środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poszukuje sklepu Damcom

Witam wszystkich mam mały problem moze wiecie gdzie bym mogł znalesc sklep damcom ktory miescił sie na piłeudskiego.A moj problem tkwi w tym ze zepsół mi sie dysk i nie wiem gdzie go mam teraz zaniesc na gwarancje bo nie mam zielonego pojecia czy ten sklep jeszcze wogole istnieje a jak nie to moze wiecie gdzie bym mogł znalesc własciciela ego sklepu bo chciałbym a by mi wystawił gwarancje bo dal mi tylko fakture wat za ten komputer pozdro czekam najakos wiadomoasc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poszukuje sklepu Damcom

A może nazwe zmienili :)

Prawdopodobnie ten sklep mieści się po filarami na starym rynku.

Roszczenia z tytułu gwarancji możesz zgłaszać jedynie do producenta sprzętu a nie do sprzedawcy. Jeśli wraz z zakupem dysku nie otrzymałeś karty gwarancyjnej oznacza to, że dysk nie jest objęty gwarancją. W tym wypadku możesz zgłaszać roszczenia wobec sprzedawcy z tytułu niezgodności towaru z umową kupna-sprzedaży i spisać protokół reklamacyjny. Jeśli fakt niezgodności towaru z umową stwierdziłeś po czasie nie dłuższym niż dwa lata od zawarcie umowy domniemuje się, że niezgodność z umową występowała również w chwili zawarcie umowy. Jeśli kupiłeś dysk nie dawniej niż 6 miesięcy temu ciężar postępowania dowodowego leży po stronie sprzedawcy. Natomiast jeśli kupiłeś go dawniej niż 6 miesięcy to ty musisz udowodnić sprzedawcy że towar jest niezgodny z umową.

sklepu damcom już dawno nie ma na Piłsudskiego, to jakaś lokalna sieć co ma sklepu na Mazowszu - Siedlce i okolice, swoją drogą sprzedawał tam niezły giguś - sprzedał mi atrament za 50 zyli który kosztował ze 20 zyli, nie nabił tego na kase fiskalną - znaczy za różnicę wypił flaszkę za moje zdrowie :) Gość zresztą nic nie nabijał na kase, wiem bo kupowałem tam czasami coś ...
Firma chyba nie istnieje, strona www też nie istnieje, jakieś namiary to:
Damcom. Sprzedaż, serwis komputerów i oprogramowania. Dziubek D.
0 25 792 00 40
07-100 Węgrów, Mickiewicza 9
pow.węgrowski, woj.mazowieckie
damcom@damcom.
Jak zatrudniali takich magików, to nic dziwnego że padli jak stówa po wypłacie ...

Jesli jest to dysk seagate to mozesz na stronie producenta sprawdzic czy jest jeszcze na gwarancji podajac numer seryjny i model. Jesli jest, to po zarejestrowaniu sie na stronie producenta istnieje mozliwosc zgloszenia dysku do systemu serwisowego i wyslania go do naprawy(zawsze wymieniaja na drugi).

WilkuSR

Z tego co mi wiadomo najbliższy sklep DAMCOM'u znajduje się Zambrowie nad Domaxem budynek PKS. A siedziba tak jak juz podano na forum w Wegrowie.

Dziekuje wszystkim za informacje a dysk jest firmy samsung wiec dzwoniłem do samsunga w łomży ale powiedzieli mi ze sie tym nie zajmuja i ze musze isc do sprzedawcy a jak nie ma tego sklepu to juz niec mi nie moga poradzic wiec musze szukac byłego włascicela lub damcomu w innym miesci jeszcze raz dzieki za info jak bede cos wiedział wiecej to dam znac pozdro

a moze macie jakis jerszcze numer kontaktowy do ktoregos ze sklepów tej firmy bym był bardzo wdzieczny bo próbowałem wczesniej ta tan numer ktory wczesniej podawaliscie dzwonic to nikt nie odbiera pozdro

Jak można być tak naiwnym.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Witam.
Sklep Damcom nie istnieje już baaardzo długo.
Właściciela możecie znaleźć (w jednej z firm łomżyńskich). Pytaj o "Kubę".

Pozdrawiam

Witam

Sprostowanie do powyższych postów:
Owszem pracowałem jakiś czas temu w firmie DAMCOM.
Po moim odejściu z w/w firmy, pracowały tam inne osoby. Oddzial w Lomzy prosperowal z tego co wiem do lata ubieglego roku.
Jeśli macie Państwo jakieś pytania proszę kontaktować się bezpośrednio
z właścicielem:
centrala

Damcom S.C. Damian Dziubek.
tel. 0 25 792 00 40
07-100 Węgrów
Mickiewicza 9

odzial :
18-300 Zamrow
Mazowiecka 2
Tel. 0 86 271 59 13

Nie wiem czy sa to aktualne dane. Innych danych teleadresowych nie posiadam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org