Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma CTO - praca |
tak jak w poprzednim poście, chciałbym się dowiedzieć czegoś o tej firmie. Obecnie poszukuję pracy a wiem, że tam też są jakieś przyjęcia. Jakie tam warunki, płaca, szef i cała reszta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma CTO - praca |
więc tak , praca jak praca na wypłatę 4pary butów a jak dobrze się spiszesz to na premię wpadnie ci pasta do butów no i wkładki na zimę ....:)
|
|
Na zimowe już za późno, a letnich na nogi teraz nie wciągniesz , jak nie spojrzysz to **** z tyłu .
|
|
tak miało być he he Na zimowe już za późno, a letnich na nogi teraz nie wciągniesz , jak nie spojrzysz to du....pa z tyłu .
|
|
obojetnie jaka praca,ile placa,najwazniejsze ze jest praca.
|
|
Pamietaj Uczciwa praca w gówno się obraca jak mówił mój szef ...
|
|
O to chyba i ja znam twojego szefa.
|
|
To Wy ???
|
|
praca tam chyba taka jak wszędzie z tego co widzę.personel od dawna ten sam wiec chyba tragedii nie ma. kilka lat temu znajoma tam pracowała ro na całe noce jeździła na remannty do innych miast. ateraz????????????
|
|
nie polecam tej firmy
|
|
Było już kilka tematów o tej firmie i nikt się o niej dobrze nie wypowiadał,wręcz przeciwnie.
|
|
to może podasz jakąś firmę o której się tu dobrze wypowiadali? żenada :-(
|
|
W Łomży nie ma dobrych pracodawców! http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj
|
|
zyzio a jakie ty masz doświadczenie z tej firmy? -- Zadne. A jaką opinie masz o bik-projekcie pewnie też lipa bo robić trzeba i to ciężko?
|
|
Wszędzie trzeba robić tam byłem na rozmowie i warunki nie są najlepsze Marian daj se na luza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |