Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rybki akwariowe |
Mam do sprzedania 3-4 tygodniowy narybek gupika. Około 10 szt. Zaczyna powoli się wybarwiać. Cena do uzgodnienia (tanio), odbiór osobisty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rybki akwariowe |
Gupiki traktowane są jako gatunek niepożądany w hodowli tzw. "chwast rybi" i stosowane są często jako karma dla innych ryb. kokosów na tym nie zarobisz
|
|
W żadnym wypadku nie traktuję tego jako zarobek... Po prostu kupiłem kotną samiczkę i nie chcę dopuścić do przerybienia akwarium... P.S. Nie sprzedaję ich jako karmy :/, jeśli nie jesteś zainteresowany nie wypowiadaj się...
|
|
a ja mam do sprzedania narybek molinezji. ok 40-50
|
|
i do oddania za niewielkie pieniadze 2 duze skalary parka>
|
|
byczek , ile za to chcesz ?
|
|
Nie sprzedaję mordercom...
|
|
A ja całe akwarium :)
|
|
jakiej pojemności?
|
|
72 lit
|
|
to co , tak się przywiązałeś do potomstwa, a ochrzciłeś je już ?
|
|
Takie juz mam...
|
|
Jeżeli kogoś interesuje proszę pisać na: walc@onet.pl Nie będę użerać się z dziećmi
|
|
już piszę !
|
|
No a może coś innego chcesz ? albo ktoś chetny bo mam filtr zewnętrzny i szafkę pod akwarium 112 lit/
|
|
a masz może pompkę napowietrzającą?
|
|
a ile za filtr chcesz
|
|
a ile dasz filtr kupiony 5 miesięcy temu na 3 letniej gwarancji z wszystkim do zbiorników 200 litrów
|
|
jakiej firmy napisz na lukasik82@tlen.pl
|
|
I jak dogadaliście się odnośnie tego filtra? Jeżeli nie to możesz napisać do mnie na maila i przedstawić ofertę :)
|
|
aa sorry zasnąłem hehe mała.czarna a ile ty proponujesz on 100 zł daje za 5 miesięczny filtr który nowy kosztuje 250 zł bo to fluval 205 z wkładami i rurkami itd.
|
|
Ja mam szczupaka 4 sztuki i trochę karasi na sprzedaż , do akwarium sam raz . Ładnie z piraniami się komponują
|
|
kupię ryby za niedrogo :)
|
|
a może ktoś ma filety?
|
|
ja mam morszczuka .....
|
|
Podbijam cenę do 110 PLN :)
|
|
fluval 205 to i w 200l może byc akwarium, pod warunkiem że jeszcze jakis wewnetrzny będzie wspomagał. Byczek jak masz parkę gupików to za dwa tyg możesz spodziewać się następnego narybku. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
No bo to jest do 200 litrów ale sam daje rade na 112 litrach miałem czysto i przejrzyście bez glonów itd. na tym filtrze ,jak ktoś sie zdecyduje to za 130 sprzedam to będę miał na zamówienie pająka :) aa jak ktoś chętny to mam szafkę pod 112 litrów cała z płyty tył również i te akwarium bo ryby to jednak nie dla mnie :)
|
|
Na pająki się przestawiasz??? Brrrrrr!
|
|
130 zł za filtr z wszystkim jeśli ktoś jest zainteresowany pisać , jak nie to śledziom z białego sprzedam ...
|
|
jeśli ktoś ma na sprzedanie ryby nie drogo to chętnie odkupię. Zakładam na nowo akwarium,bo kiedyś już miałem- więc gatunki ryb nie istotne.Napiszcie co macie? może być narybek ale troche juz odchodowany lub wieksze ryby mogą być karasie kolorowe,przykładowo: http://aukcjewp.wp.pl/rybki-do-oczka-karas-koi-ryby-oczko-wodne-w-wa-i2155440749.html
|
|
Mam 4 neony ,3 kirysek ,2 teczanki za 15
|
|
byczek, ma jeszcze 3-4 tygodniowy narybek gupika. Około 10 szt.
|
|
zezowate szczęscie czytałem ( . ) ( . ) a jak duże są kirysy? i te tęczanki?
|
|
Autor: ( . ) ( . ) (---.lomza.vectranet.pl) Data: 26-02-12 15:01 Mam 4 neony ,3 kirysek ,2 teczanki za15 a biegunki nie masz przypadkiem ?????
|
|
Mam do sprzedania akwarium Wromak 200l z osprzętem. Akwarium, wymiary standardowe. Podłoże TetraPlant CompleteSubstrate, wymieszane z Filtrus Aqua Grunt, przykryte drobnym żwirem. Pokrywa Wromak, półroczne świetlówki Flora Glo i bodajże Aqua Glo, odbłyśniki, 2 odbłyśniki - jeden rozmiaru świetlówki, drugi mniejszy. Filtr wewnętrzny Aqua-Szut Senior, zewnętrzny JBL Cristal Profi e900. Grzałka z termostatem, 200W, jeśli mnie pamięć nie myli - Elite. Pompka napowietrzająca Tetra APS 300, czyścik magnetyczny. Do tego korzeń japoński, kokos i to chyba wszystko, może jakieś duperelki się znajdą. Cena całego zestawu 500zł. Z racji tego, że siedzę za granicą, osoby chętne i zdecydowane zapraszam na pocztę, podam namiar na osobę, która akwarium sprzeda za mnie. Woda została spuszczona w grudniu, niestety z powodu szybkiego wyjazdu nie zdążyłam go przeczyścić i umyć filtra zewnętrznego. Wsio w 100% sprawne, nie uszkodzone. Kontakt: aniag78@wp.pl Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Marcin1234 ilo litrowy masz baniaczek? Moje rybki 2zł/szt można się handlować ^^
|
|
A bo ja wiem ile tak z pół środkowego palca to jak ? bo akwarium sprzedaje
|
|
byczek, za 10 szt gupików 20 zł , czyś Ty oszalał ? chłopie , to prawie darmo, a z 50 złotych ceń ! i nie opuszczaj nic a nic !
|
|
Zezowaty idź do lekarza albo nie wk..aj ludzi...
|
|
a pamiętaj , że od nowego roku weszła ustawa o handlu zwierzętami , masz chyba oczywiście, zarejestrowaną hodowlę ryb ?
|
|
Rybki były szczepione ?
|
|
No ba nawet odrobaczone
|
|
Sprzedam ryby akwariowe : - 2 Teczanki - 4 Neony - 3 Kirysy - 4 Razbora klinowa za 30 zł
|
|
a ja nie ...
|
|
( . ) ( . ) podaj swojego maila
|
|
byczek za narybek nikt ci nie zapłaci 2 zł za sztukę. Narybek jest bardzo mało warty ze względu na trudności wychodowania. Możesz iść do zoolgicznego to może by Ci zaproponował po 0,50 groszy za sztukę lub bardziej wcale by nie odkupił.
|
|
kingut@spoko.pl - pisać co do ryb i jak ktoś chętny o te akwarium filtr lub szafkę również :)
|
|
>>>> kingutek@spoko.pl <<<<< to prawidłowy m@il .
|
|
Po pierwsze nie jest trudno wyhodować. Po drugie sama przyjemność patrzeć jak z dnia na dzień twoje rybki nabierają kolorów. Po trzecie przed dorosłym gupikiem pozostało niewiele więcej jak 2-3 miesiące życia,a skąd wiesz ile mają w akwarystycznym? Po czwarte temat nieaktualny-rybki sprzedane :)
|
|
Ktos ma jakies rybki na zbyciu chetnie odkupie, przyjme:)
|
|
szczura mam chcesz dobrze plywa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |