Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lecznica dla zwierząt M.Leończak |
Witam. Może ktoś powiedzieć coś o tej lecznicy ?? Warto ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lecznica dla zwierząt M.Leończak |
Warto
|
|
Polecam. Na pewno warto. Bardzo dobre podejście do pacjentów :-)
|
|
Ja równiez polecam. Jesli sam nie potrafi wyleczyc to odpowiednio pokieruje.
|
|
Polecam jak najbardziej.
|
|
Mati22 - " Bardzo dobre podejście do pacjentów " to pewnie psu i kotu wytłumaczy co i jak ?
|
|
Warto ale tylko zaszczepić, odrobaczyć, natomiast coś poważniejszego to nie podejmuje się. U mego psa zrobił zdjęcie rtg ale zabiegu operacyjnego nie podjął się.W Łomży poważny (nagły) zabieg wykonał pan Karpiński. Nikt więcej z miejscowych fachowców nie chciała się podjąć
|
|
W moim przypadku tj. moich psów - padaczka, "operacja jelit", kastracja , sterylizacja , usuwanie narośli na powiece, zmiany skórne , zapalenie uszu - wszystko pod "opieką" doktora Leończaka i oczywiście z pozytywnym zakończeniem :) to chyba jedyny weterynarz któremu w tych sprawach ufam.Także polecam :)
|
|
ja polecam dr Karpińskiego. W przypadku mojego psa, który uległ wypadkowi i miał zmiażdżoną łapę... inny, znany lekarz wet stwierdził że łapę psa może tylko amputować. P. Karpiński złożył każdą kostkę, operacja się udała
|
|
Ale mówicie o młodym Karpińskim(Piotrku),czy o jego ojcu?
|
|
ja piszę o starszym
|
|
Hmmm kiedyś wiem ze ludzie strasznie na niego gadali,a teraz że chwalą jego syna że dobrze leczy.No ale ja jeżdżę do Leończaka.W sumie każdy dobry jak pomoże zwierzakowi.
|
|
Leończak to jedyny chirurg zwierzęcy w Łomży. Nie każdy lekarz wszystkiego się podejmie, ale Karpiński ma więcej szczęścia w niektórych przypadkach, tych trudnych :P
|
|
Ja polecam Leończaka. U mojego pieska operacja usuwania kamieni z przewodu moczowego. Bardzo dobry specjalista.
|
|
Gorąco i szczerze polecam, mój psiak miał nieszczęśliwy wypadek 1 stycznia (NOWY ROK). Lekarz bez problemu nas przyjął. nie jest drogi, interesuje się swoimi "pacjentami" naprawdę dobry fachowiec.
|
|
Również polecam. Wędrowałam tam z małym zwierzakiem- królikiem. Narzekać nie mogę.
|
|
POlecam równiez!!!!!!!!! Chyba kocha swoją pracę! Rewelacyjny! [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |