka w łóżku . I wierz mi nikt z poza miasta nie lubi jeździć na rozmowę typu : A co do paliwa - Stań się bezrobotny i zyj z zasiłku , opłac mieszkanie , rachunki np prad gaz. I zobaczymy ile Ci starczy . A potem jak ci starczy to idz tam do firmy 15 km samochodem i zapłać za benzyne która teraz jeszcze podwyższyli . Jak juz bedziesz w firmie to daj swoje Cv i powiedz ze chciałbyś otrzymać odpowiedz w sprawie twojej aplikacji. Wiec mowią odpowiedzą Ci ze jak będą potrzebowac to zadzwonią. O ile zadzwonią bo kadrowe to są różne , ze nawet albo Cv dostarcza do pracodawcy albo podetrą sobie nim dupę. Albo wezmą cię od razu na rozmowę i usłyszysz tak : Muszę się zastanowić albo mam jeszcze innych kandydantów . Szkoda czasu i pieniędzy . Dlatego też dobrym sposobem jest poprosić kogoś znajomego by za Ciebie te Cv wysłał a ze kadrowa tam nie ma humoru i stawia chore zasady to już powinieneś sam rozumieć . Tym bardziej że nie możesz się do firmy zadzwonić bo : Telefon jest zajęty , albo słyszysz- proszę zostawić wiadomośc w razie jakiejkolwiek sytuacji oddzwonimy . A co do drogi e-mailowej . Jak firma się ma rozwijać to powinna to być firma w którym pracodawca ma porządnych pracowników . Zwlaszcza takich co sumiennie i starannie wykonują swoje powierzone obowiązki . Odbierają telefon są mili dla innych osób, mają kulturę i potrafią w szczególności odpowiedzieć na twoją aplikację w sprawie pracy . A nie ze dajesz swoje Cv i nikt z firmy się do Ciebie nie odezwał . A ogłoszenie wciąz wisi . Tak samo jak w przypadku np DenteXu którzy mają już od miesiąca ogłoszenia o pracę w PUP . Zyjemy w 2012 roku gdzie internet już jest nową technologią tak jak i inne rzeczy np telefon , laptop samochód itd . Co również w nowość wprowadza firmę. A jak spojrzysz oczami na taką kadre , pracowników tam pracujących to czyjesz się jak na Białorusi w latach 70 tych i chcesz to nazwać rozwojem ? Ja na pewno nie będę pracował w firmie gdzie ludzie nie mają szacunku do siebie, gdzie jest wyzysk w pracy, codziennie dobieranie się komuś do skóry i nie będę sobie głowy zawracał takimi ludzmi w ktorych atmosfera jest napięta . Bo zgodnie z kodeksem pracy to pracodawca powinien temu PRZECIWDZIAŁAĆ tak jak np w przypadku i mobbingowi . A co 2 złotych to za takie twoje głupie komentarze to chętnie bym je wział od Ciebie albo za wieź za mnie CV , nie zapomnij też ze są ludzie na wózkach , niewidomi inaczej rzec mówiąc- niepełnosprawni . Inni wymagają też trwałej pomocy lub pomocy innych osób tak samo jak osoby chore ktore mają np katar, grypę itd . Tak samo jak i ludzie zdrowi np - matka z 2 ką dzieci . A jak mowisz o rekrutacji od razu po dostarczeniu CV to ciekawe czy będziesz sie smiał gdy zobaczysz jak matka z prawej i lewej ręki trzyma 2 kę noworodków i przeprowadza na miejscu z toba rekrutację bo nie ma czasu wyjść gdyż nie ma z kim dzieci zostawić . Każdy tu potrzebuje pomocy czasem i kazdy wie ze na początku składa się CV -- niezaleznie kto je złoży pracodawca i tak ma obowiązek sprawdzić pracownika i jego dane a jak podejmie chęc zatrudnienia go wtedy umawia się z nim na rozmowę kwalifikacyjną . Byłbym idiota gdybył tankował auto mieszkając z dala od miasta i jeżdzil wydając cały zasiłek tylko na paliwo zeby CV dostarczyć osobiście! ZENADA ! Byłbym idiotą gdybym miał grypę, katar, bole glowy i poszedł zdać CV do firmy i okazało by się ,że mam od razu przeprowadzać z pracodawcą rozmowę. Ciekawe czy moje gulgotanie by zrozumiał . Wiec na przyszlość zastanów się co piszesz.
|
|
Autor: Berenike (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 29-02-12 17:40 NotQs, tak naprawdę to nie zależy Ci na pracy. Pracodawcy ... ____________________________________________________________ taa... Folwark zwierzęcy - świnie nie pracodawcy Cała ta świńska złuda i obłuda na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej ma swoje źródło przy ołtarzu w "kanibalskiej" komunii tych którzy to życie owijają wokół własnego palca na własne potrzeby nie martwiąc się o parafialną wspólnotę ... ... która żyje jak w społecznej rzeźni bez poczucia bezpieczeństwa walcząc o przetrwanie na krawędzi chrześcijańskiego życia a raczej na ich parafialnym marginesie społecznym ... ... który to chrześcijańskie życie niszczy sprowadzając je do religijnej nędzy i rozpaczy rozcieńczanej alkoholem a ********** Biskup Bronakowski tyko ten alkoholizm "leczy" z jego przyczyn czerpiąc własne korzyści ooo serce goree CURVA Kosciół CURVA Kapłanów - już nawet oficjalnie nie nazywa się ich Apostołami. Jebani mordercy Jezusa i oszuści społeczeństwa którym się posługują do własnych celów sprzeniewierzając się Bogu któremu to społeczeństwo złudnie oddaje Chwałę
|
|
NotQs Pracodawca musiałby być kompletnym IDIOTĄ , aby zatrudnić matkę z 2 ką dzieci , jak widzi - " jak matka z prawej i lewej ręki trzyma 2 kę noworodków i przeprowadza na miejscu z toba rekrutację bo nie ma czasu wyjść gdyż nie ma z kim dzieci zostawić " , to może dać mu coś do myślenia , jak to będzie póżniej wyglądało przychodzenie takiej mamusi do pracy , NotQs napisał : " pracodawca i tak ma obowiązek sprawdzić pracownika i jego dane a jak podejmie chęc zatrudnienia go wtedy umawia się z nim na rozmowę kwalifikacyjną . " to może ty idż tam i powiedz pracodawcy jak ma prowadzić SWÓJ interes i przeprowadzać rekrutację oraz KOGO zatrudnić . NotQs , a ty z takim podejściem do życia, dalej będziesz na wsi bezrobotny siedział !
|
|
Coś ci sie Notesik po.liło w łepie z tego kataru:):):) To pracodawca jest Panem w swojej firmie i on dyktuje warunki rekrutacji a nie jakis pizdrygant nie mający zielonego pojęcia o życiu :):) No ale powodzenia w szukaniu pracy w której nie będziesz musiał wykonywać poleceń szefa i pracowac :):):)
|
|
Jak on tak ściśle chce przestrzegać ZWYCZAJOWYCH , bo nie unormowanych ustawowo , zasad rekrutacji do pracy , to może niech złoży aplikację na dyrektora banku , tam go " poważnie " potraktują
|
|
zezowate szczescie - ja z toba rozmowe juz dawno zakonczyłem zajmij sie firmą a nie wyzywaniem po czatach a co do ciebie maruda- to ja u pracodawców co mają zysk z ludzi i co robia z nich zwierzęta nie pracuję:) tym bardziej nie daję się wykorzystywać w firmach a zezowatego szcześcia firma jest na to przykładem jak juz mam pracować to u pracodawcy wyrozumiałego powaznego mądrego i szanującego swoich pracowników i czym każda osoba weż przykład równiez z tego ze gdyby nie pracownicy to sam pracodawca takim podejscie w stylu pana daleko by nie zaszedł z takimi zasadami a przykładem na to są firmy domel , dentex, wiomar, jda o których tu na forum bardoz duzo osob się wypowiada i nie mów mi - bo nie pracują , bo nic nie umieją bo każdy człowiek pracować umie ale nie będzie na pewno dawał się oszukiwac za kasę , pracował 12 godzin gdy na umowie ma 8 i zarabiał tylko za 8 godzin pracy i znosił upokożenia gowniarzy albo pracodawców !
|
|
To na zakończenie rozmowy z tobą Notesik :):):) I dlatego jesteś bezrobotny i będziesz jeszcze bardzoooooo długo :):) Co do firm wymienionych przez Ciebie :):) Mają się dobrze bez takich pizdrygant ów jak ty , baaa maja się coraz lepiej, dzięki temu że unikają byle jakich pracowników :):)
|
|
Tak jeszcze na zakończenie jak juz sie rozkręciłem :):) BO DOBRYM PRACOWNIKIEM TO TRZEBA WYĆ A NIUE MYŚLEĆ ŻE SIĘ JEST
|
|
W odróżnieniu od Ciebie to ja ani nie pracuję ani nie pracowałem w zadnej z tych firm i pracować nie zamierzam , bo tam w kółko to się kręci 3 miesiące i do widzenia a do pizdygantów to juz ty nalezysz tak samo jak i zezowate szczescie bo nigdzie dlugo miejsca nie zagrzałeś zapewnie i wlasne dzialalnosci pootwieralscie by wykorzystywać dla zysku wlaśnie ludzi ktorzy pracy potrzebują . Nic tylko czarpać dofinansowania by firma stała .
|
|
NotQs Właściciele firm domel , dentex, wiomar, jda i innych , mają głęboko w d... twoje i innych zdanie, sami swój biznes budowali i mogą robić co chcą w granicach prawa , a kasy tyle co oni mają na co dzień w portfelu , ( na drobne wydatki ) , to tacy jak ty w ciągu całego roku nie zarobią . Szanuj się dalej i unoś honorem , to niedługo będziesz liście z drzew wpier...ł A , i jak pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną to nie zapomnij żuć gumy i weż ze sobą tą dwójkę dzieci .
|
|
No to juz możesz z pracą w łomzy pożegnać się na samym starcie :):) Już my z zezeusiem rozpowiemy odpowiednie info wśród łomzyńskich firm o tobie :):)
|
|
Mozę z psychologiem by chłopaka jakoś skontaktować.
|
|
No to szerokiej drogi :) Ty mozesz iść i gadać , a ludzie chociaż poznają prawdę a wiecie dlaczego ? Bo SAMI JESTEŚCIE PRACODAWCAMI i takie wasze teksty to tylko po to by ukryc prawdę . A honorem unosił się będę przynajmniej w odróznieniu od innych pracowników których chcecie zatrudnić lub już zatrudniliście , szantazować i robić w **** się nie dam tym bardziej poniżać i traktować jak zwierze !! Jak dla mnie z wami dwoma już temat zakończę wracajcie na czata kozaczyć i pisać bzdety na forum z czego jesteście na codzień znan . Będziecie kolejni po lekarzu hehehe
|
|
No to się gościu teraz doigrałeś !!! Jutro idę do prokuratury złożyc doniesienie na Ciebie o publiczne oczernianie mojej firmy i o odszkodowanie mniej więcej 500 000 zł. :):) Zobaczymy kto sie będzie śmiał ostatni kołku :):) Zezuś dółóż swoją działke niech chłopek roztropek pozna co to jest zadrzeć z biznesem :):):)
|
|
Naprawdę ? To już nie mogę się doczekać to ze biznesmen to mysli ze moze robić co mu się podoba i wyzywać pierwszy ludzi na forum od pizdygantów nie wiem czy realnie też takich słow nie uzywasz a tym bardziej w stosunku do swoich pracowników . Jak znajdziesz tu słowa co do twojej firmy - dane osobowe , nazwisko , ulicę to idz do prokuratury bo ty juz nie wiesz co piszesz a taki mądry biznesmen podobno jesteś i znasz prawo . Prędzej to ja bym ciebie pozwał o zniesławienie gdyż twoje wyzwiska w moją stronę tu są , ale szkoda mi czasu na takich ludzi jedynie co potrafisz to pisać na czacie i na forum codziennie, kazdy post jest tutaj twój. Mądry............ ustępuje znasz to powiedzenie :) A i jeszcze jedno zanim zakonczę z wami tą bajeczkę :) Podaj swoją nazwę firmy ulicę i adres to przynajmniej będę zeby ją unikać bo jeszcze nigdy tego nie napisałeś poza chwaleniem się i przynajmniej zrobisz przysługe dla innych osób którzy to czytają . Zegnam pana !
|
|
NotQs no to przesadziłeś , maruda i Jego firma , to powszechnie znana i szanowana instytucja , oj , chłopcze bekniesz za zniesławienie ! marudo ,nie popuść mu , ja będę za świadka , zapłaci odszkodowanie i jeszcze ze 300 godz prac społecznie użytecznych np, przy sprzątaniu ulic, do tego to chyba się nadaje ? a i jeszcze zadzwonię do PODBIELSKIEGO Andrzeja na Poznańską , niech Jedruś zobaczy co o nim wypisuje NotQs , sprawa cywilna pewna !
|
|
zadzwon tez do wiomaru, dentexu , wirobi, domelu , do wszystkich firm , o nich tez tutaj wypisują nie zapomnij kopie porobić, loginy i slowa ktore piszą jednym slowem - kapuś na wszystkich ludzi notqs miał rację twoja reputacja jest marna oj marna
|
|
NotQs (---.tel.tkb.net.pl) = elcode (---.tel.tkb.net.pl) oj, nie ukryjesz się za zmianą nicka chłopczyku !
|
|
marudo , jak chcesz podam Ci namiary na mojego adwokata , on już dwóch takich jak NotQs (---.tel.tkb.net.pl) = elcode (---.tel.tkb.net.pl) , załatwił , pójdzie chłopak siedzieć na 10 lat w kamieniołomy
|
|
tak masz racje ja to notqs - tylko jedna osoba ma takie łącze kablowe naprawdę jesteś mądry wyraziłem tylko swoje zdanie zgodnie z prawdą - poczytajcie sobie inne tematy np - dentex , wiomar tam o nich też sporo pisze a i znajdziesz chociaż przynajmniej inne osoby z tym samym co ja i notqs łączem tez powiesz ze to on :)
|
|
Ciekawy zbieg okoliczności , akurat w tym czasie i temacie , Nie powiesz , że ten IP jest tu aż taki powszechny , ja sobie bynajmniej nie przypominam Tak czy siak , pójdziesz siedzieć , a o robocie w Łomży zapomnij , już moja i marudy w tym głowa 10 latek nie wyjęte ! I tak masz szczęście, że karę śmierci znieśli
|
|
Zezowate szczęście nie przeginaj.
|
|
Omania , a będziesz mu paczki do więżnia nosić ?
|
|
SKANDAL !!!!!!!!!
|
|
Maskara ... a mógł chłop jeździć ---------------------------------------------
|
|
Ja jeżdżę 24km do Łomży po to żeby złożyć CV i też nie mam pracy i jakoś aż tak bardzo nie narzekam.
|
|
notqs widzę, że masz zamiłowanie do nicku :I
|
|
maruda , zgłosiłeś już komu trzeba ?
|
|
Mała mi jak ty tyle kilometrów będziesz dojeżdżała do pracy to ty nawet na koszty tych dojazdów nie zarobisz! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy to zajrzyj tu warto!
|
|
zezuś :) Wszystko załatwione :) Już poszło zlecenie do dostawcy neta dla notesika o udostępnienie danych osobowych dla potrzeb śledztwa:):) Sie nasz notesik zdziwi za kilka dni :):)
|
|
Bilet miesięczny kosztuje ok 350zł więc jeszcze coś by mi zostało. A u siebie wogóle nie mam możliwości pracy
|
|
Już pewno szczoteczkę domycia zębów i przybory do golenia przygotował , a co niech odpowie za zniesławienie ! i niech nie liczy że katarek będzie tu okolicznością łagodzącą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |