Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile czasu zjmuje Wam dojazd z Łomży do Ostrołęki? |
Tak jak w temacie wyżej. Chciałbym się dowiedzieć ile zajmuje Wam dojechanie z Łomży do Ostrołęki albo z Łomży do Kolna? 45minut? Godzinę? Mam nadzieję, że ktoś dojeżdża:P Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile czasu zjmuje Wam dojazd z Łomży do Ostrołęki? |
Rowerem, autem czy autobusem? h0jowe forum
|
|
samochodem 30min do Ostrołęki
|
|
hOju, dobre pytanie:P Odpowiadając na Twoje pytanie - Toć chyba wiadomo, że autem :) Dzięki Berenike za odpowiedź. A Powiesz przy jakiej prędkości? :)
|
|
to zależy kim jest pasażer:)
|
|
No tak:)
|
|
Masakra ...
|
|
Łomza-0strołęka Honda cbr 929 rr mialem 12 minut za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
Przy przepisowej jeździe od tablicy do tablicy 20 minut. Jak do centrum to trzeba 5-10 minut dodać swobodnie.
|
|
Oloo jakie 20 minut.? haha chyba nigdy samochodem nie jezdziles. Przeciez jest kilka wsi po drodze. W kazdej obowiazuje 50km/h. A po za terenem zabudowanym 90km/h - juz z gory mozna zalozyc ze nie da rady w 20 minut dojechac (przepisowo) ani do Ostroleki, ani do Kolna. Ja dzis rano o 6 dotarlem do Kolna 2 15 min, lekko naginajac przepisy. ...
|
|
Pomylka tam za "Kolna" ta dwojka przez przypadek sie znalazla. ...
|
|
tak ja zawsze jade ok 15min swiom mondkiem i nie cisne do podlogi czasem tylko jak wyprzedzam a tak ok 160 po terenem zabudowanym a przez zwalniam ok 80-100
|
|
Ok, tylko mi się tu na forum nie kłócić, chyba możemy rozmawiać normalnie ? :) Czyli jednym słowem każdy jeźdź swoim własnym tempem i nie ma reguły. Ja po prostu chciałem poznać orientacyjny czas przejazdu, to wszystko. :)
|
|
samochodem 20 autobusem 30-35.
|
|
lomza broniewskiego-ostrołęka 11 listopada w 20min
|
|
no tak masz racje a najwiecej zalezy o ktorej godz jedziesz wiadomo ze w szczycie to czsem o pol godz trzeba najszybciej nad ranem czesto tam latam i wiem napisalem 15min to tak nie w szczycie ale kiedys jechalem ok 5 rano wracalem z kolo ciechanowa to od torow do bawelny 10min ale to juz bylo na grancy ryzyka troche patologia moze czasem przekraczalem200 ale to raz bo czas mnie gonil mocno
|
|
onk tez niezle dawales widze to na trasie samej ok 13min pewnie nie wiecej
|
|
zaraz sprawdzę to napiszę ile czasu zajmuje dojazd do ostrołęki i spowrotem
|
|
Autobusem to ja trasę lomża -miastkowo robię w 25 - 30 minut. Planowo jest okolo 50 chyba z dworca do dworca. A samochodem to nie wiem, jak jadę to z miastkowa ;D
|
|
Edvajzer z Twoich postow wnioskuje, ze potrzebujesz danych, informacji i ankiet zapewne do jakies pracy, nie latwiej zrobic ankiete wrzucic ja i poprosic o wypelnienie?? A co do Twojego wczesniejszego posta - latwo nie zdobedziesz takich informacji - pisalam prace o zdarzeniach drogowych, wiec wiem, ze ot takie to nie jest proste :P
|
|
Andre 695 jechalem o 3 rano:) moze dlatego w trasie 120 w wioskach troszke zwalnialem
|
|
chwalcie się... zaraz posypią się mandaty ;)
|
|
@torro Piszę o trasie Łomża-Ostrołęka, od zielonej tablicy do zielonej - jest koło 26-27km + dwa krótkie obszary zabudowane. Dlaczego nie jest możliwe przejechanie w 20 minut zakładając śr. V=80km/h?
|
|
Wiesz czemu nie jest mozliwe.? Idz sie przejedz PRZEPISOWO to zobaczysz. ...
|
|
Moja średnia prędkość 80km/h uwzględnia to, że jade 50km/h po zabudowanym i 90 poza nim. Wychodzi równo 20 minut. Nie widzę problemu.
|
|
po co te spory, prędkość jazdy zależy od warunkow na drodze, od warunkow atmosferycznych, obowiązujących przepisów na danym odcinku drogi, od natężenia ruchu, pory dnia, predyspozycji kierujacego ... dlatego każdy z nas może przebyć ten sam odcinek drogi w róznym czasie
|
|
Zgoda, masz rację :) podaję tylko czas orientacyjny. Średnią predkosc 80 uważam za realną jak na tę drogę. Taka ciekawostka: każde kolejne zwiększenie prędkości np. o 10km/h powodóje coraz mniejszą oszczędność w czasie, natomiast znacznie wzrasta energia kinetyczna i spalanie - czysta matematyka. Np. 60km pokonane przy predkosci 80km/h - ok. 45 minut, 90km/h - 40 minut, 100km/h -36 minut, 120km/h -30 minut.
|
|
Jadąc dziś około13 w Laskowcu,Rydzewie i Miastkowie chłopaki sobie stali .Z tymi 15min to długo legalnie nie pojezdzisz.
|
|
ja tam jak jade w trasie to nie patrze spalania czy mi 12 czy 14 gazu lyknie na 100km to i tak jechac trzeba i wlec sie nie bede 15min to standard do Ostroleki wiadomo ze nie jade 100 bo srednia wychodzi ok 110 km/h a droga rowna to zawieszenie przynajmniej nie siada mozna jechac normalnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |