Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrystoteki nie będzie..otrzymałem pismo od biskupa w ktorym zostałem oddelego- |
wany na misje do Afryki. Nie będzie tam łącza, ba studnie po przyjeździe na miejsce mamy sobie nawet wykopać. Wrażenia opisze za rok. Z Bogiem. Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrystoteki nie będzie..otrzymałem pismo od biskupa w ktorym zostałem oddelego- |
Z Bogiem...
|
|
Re: Chrystoteki nie będzie..otrzymałem pismo od biskupa w ktorym zostałem oddelego- |
No to nie macie już fani Tomusia, swojego fałszywego ksiEndza ,
|
|
młody wykRztałcony , jedzie na czarny ląd , wraca na drzewo dokończyć ewolucję
|
|
Chrystoteka tu potrzebna ochrzczonym jak wrzód na ich religijnej dupie... ... wystarczy że w beznadziejnie obłudnym Radio Nadzieja w Diecezji Łomżyńskiej jest audycja prześcieRadio ... ... dotycząca (?) pożycia na jedynie słuszną Rzymskokatolicką modłę jakby już poza jej religijnym anachronizmem albo nowatorstwem nie było już innego życia na sposób ludzki i boski. Ta audycja w swojej treści podobnie do Chrystotek jest tak samo związana z oryginalną Ewangelią Jezusa jak neologizm ją określający jest związany a raczej nie związany ze słownikiem języka polskiego. Ot religijni twórcy i strażnicy swojej Wielkiej Tajemnicy Wiary - nie do wiary - religijni zboczeńcy jak Ci kapłani którzy w imię Boże zaszczuli życie Boże ... ... w religijnym społeczeństwie w sposób nie Ludzki i nie Boski deprawując - gwałcąc - niszcząc - zaszczuwając religijnym krzyżem syna Bożego kimkolwiek by nie był czynią to jak zawsze w dobrej wierze i w trosce o swoje religijne zło te interesy. O czym to świadczy ...
|
|
ło Dżizusie, ave s
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |