Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub GO-GO |
czy w Łomży lub okolicy (do 30km) jest jakiś ekskluzywny klub GO-GO, gdzie można wyjść z kumplem na piwo i popatrzeć na co nie co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub GO-GO |
no jest
|
|
nie ma...sama chcialam skoczyc...niestety pozostaje warszawa tylko albo bialystok... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Zapytć terzeba robcia,on tam na rurze tańczy.
|
|
oo maly to musiales juz wystepik ogladac...i jak podobal sie?? :) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
co masz na myśli, jeżeli chodzi o słowo ekskluzywny ?
|
|
full opcja plus pela kultura tzn Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dokładnie. pełna kultura, fajne dziewczyny, ładny wystrój lokalu itp.
|
|
no i rura muśi mieć połysk.
|
|
bogdan lomza i okolice to dziuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaa i tu juz nigdy raczej nic nie bedzie...mieszkancy to w wiekszosci dewoci ktorym wszystko przeszkadza ahhh no i zapomnialabym o tym ze lomza rzadzi kosciol... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam - jak by Łomżą rządził kościół, to już dawno księżą coś takiego by zorganizowali.
|
|
hahahhahahahahahhaa oni w duke urzeduja albo w biebrzy :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A do Kisielnicy już nie jeżdzą?
|
|
oj nie wiem..trzeba sie znajomych popytac... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
kiedyś znajomy pojechał do Kisielnicy. Usiadł na sofie, zamówił piwko i rozmawia sobie z jakąś panienką. patrzy a między oparciem sofy a siedziskiem koloratka leży. tak się bawi polski kler :)
|
|
Jakoś ostatnio ich nie widuję.
|
|
Szef się zmienił i może nowy przetarg ogłosił?
|
|
Organizowałem wieczór kawalerski mojego przyjaciela i zdecydowaliśmy się odwiedzić polecany na klub ze striptizem w Szczecinie - https://bbclub.pl . Według mnie jest to idealne miejsce na męski wypad, aby spędzić miłą i niezapomnianą noc w otoczeniu pięknych kobiet.
|
|
Nim tam dojedziesz to już wszystkiego ci się odechce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |