Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nagroda za schwytanie złodzieja ! |
Trudni się zbieractwem kolpakow samochodowych, znaczkow, antenek, zaslepek lamp. Jezeli to czytasz: Tak mnie teraz wqr..es ze jak zlapie cie srelu na goracym to pojde prawdopodobnie siedziec ale nie puszcze ci tego! Kto mi go wskaze - wysoka nagroda pieniezna. Informacja na : wadolek@o2.pl Zlodziejaszek kreci sie w okolicy Zeromskiego, Staffa, Prusa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nagroda za schwytanie złodzieja ! |
łapy poobcinać takim ku#wom. popieram kampanie ,tępić takich!
|
|
czy warto narażać się na sprawę sądową przez takiego gnojka. Przecież wpiszą Ci to do akt i nikt Cię nie zatrudni
|
|
zrobisz krzywdę śmieciowi, a pójdziesz siedzieć jak za człowieka, a on za te drobne kradzieże dostanie zawiasy, a i jeszcze odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu, więc nie warto, lepiej złapać i zadzwonić po policję.
|
|
Za dlugo juz to trwa. Policja miala szanse, sie wykazac ale w tym kraju tylko mandat mozesz wychaczyc. Jezeli Tobie cos grozi to mozesz liczyc jedynie na siebie, lub pomoc uczciwych ludzi.. Kto chce przytulic pare setek?
|
|
Autor: Wadolek (---.play-internet.pl) Data: 27-02-12 14:30 Za dlugo juz to trwa. Policja miala szanse, sie wykazac ale w tym kraju tylko mandat mozesz wychaczyc. Jezeli Tobie cos grozi to mozesz liczyc jedynie na siebie, lub pomoc uczciwych ludzi.. Kto chce przytulic pare setek? masz racje kolego popieram
|
|
ten złodziejaszek to na pewno chlopakkk, osobnik z tego forum, gdyż to on doskonale zna wszystkie najlepsze miejsca na handel w Łomży
|
|
Wądołek ,a mi kilka dni temu gwiazdę zesuneli,mogę do tej Twojej nagrody parę złotych dołożyć.
|
|
mi też ktoś kołpaki zwinął, pewnie to ta sama osoba
|
|
Wiem ze jest wiecej poszkodowanych. Macki zlodzieja siegaja az na ks. Anny. Obiecuje wyciągnąć konsekwencje wobec srela i publicznie rozpowszechnie jego dane wraz z wizerunkiem cwaniaczka!
|
|
ja też nie policzę zwisających kikutów kabli od anten cb...... Ich bin fur Berlin...
|
|
5 anten cb 2 anteny radiowe 6 kolpakow 3 zaślepki od lamp 2 znaczki 3 listwy przyprogowe Próbował też do środka leźć, ale narazie nie wpełzł (myślę że kwestia czasu)
|
|
jak złapie to Ci na tacy z jabłkiem w ryju dostarczę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |