Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przez kamere stracil prawo jazdy |
tak jak nizej informujo ktos tu stracil prawo jazdy z czym wiaze sie utrata pracy pewnie potrwa to z miesiac zanim odzyska dokumet ciekawe czy zona tego pana pracuje i czy dzieci bedo mialy co jesc bo jezeli nie to pan niczym sie modrym nie wykazal zabierajoc prawojazdy z reki z tego co wiem mozna zostawic na czas zdania egzaminu w tak szczegulnym wypadku gdy sluzy ono do pracy. Ciekawe co ten pan teraz robi bo ja na jego miejscu poszedlbym na miasto odrobic mandat i zarobic na zycie przeciez te kamery nie zdołajo odkryc czyja morda sie ukrywa pod kominiarko i normalnie mozna torebki babciom wyrywac. Jestem ciekawy czy wszyscy są tacy wrednij jak pan (...) bo to tylko pana wina ze człowiek w tak dostatnim kraju jak nasz stracil robote na miesiac no ale to byl taksowkarz wiec napewno ma troche szmalu odlozone bo to taka platna praca ze pewnie sie tylko z ciebie smieje i napewno jego zona ma prace i dzieci juz ma dorosle co majo swoje rodziny wogle nic sie nie stalo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przez kamere stracil prawo jazdy |
Jakbys przechodził po tych pasach kiedy on na nie wyjechał z za drugiego samochodu to teraz bys tych gupot nie mugł napisać!!!!! ____________________________________ ... & vice versa!
|
|
widziales nagranie wideo ze sie modrzysz
|
|
Spiero... a nie uważasz, że to może (choć trochę) jednak wina tego kierowcy. Z tego co mi wiadomo wyprzedzanie na przejściu dla pieszych przekraczając jednocześnie podwójną ciągłą linię jest niedość, że niedozwolone, to naprawdę niebezpieczne. Poza tym, nawet gdyby to było jego jedyne przewinienie to by nie stracił prawka - ale już miał na swoim koncie punkty za inne sprawki. (jesli tylko w artykule są rzetelne informacje) Pozwolę na koniec nawiązać do artykułu. Nie podoba mi się tytuł, który sprytnie podchwycił spiero. "Przez kamerę...". Nie "przez kamerę" panowie redaktorzy, tylko "dzięki kamerze" i nie "stracił prawo jazdy i pracę", tylko "złapano na gorącym uczynku pirata drogowego. Prawo jazdy stracił przez notoryczne łamanie przepisów ruchu drogowego, przez swoją głupotę/naiwność/lekkomyslność (niepotrzebne skreślić). Jako, że prawo jazdy dawało mu pracę, stracił ją. Żal mi jego rodziny, ale mam nadzieję, że sobie poradzą - a Pan Kierowca, kiedy odzyska prawo jazdy będzie rozsądniej operował pedałem gazu i kołem kierownicy. (zbieżność imion przypadkowa :D ) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Łamanie przepisów przez kierowców TAXI to rutyna, ciągłe wymuszenia, jazda z nadmierną prędkością do klienta i zbyt wolno z klientem jeszcze lewym pasem itd. itp.
|
|
Może się zmieni :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
I bardzo dobrze że zabrali mu prawojazdy !
|
|
Spiero powiem tak: Masz nasrane we łbie.
|
|
a monitoring w miescie to bardzo kontrowersyjna sprawa popierwsze nie ma go tam gdzie jest najbardziej potrzebny czemu nie ma obok szkol gdzie wystepuje najwieksza liczba malych przestepstw? czemu go nie ma na osiedlach ?(na niektorych sa ) no i moze trzeba bybylo wiecej kontrolowac ludzi ktorzy sa strozami prawa ?
|
|
Bardzo łatwo przychodzi nam oceniać innych, gdyby to dotyczyło kogoś z was to inaczej byście śpiewali, a czy nikomu nigdy nie zdarzyło się złamać przepisów drogowych ŚWIĘTOSZKI !!! Rzucaj kamieniem jeden z drugim jak jesteś czysty, i nie mówcie, że punktów karnych nie macie, a logiczne jest, że ich ilość wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości godzin spędzonych za kierownicą ! Zgadzam się z tym, że kara się należy za każde przewinienie bo inaczej by była wolna amerykanka, ale niewątpliwie w tym przypadku jest ona zdecydowanie zbyt wysoka. Mało tego, artykuł dowodzi, że czyjąś krzywdę policja traktuje jako wielką chlubę na swoim koncie ku przestrodze innych, dlatego te nagłośnienie, co boicie się teraz, że wam się też to może przydarzyć, a więc efekt osiągnięty ! Skoro strach was obleciał to pewnie wyobrażacie sobie co to znaczy zostać na miesiąc bez środków do życia ! Nie, wam to nie grozi macie pewnie cieplutkie posadki i nie musicie cały dzień błąkać się po mieście, żeby parę śmiesznych groszy zarobić, nie narażacie się na niepotrzebne punkty, tylko pozazdrościć !!!
|
|
Aguta - czy gdyby ten pan wyprzedzając na podwójnej ciągłej władował ci się na czołówkę i trafiłabyś przez niego do szpitala też byś się nad nim tak litowała?? Przecież to potencjalny zabójca! I nie, nie mam punktów karnych i wcale nie jest logiczne że ich ilość wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości godzin spędzonych za kierownicą! Jeżdzę dużo i długo, ponad 10 lat i cały czas mam na koncie 0 (zero!) punktów karnych. Za kazdym mandatem kryje się jakaś krzywda - bo trzeba zapłacić i jest to dotkliwe. Powinni takie sprawy nagłaśniać, może się paru piratom przejaśni trochę w głowach i przestaną jeździć jak ostatni idioci. Ten pan, bedąc jedynym żywicielem rodziny powinien ją mieć na uwadze i jeździć jak człowiek, skoro od niego zależy byt jego i jego rodziny. To się nazywa ODPOWIEDZIALNOŚĆ.
|
|
Spiero dostałeś nauczkę. Mogło się zdarzyć to każdemu z nas. Wszyscy potrafią się tylko mądrzyc, bo ich to nie dotyczy. Uważam, że skoro Tobie jako pierwszemu zabrali prawko za fotkę powinni dać Ci nażyczki abyś przeciął wstęgę:) i zapoczątkował masową łapankę. A tak naprawdę to jestem z Tobą.
|
|
mi nic nie zabrali hehe
|
|
ale rozumu spiero to ci wyrażnie brak. Coż jak ktoś cwiczy mieśnie to nie ma rozumu. stanisław
|
|
dla zaintersowanych nr IP komputera Spiero 83.26.62.207 reszta to juz prosta sprawa stanisław
|
|
forpol przecie to dynamiczny IP...
|
|
forpol nie mas zracji ze jak ktos cwiczy miesnie to nie rozumu ja cwicze miesnie i spokojnie studiuje z niezlymi wynikami to tak samo jakby mowic ze wszyscy ksieza to pedofile
|
|
Ludzie !!!!!!!!!! Wy czytacie potem to co piszecie ????? pirat drogowy ?? Dobrze to teraz okreslcie podejscie bylego KOMENDANTA !! powtarzam KOMENDANTA POLICJI !!! ktory wsiada najebany za kierownice i wali w drzewo jak go nazwac ????????????????????? No i oczywiscie sprawa ucicha nikt nawet nie wie ile mial mandatu czy te prawojazdy stracil czy nie bo to przecierz policjant . Zastanowcie sie !!!!
|
|
Obrońcy prawa i granic nieodpowiadaja za nic!
|
|
Kaznierz odwal sie od Policji weż sie za Kurpiów-bezpieczniej i weselej.
|
|
kaznierz Były komendant też stracił pracę, tylko na stałe, więc tak całkiem bez kary się nie obyło. A co do tego taksiarza, dobrze mu tak, bo on tak często robił, nawet jak wiózł pasażera. Raz mnie tak powoził, tłumacząc się, że się śpieszy.
|
|
Kaznierz... dla mnie nie ważne, czy komendant, czy komediantka.... pirat, to pirat... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
wielka orkiestra pomocy po zł dali brawo
|
|
kl;efas ty ruso widziales video ze tu kogos od piratow pomawiasz jak cieciu masz 12 lat to sie nie wypowiadaj pajacu
|
|
a tak wogule to kefasa robotka na przyszlosc to akwizytor ,,,,,,,,, komura sluzbowa 800 zl i jezionka wyjsciowa
|
|
spiero to ty chyba bedziesz miał kłopoty za pomówienia ha ha ha - kibolu ŁKS Moze coś jeszcze mam tu podać a ,ze IP dynamiczne to co to za problem nie Spieróś. stanisław
|
|
Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????
|
|
Prawo dotyczy wszystkich, a skoro ten pan zarabia za kierownicą, to tym bardziej świadczy to o jego głupocie. że nie szanował swojej pracy. Z tego co czytam wynika ze jest to kierowca taxi, Nie będe sie wypowiadał o przestrzeganiu przepisów przez tych kierowców, ma wiele do życzenia. W tym przypadku kierowca stwożył bezpośrednie zagrożenie życia na przejściu dla pieszych, gdzie mógł pozbawić zdrowia a nawet życia innych żywicieli rodzin. dlaczego mam żałować kogoś ,, kto czycha na moje życie". Zaś wypisywanie o innych ,,komendantach" czy nie jest zwykłym idiotyzmem, czy fakt ze ktoś gdzies kogoś zastrzeli daje mi prawo do zabijania??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |