Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pykacie jeszcze |
na automatach ??? ja dzieki Bogu wyszedlem z tego bagna i nie gram juz od 3 lat ale problem napewno pozostal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pykacie jeszcze |
Widze jedne wyjscie z twojego problemu. Muszisz klina klinem poprawic, czyli znowu zaczac grac ;)
|
|
nie wyszedłeś bo myślisz o graniu
|
|
Autor: BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl) Data: 29-02-12 08:21 na automatach ??? ja dzieki Bogu wyszedlem z tego bagna ... ___________________________________________________________ bagno ...(?) taa... Religia to dopiero bagno - podobny nałóg ale na większą skalę - uzależnienie które zaszkodziło nawet życiu Bożemu ... życiu niewinni ukrzyżowanemu religijnie Jezusowi któremu religijni kaci - Kapłani zrobili to w sposób nie Ludzki i nie Boski. Religia opium dla ludu - coś w tym jest - totalne uzależnienie we wszystkich aspektach życia osobistego i społeczno ekonomicznego - ofiary na zło dziejskie automaty to drobnostka w porównaniu z tym Arcy kapłańskim zło tym interesem. O czym to świadczy ...
|
|
Mr_Andrzej - co ma wspolnego wyznawanie religii z tym tematem.? Na sile probujesz komus wmuwic swoja racje.? Gosciu Ty sie powinienes leczyc. Pod kazdym prawie tematem piszesz o katolikach i o Bogu. Nie rowno pod sufitem cos patrze masz. ...
|
|
BRAK NICKA to co chatę przepykałeś , a teraz gdzie mieszkasz, z mamusią bo Cię na mieszkanie nie stać ?
|
|
dla tego debila kazdy temat wiza sie z religia Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: torro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-02-12 11:16 Mr_Andrzej - co ma wspolnego wyznawanie religii z tym tematem.? Na sile probujesz komus wmuwic swoja racje.? Gosciu Ty sie powinienes leczyc. Pod kazdym prawie tematem piszesz o katolikach i o Bogu. Nie rowno pod sufitem cos patrze masz. ____________________________________________________________ Zacytuj to w czym Twoim zdaniem nie mam racji ? Co chcesz zdyskredytować a tym samym co chcesz umocnić swoim twierdzeniem przeciwstawiając się moim postom ? Zaripostuję może nie jest to wielki post ale drobny pościk : To ciekawe zarzucasz mi nietaktowne posty które jednak dotyczą tego co jest bezmiarem nietaktownego zachowania religijnych liderów społecznych mających totalny wpływ na życie naszych rodzin pod każdym względem począwszy od krzyża na Wiejskiej skończywszy na krzyżu gdziekolwiek Finansowe ofiary uzależnienia poniesione na zło dziejskie automaty to drobnostka w porównaniu z tym Arcy kapłańskim zło tym interesem którego religijni twórcy i strażnicy żyją z ludzkich ofiar na własny użytek przez siebie uzależnionych religijnie od już kołyski. Alkoholizm hazard i inne uzależnienia są cywilizacyjnymi drobnostkami w porównaniu z religijnym uzależnieniem o którym mówi się "religia to opium dla ludu" Piszę pod każdym tematem ponieważ religijna rzeczywistość dotyczy każdego tematu od życia płodowego aż do śmierci we wszystkich aspektach życia od sexu i poczęcia aż do życia wiecznego w każdej przestrzeni społeczno ekonomicznej prywatnej i publicznej. Ten kto tego nie dostrzega co dostrzegli przed wiekami już dawno inni przed nim żyje albo w niewiedzy z powodu debilizmu o którym pisze przedmówca adamosxx albo ... ... uzależnienia religijnego którego owocem jest również syndrom grupowego myślenia i zbiorowej paranoi niekoniecznie religijnej co być może jest życiowym udziałem i doświadczeniem przedmówcy adamosxx ... ... świadomego lub nieświadomego swojej sytuacji współtwórcy może nawet tajnego lub jawnego budowniczego religijnego Folwarku zwierzęcego na Ziemi Łomżyńskiej umacnianego zniewoleniem i zakłamaniem społecznym dzięki Arcy Kapłańskim - Arcy Pasterskim manipulacjom religijnych świńskich liderów społecznych podobnie jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy w której świnie żyły uzależnieniem - ofiarnością innych O czym to świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |