poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zabudowa balkonu

Chodzi mi o zadaszenie balkonu i zabudowe. Kogo możeci polecić niedrogiego?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zabudowa balkonu

plastixal ;) na www.plastixal.pl znajdziesz przykładowe realizacje ;)

Polecam ekspertt na Al. Legionów za Asajem. Bardzo profesjonalne podejście, bardzo dobre wykonanie.
Odradzam domela - porażka.

1. Jeśli jest to w zasobach spółdzielni to w piśmie napisz o ochronie przed wiatrem.
2. Zasadnicza różnica polega na tym czy chcesz wykonać to z PCV czy aluminium. Osobiście polecam aluminium, lepsza estetyka i mniejsze zaciemnienie.
Na koszty wpływa zasadniczo z czego będzie wykonywana zabudowa, elementy dodatkowo lakierowane oraz szkło zwykłe czy zbrojone itp, zasadniczo zmienia to koszty.
Mogę polecić osobę, która mi wykonywała zabudowę z aluminium Tel.: 862183198.
POWODZENIA

Andy

Jak polecać to tak aby potem się nie wstydzić :) także zdecydowanie Plastixal.

Domel odradzam stanowczo-najdrozej:( mam zabudowe z firmy GEAL na legionow obok dworca( chyba najtaniej)ale jestem zadowolony z wygladu i estetyki wykonania:)polecam

Mogę wykonać taką zabudowę z PCV ale bez zadaszenia.
Możliwość pokazania już zamontowanej .
http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=10158&tytul=Okna_PCV_Us%B3ugi_lakiernicze

br1

Ja Ci to moge zrobic niedrogo. Ale pewnie spartacze za taka cene.

...

Najpier potrzebne mi zadaszenie.

Ja jakiś czas temu też robiłem takie zadaszenie bo mieszkam na ostatnim piętrze i miałem problem z zabudową bo nie mieli się do czego złapać :/ ale znajomy dał mi namiar do chłopaków którzy bez problemu mi wykonali całą konstrukcje z aluminium... zrobili zadaszenie i potem zabudowe.... i za bardzo rozsądne pieniądze....nie wiem jaka to firma bo mam tylko tel naklejony na zabudowie 502-735-821 502-735-727 service mam nadzieję że pomogłem ;) pozdrawiam....

Zadaszenia tarasowe ze szkła, aluminium czy z poliwęglanu zamówicie na stronie https://www.metal-gum.com/zadaszenia-drzwi to firma która oferuje dobrej jakości, trwałe i estetyczne zadaszenia nad drzwi, balkony czy tarasy. Ja widziałam tam super ofertę na pergolę ogrodową o której marzę od jakiegoś czasu. W tym roku muszę zagospodarować ogród i wykończyć taras.

Whiteout Survival Mod APK with unlimited money and gems offers an enhanced gaming experience, allowing players to unlock premium features, upgrade resources, and progress faster in the game. This modified version removes restrictions, providing endless opportunities for survival in the harsh, icy environment. Enjoy an advantage over other players with unlimited resources to build, strategize, and thrive in the frozen wilderness.
https://whiteoutsurvivalmdapk.com/

Tu są specjaliści od zadaszeń: https://aluboss.pl/ . Wykonają praktycznie wszystko, sami projektują lekkie aluminiowe konstrukcje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org