Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Restauracja |
Czy jesteś osobą, która lubi surowe bułeczki, "sałatkę z kurczakiem" bez kurczaka, a może pizze bez spodu? To śmiało idź do łomzynskiej restauracji dla vipów :). Porcje zawsze różnią się wielkością. Nie wiem czy to wynika z oszczędności, czy od osoby, która je robi. W każdym bądź razie juz więcej tam nie pójdę. A WY co o tym myślicie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Restauracja |
:) Byłem tam raz, czułem się jak w sklepie IKEA :) , zdecydowanie lepiej było kiedyś, jak była to zwykła rampa z bilardem, a nie jakieś pseudo VIP gdzie ochrona i obsługa w dresach chodzą ...
|
|
Co to reklama ?
|
|
o cwel ptysiu91 ma downa
|
|
Ptysiu twoje teksty mnie zaskakują...jestem nowym uzytkownikiem a juz teraz widze ze masz coś nie tak z głową a tak pozatym to polecam bar akropolis przy pizzeri diavolo ptysiu91 ma downa
|
|
Dajcie juz spokoj Ptysiowi bo zaczynacie byc monotematyczni.
|
|
Kurde. W naszym mieście wszyscy jednak nastawieni są na zysk :) Jest ok. ALe mogłoby być lepiej. Klimatyzację niech poinstalują w pomieszczeniach i używają nawet zimą (bo jak już mają to wyłączoną bo szkoda prądu i wg. coniektórych stereotypów nie używają zimą, ale klima ma inne ciekawe funkcje jak np. oczyszczanie i osuszanie).. .ale co mi mowic :) Ludzie nauczcie sie robić porządne kluby :))) Podziękował Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |