Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dyskoteka w szkole nr 2 |
koszmar na wąskim korytarzu bawiły się dzieci NA DYSKOTECE OSTATKOWEJ, brak sali gimnastycznej w dzisiejszych czasach WSTYD:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dyskoteka w szkole nr 2 |
była dobra bibka, nie narzekalim :D
|
|
nie narzekaj, ważne, że dzieci w ogóle mogły sobie potańczyć i że miał ich kto pilnować (swoją drogą za darmo), by mogły się wytańczyć. a że warunki słabe? za naszych podstawówkowych czasów też były i niech paniki nie podnosił.
|
|
grunt to alkohol i odpalacze
|
|
tak po co dzieciom sala my mieliśmy złe warunki to i dzieci niech się męczą NIEKTÓRZY TO MAJĄ MYŚLENIE :):):):):)
|
|
GRUNT TO ŻE ZA DARMO,:)) DZIWNE ŻEBY DZIECI JESZCZE ZA TO PŁACIŁY >>>>LUDZIE!!!
|
|
Nie zrozumiałaś moja droga. Chodzi o to, że Ci którzy pilnują robią to za darmo. A zmuszanie do pracy wedle polskiego prawa bez wynagrodzenia jest przestępstwem. Ale jak widać n-eli można w tym kraju wykorzystywać bezprawnie ;) I nie było w mojej wypowiedzi sugestii by dzieci za cokolwiek płaciły. Czytaj ze zrozumieniem :) Od mojego myślenia to się odstosunkuj, napisane zostało Ci jedynie, żebyś nie robiła paniki. Widocznie szkoła nie ma funduszy, by mieć salę gimnastyczną i ją udostępniać, a skoro Ciebie tak bardzo to boli to przenieś dziecko do innej szkoły, gdzie jest parę sal gimnastycznych a nawet i hala sportowa i wszystkiego innego pod dostatkiem, a nie płaczesz na forum, że dzieci dyskotekę miały na wąskim korytarzu tak jakby to coś miało zmienić.
|
|
tragedia, gdzie była policja ? ---------------------------------------------
|
|
Psychoza – zaburzenie psychiczne definiowane w psychiatrii jako stan umysłu, w którym doznaje się silnych zakłóceń w percepcji (postrzeganiu) rzeczywistości. Osoby, które doznają stanu psychozy, doświadczają zaburzeń świadomości, spostrzegania, a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. "koszmar na wąskim korytarzu bawiły się dzieci NA DYSKOTECE OSTATKOWEJ, brak sali gimnastycznej w dzisiejszych czasach WSTYD:( " - mamy tu do czynienia jak żywo z psychozą życzeniową, kiedy chory psychicznie zakłada, że coś jest prawdą bądź fałszem tylko dlatego, że sobie tego życzy. Coś, co dla Ciebie jest koszmarem (bo tak sobie życzysz) dla bawiących się dzieci było super zabawą. Dajmy dzieciom cieszyć się ze wszystkiego i bawić się po dziecięcemu i nie obciążajmy ich swoim dorosłym patologicznym widzeniem świata. Brak sali gimnastycznej w dzisiejszych czasach (!!!) to naprawdę nie największy problem. A jeśli dla Ciebie to istotny problem, to jest ryzyko, że nie zauważasz problemów naprawdę ważnych. Rodzice, którzy tak postrzegają świat i zarażają swoim myśleniem swoje dzieci, wcześniej czy później mają z tymi dziećmi problemy. Życzę Ci, aby Twoje dziecko nie powtórzyło kiedyś po Tobie "Koszmar nie chcesz mi matka kupić BMW, 17-latka bez BMW w dzisiejszych czasach WSTYD"
|
|
Przeciez dla dzieci to jest FRAJDA.!!! Pamietam za moich czasow kazdy sie cieszyl ze bedzie dyskoteka. A ze na korytazu to wtedy nie mialo najmniejszego znaczenia. Bylo ZAJEBI.S.IE i gdybym tylko mogl to bym sie cofnal do tych czasow :) ...
|
|
beti ty sama jestes wstyd nie masz o czym mowic ? zazdroscisz chyba bo tanczyc nie umiesz
|
|
beti... Czy Twoje dziecko cierpi w tej szkole, że nie ma sali? Czy płakało ze biedne na korytarzu musiało tańczyc? Tyle szkół w tym mieście z salą, masz wybór! Moje dziecko uczęszcza do dwójki i jestem z tego powodu b. zadowolona, nie przeszkadza mi brak sali, wpisy do dziennika przy wejściu i mały parking. Szkoła maleńka, dzieci rozpoznawalne z imienia, nie tysięczny moloch! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |