Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dermatolog Andrzej Klepacki |
Hej mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Panem Andrzejem Klepackim?? Czy on przyjmuje na Małachowskiego w Łomży, bo mam sprzeczne info.. Jakie macie o nim zdanie? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dermatolog Andrzej Klepacki |
http://www.doktorklepacki.pl/ spoko fachowiec
|
|
A gdzie Ojciec się nabawił tego cholerstwa?
|
|
tak znalazłam tą stronę, ale pytam o wasze doświadczenia. Na jedną panią doktor już wywaliłam kupę kasy i nic nie pomogło. Dlatego szukam na prawdę porządnego lekarza, z Łomży najlepiej. Wynalazłam Pana Klepackiego i chcę poznać wasze opinie. Ile bierze za wizytę?
|
|
mały, od twojej starej...
|
|
dobry dobry dermatolog,dobrze bierze kase w kieszen,potrzeba mu duzo kasy.
|
|
miałam na myśli ile kosztuje wizyta.. Czy można tu się czegoś dowiedzieć?
|
|
Ojcze ,amputował Ci czy sam odpadł?
|
|
Wizyta chyba kosztuje 60 zł zależy czego dotyczy wizyta.Ja usuwałam znamiona laserem u niego i uważam że jest dobrym dermatologiem,zawsze sporo osób jest u niego.
|
|
Dzięki Niunia. a czy on przyjmuje w Łomży czy w Białymstoku?
|
|
60 zl na dzien dobry,dobry lekarz hehehe,ale zo zrobic bandycki kraj.
|
|
na poprzednią Panią doktor wydałam na same wizyty prawie 300zł a wizyta na dzień dobry 70 zł. Plus leki- w sumie około 500ł.. dodać i ładny wynik wychodzi.. zdzierstwo a poprawy żadnej. Mam nadzieję, że dr Klepacki coś zaradzi.
|
|
On przyjmuje w soboty w Łomży,przyjmuje też prywatnie w Białymstoku to się nazywa Centrum Medyczne Damiana jak dobrze pamiętam to jest chyba ul Komisji Edukacji Narodowej trzeba się umówić telefonicznie,jak trzeba to czasem przyjmie w Szpitalu na Żurawiej w Białym.
|
|
Interesuje mnie Łomża, więc dziękuję Ci bardzo za pomoc :*
|
|
Dobry lekarz, przyjmuje w soboty na małachowskiego, wcześniej trzeba się umówić telefonicznie 504021811, wizyta 70zł chyba, ze szybki zabieg to wykona od ręki i tylko jego koszt, Pozdrawiam :)
|
|
Bardzo dobry lekarz, bez testow i badan postawil trafna diagnoze :) Mimo, ze w Lomzy mialm robione testy alegrgiczne, pokarmowe i chemiczne nic nie wykazalo to doktor prosil bym zrobila bardziej szczegolowe prywatnie w Bstoku i coz diagnoza potwierdzona - polecam!!
|
|
podobno wizyta już 70zł.
|
|
za 200 zł usunęłam cztery znamiona - cena bardzo przystępna w porównaniu do dr Pilawy, która za każdy pieprzyk bierze 400 zł + koszty wizyty polecam szybko, fachowo i niedrogo marta7110
|
|
Ja polecam. Przyjmuje na Małachowskiego. Pierwsza wizyta kosztowała mnie 50 zł. (uczulenie na nóżkach u synka) lek (nie antybiotyk) ok 12 zł. kolejna wizyta kontrolna była bezpłatna więcej już nie chodziliśmy bo nie było potrzeby. Dostałam kontakt od innej matki która miała ten sam problem z swoim dzieckiem. Także ja nie mogę powiedzieć nic złego.
|
|
Czy jeśli dermatolog usuwa znamię to wysyła ten wycinek na badanie histopatologiczne? To jest istotne, bo chirurg onkolog wysyła.
|
|
Różnica jest taka, że onkologowi brak pojęcia co ze skóry wycina - podczas wizyty mina lekarza onkologa śwadczyła, że nie wie o czym mówi, a dodatkowe badanie wycinka to nabijanie kasy zwykle jest. Tyle w temacie, dziękuję za uwagę.
|
|
Ktoś leczył u niego trądzik?
|
|
Sadze, ze 3/4 pacjentów właśnie przychodzi z trądzikiem.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |