Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RUDA KOTKA |
Witam W dniu 21 lutego do klatki została podrzucona kilkumiesięczna kotka. Jest naprawdę śliczna ruda pręgowana z zielonymi oczami. Jeśli ktoś zgubił taką kotkę bądź jest nią zainteresowany proszę o kontakt 604 163 523 lub 86 218 81 86 Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RUDA KOTKA |
Może jakieś zdjęci kotki możesz wstawić? Gdzie ona teraz jest?
|
|
Wymień się na dwa szczeniaki z Kuba12321
|
|
Możesz wrzucić zdjęcie mi na pocztę. A może ktoś się nią już zajął?
|
|
Tak zdjęcia oczywiście dodam i powysyłam zainteresowanym ;) Kociak jest jeszcze bardzo mały jakby dopiero ktoś go wyrwał matce ma około 1,5-2 miesiące i co sie okazało nie jest to kotka ,a KOT samiec !
|
|
|
Ale ślicznioch!Mam nadzieję,że znajdzie się dla niego dom.Ja mam dwa koty i naprawdę żadnych z nimi problemów.Nie obawiajcie się kotów w domu.
|
|
Ładną ma kokardkę.
|
|
on bardziej biały nie rudy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To nie są żarty kot szuka dobrego domu.
|
|
podbijam temat, wiadomo coś w tej sprawie? pytałam znajomych, na razie nie ma odzewu
|
|
Ja tez pytam znajomych,bo kociak śliczny.
|
|
Na razie dużo jest zainteresowanych,ale nikt nie jest chętny go wziąć. A szkoda ,bo jest naprawdę piękny świetnie dogaduje się z innymi kotami,załatwia sie juz do kuwety i nie sprawia żadnych problemów w domu.
|
|
Jutro zabieram tego kociaka do nowego domku:)Będzie kumplem dla mojej kotki.
|
|
Oj,coś czuję,że będzie pani zadowolona(chociaż początki mogą być trudne).Powodzenia!
|
|
Wiem jak to jest z mały kociakiem.Nie będzie tak źle:)Już się nie mogę doczekać.
|
|
sliczny kociak
|
|
Panda wykastruj kotka,żeby nie zrobiło się u Ciebie stadko.A ty samym nie będzie uciekał z domu.
|
|
Oczywiście,że wykastruje,nie ma innej opcji.Poczekam tylko aż troszkę podrośnie,bo na razie jest za młody.
|
|
pabloz , ta czarna laska w twoich innych wyslanych na serwer zdjec z golymi cyckami to tez na oddanie ?;)
|
|
Pabloz czy oby napewno nie klamiesz.Ze zdjecia http://tinypic.pl/4wr8j73bea75 wynika , ze to raczej matka tego kociaka.Krotko mowiac to ty chcesz pozbyc sie kotka i to jeszcze w tak mlodym wieku.Nie ladnie.
|
|
Taki trochę typ brytyjczyka?:)
|
|
nikt tu się nie chce pozbyć kota, kot został podrzucony a teraz szukamy dla niego domu było napisane na początku
|
|
Dokładnie Pani dzisiaj zabiera kociaka :) Cieszę się ,że nareszcie trafi w dobre ręce. Dlaczego ze zdjęc wynika ,ze to matka kociak? To mały kociak dosłownie 2 miesięczny,który został podrzucony do klatki.Nie jesteś zainteresowany kotem to przynajmniej nie oskarżaj mnie o coś co sobie wymyśliłeś(!)
|
|
Przeciez w uplodowanych przez ciebie innych zdjeciach, jest zdjecie rudego kota o innym kolorze oczu, i bardziej masywnej postury.Tak nie wyglada poltora miesieczny kot
|
|
Kotka mam już w domu:)Jest przesłodki.Chyba każdy kto by go zobaczył to by się w nim zakochał.
|
|
Wiesz warto najpierw zapytac,a nie od razu wymyślac informacje.Wiem juz o kt.ore zdjecie Ci chodzi.Dwa lata temu latem dzieci przyniosły go do domu,siedział kilka dni na balkonie dokarmaliśmy go ,potem uciekł.Nie trzymaliśmy go w domu,bo nasz pies nie toleruje innych zwierząt. Teraz kiedy znajdziemy jakiegoś kota od razu staramy sie znaleźc mu dom. Cieszę się,że kociak się spodobał,nie mam pojęcia czemu ktoś pozbył się go w taki sposób.Mógl przecież zrobic to co my.Na szczęscie ma już dom i wszysto skonczyło się szczęśliwie.
|
|
Kot jest prześliczny gdybym nie miała w domu kotki to odraz bym jego wzięła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |