Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trening motywacyjny |
24/02 był ktoś? jak wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trening motywacyjny |
Masakra ...
|
|
znalazłem powołanie
|
|
nic wartego uwagi. młody koles, który konczył każde zdanie słowem "tak". naczytał się książek o NLP i próbuje przekazać tę wiedzę, ale niestety, nie wychodzi mu.
|
|
o co chodzi ? jakaś sekta ?
|
|
Stek bzdur wyklepanych na pamięć przez młodego kolesia który jeszcze nie umiał ich ciekawie przekazać a wszystko pewnie za pieniadze z UE w ramach walki z bezrobociem:DDD śmiech na sali:DDD.
|
|
nie byłem, ale rozumiem, że lepiej byście poprowadzili? :) Może otwórzcie szkołę mówców-motywatorów? :) na pewno będą tłumy do Was przychodzić:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
To życzę samych sukcesów:DDD
|
|
tak tak tak jezeli odnosi takie sukcesy po co sie trudni taka blazenada??? zawsze ciekawili mnie ludzie ktorzy maja switna recepte na dostatnie zycie a jezdza po polsce jak ostatnie debile i robia z siebie posmiewisko za 10zl
|
|
to samo się tyczy wykładowców na uczelniach ekonomicznych - większość z nich albo wg niektórych "większa połowa" opowiada o prawach ekonomii i o przedsiębiorstwach i spółkach i podręczniki piszą, ale sami od dekad są na etacie i o prowadzeniu DG a co dopiero spółek nie mają zielonego pojęcia... A czy prowadzący wspominał o własnych sukcesach? To, że jeździ to jego praca/zlecenie. równie dobrze mógłby opowiadać o znikających gatunkach komatów w dolinie Biebrzy... Za samo wyjście na scenę i przemawianie do uprzedzonej i przemądrzałej publiczności należy mu się medal za odwagę :D Inna sprawa - gdyby to ktoś z pierwszej setki Forbes'a lub przynajmniej Wprosta jeździł i motywował... Ale to nie kosztowałoby 10zł. ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
to samo się tyczy wykładowców na uczelniach ekonomicznych - większość z nich albo wg niektórych "większa połowa" opowiada o prawach ekonomii i o przedsiębiorstwach i spółkach i podręczniki piszą, ale sami od dekad są na etacie i o prowadzeniu DG a co dopiero spółek nie mają zielonego pojęcia... A czy prowadzący wspominał o własnych sukcesach? To, że jeździ to jego praca/zlecenie. równie dobrze mógłby opowiadać o znikających gatunkach komatów w dolinie Biebrzy... Za samo wyjście na scenę i przemawianie do uprzedzonej i przemądrzałej publiczności należy mu się medal za odwagę :D Przemawianie publiczne znajduje się na drugim miejscu po śmierci (a wg niektórych na pierwszym) w rankingu na rzecz, która Nas najbardziej przeraża:) - wg "amerykańskich" naukowców :) Inna sprawa - gdyby to ktoś z pierwszej setki Forbes'a lub przynajmniej Wprosta jeździł i motywował... Ale to nie kosztowałoby 10zł. ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
wads,dbrze gadasz.Mnie też wkurza jak dzwoni do mnie jakiś podobno mój osobisty doradca .Wtedy pytam go kto mu za te doradzanie placi bank czy ja? I komu on chce dobrze doradzić.
|
|
Osobisty Doradca Finansowy to jeszcze inna sprawa - trochę bardziej skomplikowana. Sam kiedyś trudziłem się tym "Fachem". Rzeczywiście, najwięcej z danej transakcji ma oczywiście Bank, potem firma, potem on (DF) i na końcu TY:) Ale w wielu przypadkach to i tak lepsze rozwiązanie niż samemu bawić się w inwestora i znawcę rynku:) Czasami doradcy mają ustawione prowizje tak, że zarobią tym więcej im więcej zarobisz Ty. I to z innej puli (bez odbierania Tobie), ale gdzie tak jest to teraz nie wiem. ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |