Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vectra-Toledo-MK4 |
Witam zastanawiam się co wybrać: -Golf 4 1.6 - 1.8 -Seat Toledo II 1.6 - 1.8 -Opel Vectra b (Po lifcie) 1.6 - 1.8 Oczywiście LPG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vectra-Toledo-MK4 |
zaden z powyzszych...niestety takie jest moje zdanie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
vectra b _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
No i na co się zdecydowałeś?
|
|
No po takich poradach to trochę ciężko. >> martuchnam - a co twoim zdaniem?
|
|
a może A3 1,8T
|
|
toledo zdecydowanie najsolidniejsze auto i ladne.. vectra tez ladna ale mniej solidna .. golf jak to golf solidny ale obskurny
|
|
only leon lub toledo mam tez golfa 4 gti
|
|
Toledo ładny, ładny..., Vectra też, ale myślę że seat nieco lepszy od opla. O oplu słyszałem kilka niemiłych opini min. że trochę olej bierze, no i blachy niezaciekawie ... O golfie raczej nie myślałem ale w sumie nie jest całkiem całkiem
|
|
jest całkiem całkiem*
|
|
daj e-maila to wrzucę fotki to co jest to zassania
|
|
1. Vectra B 2. Toledo II 3. Golf
|
|
patryk12jk@interia.pl
|
|
Co klient to inna opcja, tak to już jest mój typ to seat vectra na samym końcu i nie chodzi tu o środek czy silnik , opel ma lipne blachy i tyle
|
|
a co z tymi fotkami do zassania przesłałeś
|
|
http://otomoto.pl/seat-toledo-gaz-sekwencja-klima-C22007817.html co sądzicie o tym seaciku... Cena nie jest duża, może dla tego że silnik 1.6??
|
|
poodkładaj jeszcze trochę i kup coś z wyższej półki - mercedes, bmw, audi (c-klasa, trójka, a4)
|
|
Patryk poszło jak ci trzeba więcej fotek to pisz
|
|
a co mu się stało w ten zderzak z przodu :-)
|
|
chodzi o ten kawałek czarnego? się właśnie zastanawiam. a co o nim myślisz? cena niska bo 1.6? I na drzwiach od wewnątrz lewych widać na dole jakąś rosę, czytałem że problem może być to że woda się przedostaje i najlepiej wymienić uszczelkę...
|
|
nauczyłem się przez parę lat że to co tanie to nie zawsze dobre. Musisz zkumac że ten pan musi jeszcze na tobie zarobić , podana cena jest ok ale nie sądze aby fura była oko .Poproś gościa o numer vin i jedź do skody niech sprawdzą jego historię e DE myślę że będziesz zaskoczony. Wpisz w google jego numer tel. zobaczysz że pan handluje furami.
|
|
dzięki, dzięki za dobre rady. Ten 'pan' chyba sobie jakieś żarty robi, teraz ten seat ma dziwny opis he, więc może sprzedał albo żarty...
|
|
seat spoko opcja, ma dobre opinie, czesci tanie i nie rdzewieje za szybko.. Vectra tak, ale zdala od 1.6 chyba, ze lubisz dolewki oleju i za chwile bedziesz mial kase na remont silnika. 1,8 i w gore. No i oczywiscie blachy, to bolaczka opla, ale mozna z tym powalczyc na spokojnie.. Golf jak to golf, szalu nie ma, ale wazne, ze jezdzi :) to moja krotka, subiektywna opinia.
|
|
A ja proponuję posłuchać się bogdana 49.Bez gwiacdy nie ma jazdy-:)
|
|
gwiazdy
|
|
mazda,mercedes, nigdy w zyciu bmw-najgorszy szajs juz opla bym wolala iz bmw Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
nie wiem ja mam uczulenia na seata kiedys w w rocznym sluzbowym pekly mi zaciski hamulcowe w ibizie dobrz ze 40 jechalem bo by mnie nie bylo dla mnie juz lanos 100razy lepszy juz gorszego gowna jak seat nie ma smieszy mnie jak ktos pisze ze seat i solidny ha haja bym wybral z tych co piszesz vectre ja mam mondka i jest super tez pomsl tylko znajdz nie zajechany egzemlarz
|
|
a tak wogole to trzeba znalesc z dobrych rak auto a patrzec marki w uzywanych to jest najwazniejsze najbardziej zajechane sa bmw 3 i golfy vr6i gti przez malolatow jak bmw to 7 to co lubia gowniarze od tego trzymac sie z daleka
|
|
przecież nic nie pisze o bmw... wiem że młodziaki jeżdżą nimi;]
|
|
to dobrze oi tu ktos Ci polecal
|