Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa blachy po stłuczce GDZIE? |
Witam czy ktoś poleci dobrego blacharza lakiernika do naprawy samochodu po stłuczce? (jeden element do zrobienia) Z góry dzękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa blachy po stłuczce GDZIE? |
Konarzyce Dziemiński.
|
|
ul.Przykoszarowa za Center m ktośiek
|
|
tu na tym osiedlu kolo strazy jest dobry gosc ale dokladnie ci nie powiem bo nie pamietam ulicy baza
|
|
ul. Polna, Kubajewski Andrzej
|
|
W każdym zakladzie blacharsko - lakierniczym. Poszukaj adresów na necie.
|
|
wylot z kupisk starych po lewej stronie jak sie jedzie od Łomży __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Ja jak robiłem swój to wszystkich objeździłem. najtaniej miał na woziwodzkiej , tam gdzie jest wulkanizacja mat-mar .
|
|
a ja ci polecam na wąskiej , dobry lakiernik
|
|
Ja polecam zakład przy ulicy wąskiej tak jak wyżej ktoś napisał lakiernik pierwsza klasa po stłuczce ani śladu ... Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
ja jedynie powiem gdzie na pewno nie zostawiać auta u P Kuraka ! Omijać szerokim łukiem .
|
|
A ja robiłem na Wąskiej i za przeproszeniem spier dolił po całości mi sprawę. Widać było gołym okiem fuszerkę. Trzeba było po nim poprawiać także go nie polecam. A tak na dobrą sprawę to oni wszyscy jednemu jak im wyjdzie zrobią dobrze następnemu spieprzą także nie mam pojęcia kogo polecić.
|
|
Kolego dawaj do Elżbiecina do Pana Waldka Foltyńskiego,zrobi dobrze i na pewno nie zedrze,jego pracę widziałem już na wielu autach więc mogę polecić.
|
|
bezwględnie polecam Pan Kubajewski ul Polna tam robią dosłownie cuda - no szef trochę marudny ale w sumie ma to na celu dobre wykonanie roboty. Samochód po naprawie wychodzi jak nówka. Santreo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |