Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ubrania manto |
Witam. w jakim sklepie w Łomży są dostępne ubrania z logiem MANTO ? Koszulki t - shirt lub longsleeve. Z góry dzięki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ubrania manto |
MANTO to mozna komus sprawic heh ;D nie slyszalem o takowym sklepie jednak humor zawsze mozna sobie poprawiac
|
|
nie wiemy ale zaraz pewnie się dowiemy:)
|
|
mam na myśli coś takiego : http://allegro.pl/manto-koszulka-longsleeve-classic-logo-czarna-m-i2096039511.html
|
|
Na gali KSW któryś fajter miał gacie z takim napisem, trafna nazwa nie powiem :p
|
|
2 mialo :D
|
|
kup sobie bluze MMA na rynku i tez bedziesz sie mogl lansowac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus , jak chcesz to sobie kup sam a nie tu wymyślasz. Człowiek zapytał to po co takie chore odpowiedzi. Zobacz może w sportowym ?
|
|
Nie bój sie mam dużo rzeczy z tej firmy :) A po to takie chore odpowiedzi bo wg mnie pewne firmy/typy odzieży są przeznaczone dla pewnych ludzi i tak np manto jest to odzież dla ludzi trenujących sztuki walki etc. jest to firma dość popularna w tych kręgach... ... i w takim wypadku skoro gościu nie ma pojęcia to najwidoczniej pewnie jedyny jego kontakt ze sportami walki to na tym całym KSW i to pewnie od czasów M. Pudzianowskiego idąc dalej skoro nie trenuje, to po co mu takie ciuchy ? jakby był chociaż troszke obeznany w temacie to by wiedział że w Łomży ich raczej nie dostanie tak więc jeśli mam nadzieje że już rozumiesz ooo w takiej to napewno będzie lans Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Hokus co sie tak usrałeś z tym lansem ? Po prostu chcę sobie kupić to co mi się podoba, a o gustach się nie dyskutuje prawda?
|
|
|
k2m ... nie wiadomo. niech sobie trenuje i uciekando czy inne mma, ale niech szanuje innych. Bez sensu się tak napinać... ot cała filozofia ;)
|
|
|
Tak dowartościowuję się tym ! k2m nie bądź taki hop do przodu 4pokoje, napisałem Ci wyżej dlaczego uważam tak a nie inaczej, ot cała filozofia :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
|
kiedyś w lonsdajle teraz w manto się szczurki ubierają, może za batmana się niech któryś przebierze
|
|
Osobiście staram się wspierać polskich producentów i polskie marki. Dlatego zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://sklep.dorjan.pl/kurtka-skorzana , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego, polskiego producenta odzieży dla kobiet i męzczyzn.
|
|
Już od dłuższego czasu nie mogę znaleźć w Polsce dobrego sklepu internetowego z odzieżą. Szukam możliwości zakupów online, nie lubię stać w kolejkach. Dopiero niedawno kupiliśmy ubrania na jesień na https://onebyoneshop.pl/. Tym razem jakość i poziom usług był doskonały. Wreszcie udało mi się znaleźć produkty naprawdę wysokiej jakości i duży asortyment. Znalezienie sklepu internetowego, w którym można kupić dobrej jakości ubrania, jest obecnie bardzo trudne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |