Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKS Łomża |
Czy PKS Łomża ma zniżki dla uczniów czy tulko dla studentów ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKS Łomża |
ma dla uczniow po okazaniu legitymacji Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ten PKS łomża to wielka pomyłka naszego miasta. Już kilka lat do tyłu a nadal ciśnienie skacze. Jak kupowałam bilet miesięczny w któreś wakacje pani w kasie powiedziała, że studenci nie mają zniżek w tym okresie, mimo ważnej legitymacji, bo studentami są tylko podczas trwania roku akademickiego, a w wakacje nie. Także wszystko zależy gdzie kupujesz bilet, na jaką trasę i kto Ci sprzedaje :)
|
|
pierdzielicie hipolicie
|
|
co tydzień w sobotę o 22.14 autobus PKS Łomża z DW w Ostrowi Mazowieckiej odjeżdża o 22.00 nie jeździ zgodnie z rozkładem.wstyd skandal. Do Zambrowa puszczają stare autosany które nie mają ogrzewania a podnoszą ceny biletów.DW w Łomży najgorzej wygląda zero poczekalni zero zadaszenia wstyd. Kurczak1980
|
|
Kurczak. Czy wszędzie tak się wpierda...lasz?Srasz na Łomżę,trochę na Białystok i Siedlce. Zastanów się czego tak naprawdę chcesz.Masz kompleks małego członka? br1
|
|
Żeby nie te Autosany to bys z buta chodził. Starsze autobusy sa najlepsze, Mało sie psuja i wogule. A na ogrzewanie to nie narzekaj przy -20 mało który Ci nadmucha. Pojeździj Jelczami PR110D to tylko tym bedziesz chciał.
|
|
Nie ma co narzekać na pks I tak po mimo trudności finansowych jakoś tam ciągną
|
|
Zniżek studenckich nie ma. Ja jeżdżę do Ełku i zawsze wybieram Warszawski, co mam płacić 26zł. to zapłącę 14zł. ..easy come easy go..
|
|
Tak właśnie juz wiem że łomżyński nie ma zniżek uczniowskich, ale przynajmniej ostrołęcki ma, nie wiem jak reszta ...
|
|
Ostrołęcki ma, ale na trasach tzw pospiesznych. A na miesięczne to i lomza i ostrołęka mają. Ale różnice w cenie są sporę - kupuję Ostrołęcki w jedną stronę a łomżyński w drugą (tzw półówki) to coś o tym wiem ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |