Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zezus i Andy C |
posłuchajcie i popatrzcie zs i Andy C wystapili w teledysku od 2:11- 2:50 http://www.youtube.com/watch?v=yUj0ajtC5Ck&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zezus i Andy C |
marcinku , a tobie chłopczyku dorósł ch.uj do du. py ? ... to pie. rdol się !
|
|
zezus skarbie ja to widze zes ty bez humoru od kilku dni....cos sie stanelo czy jak?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
tylko ja nie wiem który to zs, a który to Andy C, a ktos wie?
|
|
saguaro, pytam się raz jeszcze : chu.ja do du.py szukasz ? Morda w kubeł i czochraj bobra !
|
|
zyziu :):) Złość piękności szkodzi :)) A swoja drogą ładna z was para :):):):)
|
|
martuchnam, andzia c , najechała mi na odcisk i pulta się teraz jak gó.wno w przerębli , a tu drugi leszczu saguaro , teraz wrażeń szuka,
|
|
marudo, jak zazdrościsz to mogę Ci go tanio oddać
|
|
maruda a twoim zdaniem zs to ten w kapeluszu ?
|
|
saguaro , Czy na łeb zakładasz kondoma, a w uszach nosisz tampony OB. ? że nic nie kumasz ? goń się i pilnuj swojej du. py !
|
|
zezus jeb**c takich loserow...zycia poza forum nie maja powiedziec nic sensnego nie potrafia a spojrz jak ich inteligencja forum rozjasnia... (nie dotyczy andy c-ktoregoz to luuuuuuuuubie) zezus swoja zloscia karmisz trolli...not worth it... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A dziękuje ci zyziu :):) Już się nim ofaciłem :):):) Ale może martuchnam weźmie ??? :):) W końcu jest jedna z jego fanek :):)
|
|
martuchnam , lubisz andzię , Twoja sprawa, szanuję to, co ja mam do andzi, to moja sprawa, a tu jakiś cwaniaczek Marcinek z piórkiem w du.pie , chciał zabłysnąć na forum i wcina się jak obsrana koszula w du.pę , saguaro ! jak pies nie ma co robić , to siada i jajca liże !
|
|
marudo, fanka, nie fanka jej sprawa, nie poznała jeszcze widać andzi tak jak my, i nie dokuczaj jej , bo to rozsądna i fajna dziewczyna !
|
|
Aleś ty dzis zezuś erotycznie do wszystkich nastawiony :):):)
|
|
maruda no NIE , ja tylko pier.dolę, to co jeb.ać trzeba !
|
|
a ja to dziś jego wcale nie zaczepiam-:)
|
|
no i dobrze _maly_ tak trzymaj , a kupię Ci lizaka ,
|
|
maruda ciebie tez lubie andy mi jeszcze w piety nie zaszedl i ie mam nic do niego..ani do ciebie ani do zezusia maly mnie zawsze rozsmiesza...nielubie tylko ludzi pokroju zalozyciela tego tematu oraz kilku innych ktorzy potrafia tylko obrazac nasmiewac sie itd tak samo nie lubie ludzi ktorzy oceniaja ksiazki po okladkach opier****c dupe innym bez powodu...chowaja sie za jeb***m kompem zakompleksieni a radosc sprawia im znizanie ludzi do swojego poziomu a raczej proba tego...sa niepewni siebie i nie maja wlasnego zdania..jeb**c takich loserow Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Zezuś przeszło już Ci,bo chciałem o coś zapytać?
|
|
nooooooooo
|
|
no ,to znaczy tak ,czy nie?
|
|
pytaj ,
|
|
No wiesz,o tego lizaka mi chodzi,kiedy mi kupisz?
|
|
na Twoją pierwszą komunię
|
|
to już sobie polizałem-:(
|
|
jak przestaniesz się moczyć w spodnie, to i na lody Cię wezmę
|
|
Ok ,ale ja też pójdę z Tobą jak też przestaniesz się moczyć. Odpowiedz na tę wiadomość Re: Łzy w oczach mieli dzis ludzie wychodząc po wygłoszonym przeze mnie kazaniu Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 26-02-12 12:08 _maly_ , nie mogłem , bo przyszedł do mnie z ostatnim namaszczeniem i tak mnie pomazał olejami, że do teraz nie mogę się domyć , Ty ubierz się ładnie , uczesz i szykuj na imprezę Chrystotekę , ale będziesz miał ubaw po pachy,
|
|
Przykro mi ,ale dzisiaj księdza u Ciebie nie było-:(
|
|
dziadek wyzdrowieje i weżmie Cię jak obiecał na te lody , żebyś mnie tylko zdał do drugiej klasy i pacierza się w końcu nauczył !
|
|
Ok dziadku.A co babcia gada na te prześcieradło?
|
|
nie martw się - się wypierze i babcia uszyje Ci albę komunijną z pelerynką
|
|
Kiedy w naszej parafi muśimy mieć wszyscy białe habity,a ja się nie chcę wyróżnać!!
|
|
Co ja Kapucyn?
|
|
nie marudż , powiesz wszystkim dzieciom , że te plamy to specjalnie , że to są takie maskujące , taki rodzaj panterki
|
|
taki _mały-_ Rambo będziesz
|
|
Tak ,tylko ,że od panterki tak by nie smierdziało.
|
|
oj, zamęczysz Ty mnie dziś, Ty się martw, żeby Cię do pierwszej komunii Ks. Tomuś dopuścił , a nie o ubranko się frasujesz
|
|
Gdybyś mnie tak odstroił to pewnie na Youtybe.pl najwięcej wejść bym miał.
|
|
hahahaha dobre tak trzymajcie:) pozdrawiam:)
|
|
Ja za pozdrowienia dziękuję,nie wiem jak Zezuś,on przechodzi teraz menopałzę i ma różne nastroje.
|
|
ha,ha aż miło was poczytać,pozdrawiam wszystkich
|
|
mały nie ma za co jesteście nie możliwi :) potraficie człowieka rozweselić:) pozdrawiam:)
|
|
dziękuję w imieniu swoim i tego _małego_ krętacza
|
|
małyyyyy ..
|
|
Jestem już :-) zs ja jestem płotka gdzie mi do takiego leszcza jak Ty trochę musiałem przewietrzyć swoje cztery litery więc nie mogłem na bieżąco odpisywać ale to chyba dobrze bo nasuwa mi się kolejne pytanie. Otóż, przeanalizowałem ten wątek i zastanawiam się czy na tym forum wszyscy Ciebie kochają czy też po prostu się Ciebie boją nie zabierając głosu w temacie, moim zdaniem temacie jak w każdym innym? Jeszcze jedno pytanie czy potrafisz wypowiedzieć się bez używania wulgaryzmów ? A tak na marginesie osobiście nie mam nic do Ciebie martuchnam moim zamiarem nie było sianie zamętu ani ubliżenie komukolwiek na tym forum, ja nie użyłem żadnych obraźliwych słów ani do zs ani do Andy C w odróżnieniu od tego pierwszego a po lekturze wypocin jednego i drugiego nasączonych krwistymi obelgami jak tylko zobaczyłem ten clip to samo mi się nasunęło
|
|
no właśnie he he he heeee sumienie ciebie ruszyło że tak napisałeś ?//// Autor: saguaro (---.185.techtel.pl) Data: 26-02-12 21:24 Jestem już :-) zs ja jestem płotka gdzie mi do takiego leszcza jak Ty trochę musiałem przewietrzyć swoje cztery litery więc nie mogłem na bieżąco odpisywać ale to chyba dobrze bo nasuwa mi się kolejne pytanie. Otóż, przeanalizowałem ten wątek i zastanawiam się czy na tym forum wszyscy Ciebie kochają czy też po prostu się Ciebie boją nie zabierając głosu w temacie, moim zdaniem temacie jak w każdym innym? Jeszcze jedno pytanie czy potrafisz wypowiedzieć się bez używania wulgaryzmów ? A tak na marginesie osobiście nie mam nic do Ciebie martuchnam moim zamiarem nie było sianie zamętu ani ubliżenie komukolwiek na tym forum, ja nie użyłem żadnych obraźliwych słów ani do zs ani do Andy C w odróżnieniu od tego pierwszego a po lekturze wypocin jednego i drugiego nasączonych krwistymi obelgami jak tylko zobaczyłem ten clip to samo mi się nasunęło
|
|
robciu sumienie, a co to jest?
|
|
saguaro krótka piłka , masz jakiś problem ? jak nie masz co robić, to zwal gruchę i jeb.nij się łbem o kant kibla, pilnuj swojej du. py !
|
|
aha nie wiesz hmmm przykra sprawa ....
|
|
zs jejku nie mów głośno jak spędzasz wolny czas. miałem nadzieje że ten temat wprowadzi troszkę humoru i nie wiem czy mam rację bo tak jak bym słyszał głuchy rechot. Napisałem jasno i wyraźnie że nic do ciebie nie MAM ale pamiętaj jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
|
|
robciu , co będziesz ciulem dyskutował , on nic nie kuma a tylko wrażeń szuka , prowokacje robi ,
|
|
marcinku , żegnam cię ozięble !
|
|
właśnie
|
|
dokładnie ... :)
|
|
|
Mnie ogólnie temat się podoba,a teledysk jest rewelkka.Kto się nie zna na żartach,to szkoda;-)Bo to jest na prawdę dobre. Robciu,a Ty wiesz co to jest sumienie?Odpowiesz mi tutaj ,gdzie wszysscy czytają???
|
|
nie powiem ażebym się z tego powodu cieszył ale proszę cie bardzo, żegnam szkoda mi tylko tego tematu myślałem że wszyscy nie wyłączając Twojej osoby wspólnie pośmiejemy się troszku :-))
|
|
ha ha ha ha haaaaa omannio ????
|
|
Może przy drugim podejsciu będzie lepiej.
|
|
co robciu omanio??odpowiesz mi na pytanie??????
|
|
no i pośmialiśmy się nie tylko troszku
|
|
Robciu ,twardym bądz nie mientkim,nic nie gadaj!!
|
|
nic nie powiem ... :)
|
|
i jeszcze ostrym bądz
|
|
Nie mów,przynajmniej na głos.Tak lepiej dla Ciebie! Dobranoc twardy mały i miętki robciu!
|
|
Pa maniu
|
|
e tam .. hehe :):)
|
|
trzym się robciu !
|
|
Tobie to Zeziu dobrze,możesz sobie poklikać ,a ja
|
|
Omania ,a czem Cię marcinek tak omamił ?
|
|
spoko panowie ....
|
|
A cóż robciu możę powiedzieć kiedy on zna tylko : Hmmm , hehe i hihi :):) Co wiedział to i odpowiedział :):):):) Dobranoc :):)
|
|
maruda jak ty to robisz zawsze trafiasz w samo sedno he he
|
|
Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 26-02-12 22:09 A cóż robciu możę powiedzieć kiedy on zna tylko : Hmmm , hehe i hihi :):) Co wiedział to i odpowiedział :):):):) Dobranoc :) hmmmm wiesz ty co ???? czep się lepiej tramwaju co ? :):)
|
|
zs marcinki już tak mają że omamiaja :-)
|
|
_maly_ , bierzemy swoje zabawki i idziemy na inne podwórko
|
|
|
Ja to jeszcze muszę się umyć i do spania ,bo jutro sie będziesz naśmiewał z moich ocen.
|
|
zs zostań proszę , a co tam rozwijajmy ten temat temat powiedz z którym bardziej się utożsamiasz chodzi o clip, chyba ze obydwaj to miernoty
|
|
koledzy tacy , sami idą a mnie zostawiają ..
|
|
Żegnam.
|
|
megan , jak dla Ciebie to zostawię wiaderko i łopatkę , tylko pilnuj i nikomu nie dawaj
|
|
robciu , nie becz , weżmiem i Ciebie
|
|
no to ja idę po batoniki ..
|
|
|
aż żal opuszczać tą piaskownice :(
|
|
nie za dużo byś chciała ? dać paluszek to weżmiesz całą rękę , ale co tam lubię Cię , zostawię i sitko
|
|
Zezuś, a skoro robcio zostaje, to mogę sie z nim podzielić? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
:)
|
|
|
pomoge ci megan przesiać ten piasek
|
|
z robciem tak , tylko uważaj coby nie popsuł , grabków nie dam , bo nie mam
|
|
|
HAHAHAHAHA Masakra.. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
nawet nie bedę oddychał, wazne by być z tobą w tej piaskownicy
|
|
zezowatku oj pilnuj zony bo cie puszcza kantem:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Andy C nie przeginaj
|
|
saguaro roluj dropsa:)))))))))
|
|
Marcinek mama po pustym łbie dała patelenko żebyś na necie głupot nie pisał:))))) ![]()
|
|
saguaro omów się z córo ewentualnie żono zezusia tylko się nie oświadczaj bo będziesz miał teścia zwyrodnialca:)))) albo będziesz musiał renciście płacić alimenty:))))))) ale teść ma firmę to cie utrzyma:)))))))
|
|
Andy C hm kusząca propozycja
|
|
nie ruszaj ta mego chłopa dziecko zrobił a alimenty kto będzie płacił?? jaka go pobijeta / Mi nic nie gadał Jacek ze ma zone i dzieci na utrzymaniu.....
|
|
miriamjan he he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |