niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy działa tomograf w Łomży?

Przepraszam , czy jest ktoś na forum kto wie czy działa już tomograf w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy działa tomograf w Łomży?

pacjentów zapisują na badania to chyba znaczy że działa

Tak, ale jak mój mąż leżał na oddziale 4 tygodnie temu to go jeszcze nie używano.

A gdzie teraz leży i już go używają? chyba masz fajnego tego męża?

Mosia czy to on???

działa, ale państwowo trzeba długo czekać.prywatnie trochę kosztuje, zależy to od tego jaką cześć ciała chcesz zbadać.

W szpitalu jest rezonans magnetyczny. Prywatnie można się zapisać na następny dzień. Na NFZ nie wiem czy w ogóle robią, bo na tomografię wożą pacjentów do Ostrołęki. Ceny to: klatka piersiowa bez kontrastu 420, głowa 350 Pln

Tel do umawiania się 864733599

Słuchajcie - jedźcie do Ostrowi Mazowieckiej, tam mają jeden z najnowocześniejszych tomografów w Polsce.
Jak zadzwoniłem to umówili mnie za 2 dni !!!!
Normalnie na skierowanie (free).
Podejście personelu .. niedowierzałałem że jestem w państwowej służbie zdrowia.
Chyba ludzie nie kojarzą że tam mogą mieć porządny sprzęt i dlatego nie ma kolejek.
A personel rewelacyjny.

Na tomografię u nas nawet jak chciałem prywatnie to powiedziała że to bez znaczenia i tak trzeba czekać miesiąc ;o)))
I jeszcze ten zapis na skierowaniu żeby dzwonić dzień przed badaniem i pytać czy sprzęt działa... Bareja by takich rzeczy nie wymyślił.
ten nasz szpital to jakiś popierd...

Działa, nawet w 3D.

Chcialam prywatnie tommografie wykonac i co nie dosc, ze prawie 400 zl to trzeba poczekac okolo 3 tygodni - no sorry bardzo, ale za co ja place?!

Dziękuję wszystkim życzliwym i współczuję osobom równie ciężko chorym co mój mąż. Chodzi o tomografię nerek , a szczególnie prawej i prawdopodobnie moczowodów i pęcherza.
Proszę moderatora o zablokowanie lub usunięcie osoby o pseudonimie "Fanka bocianka" . Dziękuję

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org