Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Neurolog - prywatnie |
Hej, wiecie może gdzie w Łomży prywatnie przyjmuje neurolog?? Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek info! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Neurolog - prywatnie |
na rycerskiej 3a
|
|
Dr. Ołdakowska naprzeciw dworca PKS na al. Legionow w nowej przychodni Somed. Starsza, doświadczona pani doktor. Polecam z czystym sumieniem
|
|
jedz lepiej warszawa albo bialystok...z lomzynskich neurologow nikogo nie polecam a juz napewno nie dr odachowska....moja wlasna opinia rowiez po poszukiwaniu neurologa dobrego....zreszta jak chcesz podam ci namiar na swietnego profesora z warszawy(dr kotowicz) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ja tez mam watpliwosci co do jakosci neurologow lomzynskich. z tego co sie orientuje ich leczenie polega jedynie na powtarzaniu lekarstw.Jeszcze najbardziej sensowna i odwazna wydaje mi sie dr Dach, ordynator oddzialu. Prywatnie przyjmuje kolo okruszka na rycerskiej, bodajze we wtorki
|
|
nie polecam ordynatorki neurologii w lomzy..niestety ostatnie dni nie popisala sie wcale i popelnila jeden blad powazny w skutkach dla pacjenta...ale niestety nie moge pisac o tym na forum Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Witam czy kotś ma namiary na dr Śmigielską z Białegostoku? Czy ona wogóle przyjmuje gdzieś prywatnie? Czy ktoś z was ma dziecko z niedokształconą mową o typie afazji rozwojowej ekspresyjnej?
|
|
Polecam neurologa przyjmuje kolo olsztyna ale warto jest profesjonalista w swoim zawodzie leczylem sie w lomzy i omal nie wyladowalem na wozku po kilku wizytach kolo olsztyna zaczelem normalnie zyc ewa
|
|
może poleć jeszcze koło Warszawy Wrocławia czy Poznania? A tak na poważnie jeżeli już kogoś polecasz to pisz dokładnie, gdzie przyjmuje, bo kolo Olsztyna to chyba zdecydowanie za mało dla kogoś kto szuka pomocy.
|
|
Ten lekarz to dr.Konios Fijewo kolo olsztyna nr.tel.503707077 ewa
|
|
|
Dr Śmigielska na pewno pracuje kilka godzin w przychodni DSK w Białymstoku Kilka lata temu prywatnie nie przyjmowała.
|
|
Warto się zgłosić od tej kliniki https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/. Mają świetnych specjalistów. Rejestracja jest u nich online oraz telefoniczna pod nr 22 253 88 88.
|
|
Ja kilka miesięcy chodziłam do neurologa, którego poleciła mi moja kuzynka. Wybrałam poradnię w Łodzi URL - http://melissamed.pl/neurolog , bo akurat tam miałam najbliżej. Ale z tego, co wiem ci specjaliści przyjmują też w innych miastach albo są gościnnie w jakiś szpitalach czy poradniach. Ja tak się \"załapałam\" też na wizytę u kilku \"przejezdnych\" specjalistów. Warto śledzić te nazwiska, bo moim zdaniem bardzo dobrzy lekarze. Przynajmniej w moim przypadku spisali się na 5 i poprowadzili leczenie bez żadnych skutków ubocznych czy nieplanowanych wydarzeń.
|
|
co za debile trolluja na tym forum. I jeszcze ktoś wyrzuca pieniądze w błoto płacąc za taką reklamę jak powyżej poradni w Łodzi.
|
|
Mam nadzieję, że znacie warszawską klinikę https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa Bo dla mnie to chyba jedna z najlepszych opcji, jeśli chodzi o pomoc neurologa. Klinika jest też bardzo polecana przez wszystkich pacjentów.
|
|
Szukam neurologa dla mamy. Bardzo proszę o opinię i namiary.
|
|
Miki nie kłam że przez wszystkich bo wcale tak nie jest. Odradzam
|
|
Skoro jest wysyłana od lekarza do lekarza i w badaniach nic nie wychodzi i wiele chorób zostało wykluczonych to może warto się udać do dobrego psychiatry, czasami takie objawy mogą być przejawem konwersji. Czasami jest tak że czynniki psychogenne zaostrzają jakieś objawy a czasami może być tak że je powoduja. Neurologa polecam poszukać tutaj: https://rcmskawina.pl/zakres-uslug W przychodni przyjmuje wielu doświadczonych lekarzy.
|
|
Witam, ja nie w temacie neurologa, ale założyłam nowy temat dotyczący chodzika dla osoby dorosłej, lecz temat nigdzie się nie pojawił. Czy może mi ktoś poradzić, gdzie w Łomży można wypożyczyć chodzik dla osoby dorosłej mającej problem z kręgosłupem? W sklepie medycznym nie ma. Z góry dziękuję za potencjalne informacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |