Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbieżność kół - MARIANOWO |
Witam, Piszę w sprawie tego tematu : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=309775&t=309775 Opisane tam jest, że w Marianowie dobrze, komputerowo ustawiają zbieżność. Czy ktoś zna dokładny adres tego zakładu ? Lub może wyjaśnić jak tam trafić ? Pozdrawiam ~~
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbieżność kół - MARIANOWO |
Już nie ma tam tej firmy
|
|
Ten facet pracuje na stacji diagnostycznej w Piątnicy jak jedzie się na Białystok to po prawej stronie.
|
|
Kurcze nie po prawej,a po lewej stronie.
|
|
Oj, szkoda. To gdzie można dobrze komputerowo ustawić zbieżność / geometrię kół - okolice Łomży / Piątnicy ?
|
|
piątnica
|
|
Tam co Ci napisałem zrobisz,mają jeszcze lepszy sprzęt niż tam.
|
|
Kilka dni temu robiłem tam przegląd techniczny i bylem pod wrażeniem jak wygląda stacja xxi wieku.Szok.Obsługa miła,gratis dostałem płyn zimowy do szyb,choinkę zapachową i poczęstowali mnie kawą z czekoladą .I tam właśnie spotkałem tego gościa co w Marianowie pracował ,a teraz tu jest szefem.
|
|
Mały napisał że TAM to jedź TAM
|
|
Potwierdzam. Żeby nie było, że zachwalam.... ale zachwalam ;-) Byłem w 100% zadowolony z tego zakładu co _maly_ mówi. Polecam.
|
|
Masakra ...
|
|
Piątnica, ale jak tam dojechać ? Lub jaka to ulica ? :)
|
|
najlepiej przez most
|
|
co niektórzy to mają zapłon hmmmmm :) naprawde masakra !!@@!!!
|
|
Dobra żartownisie, wiem jak dojechać do Piątnicy chodzi mi o to gdzie znajduje się ten zakład ...
|
|
jadąc od nowego mostu, na rondzie skręcasz na Białystok i zaraz przed rozjazdem na Jedwabne zakład znajduję się po lewej stronie. Nie sposób nie zauważyć.
|
|
I o to mi chodziło, dzięki !
|
|
Tak stanowczo Polecam stacje w Piątnicy fachowa obsługa i wogole sprzęt maja konkretny
|
|
a jakie mają ceny za geometrię ?
|
|
Przystępne.
|
|
w hulajnodze _maly_ robiłeś ?
|
|
Tak ,bo mi się tylne koło telepało.
|
|
Teraz hulajnoga idzie jak szczała.
|
|
to jednak Ci przed pierwszą komunią kupili
|
|
Obiecałem,że wszystkie pacierze zaliczę.
|
|
z tego co wiem hulajnogi nie ustawią dobrze. Bardziej specjalistyczny sprzęt do takich pojazdów ma Kołak w polmozbycie
|
|
to _maly_ ma grzech - kłamie oszukaniec jeden !
|
|
Podobno za kilka dni polmożbyt mają przenieść do skansenu w Nowogrodzie.Ma stanąć obok kuzni.
|
|
przystępne to znaczy ile? 100 może 500?
|
|
przystępne tzn. przystępne. jak masz auto i zarabiasz 2-3 tys. na miesiąc i do tego masz do nakarmienia siebie i rodzinę to nie jest serwis dla Ciebie. tzn samochód nie jest w ogóle dla Ciebie. Kup hulajnogę jak _mały_ i będziesz się śmiał z innych :D
|
|
mogłeś powstrzymać się od swojej odpowiedzi , nic ona nie wnosi w ten temat to czy zarabiam tysiąc czy pięć nie ma znaczenia , lubię po prostu mieć wszystko czystko i jasno , pozdrawiam
|
|
może ostatnia odpowiedź Bogdana i nie dotyczy bezpośrednio tematu, ale widzę w niej dużo sensu. Wszędzie dookoła gdzie nie pójdę, kogo nie spotkam, słyszę jak tu w Łomży źle i jak mało zarabiają i tragedia i masakra i bieda itp i td, ale K.....WA, czemuś wszystkie parkingi są zapełnione samochodami! I to nie polonezami i nie fiatami starymi, bynajmniej! Zaraz rzucicie się na mnie: "ale ja muszę daleko do pracy dojeżdżać!" albo "mój sąsiad ma to i ja MUSZĘ mieć!" itd i tp Rozumiem, że czasami posiadanie auta jest bardziej opłacalne niż jeżdżenie taryfą, komunikacją, rowerem czy chulajnogą:) ale do k....wy nędzy jeśli się zdecydowałeś na auto w powodów wygodnickich to nie narzekaj tylko tyraj, żeby starczyło Ci na paliwo i utrzymanie! Dojeżdżam do pracy autobusem (w sezonie jeżdżę rowerem), mam dwójkę dzieci - z kupnem auta zwlekam jak mogę i jak widzę ile jest samochodów (oczywiście w zdecydowanej większości w jednym aucie jedzie tylko jedna osoba [żeby nie powiedzieć d...pa]) to takie narzekania wywołują u mnie odruch wymiotny! Uff... Ulżyło mi. Teraz piszcie sobie co chcecie:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Najlepiej ustawiają w Piątnicy w POLMOZBYCIE naprzeciwko ZACISZA i zbierzność i kąty pochylenia koła m.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |