Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka karta? |
Jaka karte graficzna kupic pod plyte glowna: MSI K9VGM-V ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka karta? |
podaj jeszcze jaki masz zasilacz marka i moc.No i ile kasy masz na karte graficzna
|
|
to jeszcze ludzie maja pcty ? :)
|
|
Maja maja;) Spisalem niktore informacje z zasilacza: Colorsie (jak sie nie myle) AC INPUT:230v ac 10a 50~60hz atx12vp4 EN60950 (PFC) Do 100zl Bedzie psaowac ta? http://allegro.pl/karta-graficzna-geforce-8600-gs-512-tc-dvi-hdmi-i2161289393.html Tam jest chyba dodtkowa wtyczka do zasilacza a ja jej chyba nie mam;/ Mozna ja podlaczyc pod dodatkowy dysk?
|
|
A chcesz grać czy używać biurowo? Ta karta to już leciwa produkcja, za wiele z niej nie wyciśniesz.
|
|
Grac;p Pytalem sie typka to mowil ze 300fs wyciagnie;) Ale niewiem czy zamawiac. Ona jest ddr2, ja mam tez ddr2. Tylko niewiem czy mi ta plyta oraz zasilacz pociagnie;/
|
|
Co to za gówno za przeproszeniem ? nie kupuj recyklingu i nie GS tylko przynajmniej z końcówką GT jeśli chcesz coś pograć masz tutaj http://allegro.pl/galaxy-8600gt-256-ddr3-i2161031355.html licytacje i normalną karte w DDR3 i bez jakiś dziwnych wtyczek ... http://allegro.pl/galaxy-8600gt-256mb-ddr3-pci-e-i2159305502.html ja miałem tako i wszystkie gry działały te nowe
|
|
sorry miałem 8600 GTS ...
|
|
A jak już to przynajmniej 8800. 8600 To przysłowiowy kastrat, zapomnij o Wiedżminie II np.
|
|
Napisalem wyzej ze mam ddr2 a nie ddr3... Wiec potzrebuje takiej pod ddr2
|
|
Indar to jak ta karta sprawowała się podczas grania w Dirta 2 czy fallout New vegas ?
|
|
A mi chodzi o ta karte, poniewaz mam zintegrowana:D Chce ograc w CS, symulator farmy, sims 3 czy cos takiego;) W wiedzmina nigdy nie gralem i nie bede gral pewnie;d
|
|
To kupuj to na licytacji i już najlepsze rozwiązanie :) a co ma do tego że masz ram DDR2 tu w karcie masz DDR3 i to jest co innego bo karta graficzna ma swój własny procesor i ram tak prościej ujmując :)
|
|
Chcesz to mam kartę geforce 7300 128 mb na ddr2 za 45zł
|
|
Ile ona wycisnie fpsow?
|
|
A skąd ja mam wiedzieć ja na takie rzeczy nie patrze bo ktoś ci wciśnie kit że 300 czy tam ile a nie wiesz na jakim komputerze testowana bo co ci z karty nawet najlepszej jak masz pentium 4 to nic nie wyciśnie wtedy z niej ... wiem że na tej karcie testowane było fifa08 na full detalach Battlefield 2 i coś jeszcze jakaś gra na windows 7
|
|
Ok. Napisz mi na gg 36234560;)
|
|
przemko nie sluchaj ze 300 fpsow ciagnie, bylo sprawdzic inaczej ustawic fps_max 101 bez developer 1. wez odpal na pierwszej lepszej mapce i rzuc z 2-3 smoke pod nogi i wejdz do tego dymu jezeli utrzyma 100 fps to karta jest ok. btw nie ktorzy sprawdzaja ustawiajac fps_max 125 + developer 1 ale moze byc tobie ciezko sie przyzwyczaic ze wzgledu tego ze inne jest juz fullauto. zmienia sie tobie ilosc klatek odswiezanych, do tego musisz wylaczyc synchronizacje pionowa zeby osiagnac 100 fps. jezeli posiadasz monitor CRT czyli ten z **** i wyciagniesz na nim przy rozdzialce 800x600 100Hz to nie bd musial wylaczac sunchry odrazu bd chodzic na 100 fps-ach. Pozdrawiam ;]
|
|
nie mam gigi napisałem ci na m@ila .
|
|
Wiem wiem;) Gram na tych standardowych fps_max 101 i bez developera bo ESL'e itd. Wlasnie chce taka karte co przynajmniej te 80-100fps wycisnie na smokach, ZM;)
|
|
na esl mozesz grac fps_max 125 bo ja gralem kiedys tak i nic sie nie pruli jedynie co bylo to PUACZ. Pozdro;]
|
|
A to spoko;) Jak maja chec niech puacza;d
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |