Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis komputerowy. |
Cześć. Prosiłbym o polecenie dobrego, rzetelnego punktu, w którym serwisują laptopy. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis komputerowy. |
Expert na Bronieskiego :)
|
|
"Expert" ??? żart chyba!
|
|
na Wesołej tanio i git
|
|
Nie wiem, kto zakłąda takie wątki? Może sam admin, aby był ruch i zainteresowanie na forum? Serwisów jest multum. Fina, Nordcom, Excomp, Xeromax, Unitechnik... i jeszcze pewnie kilka. Co to Google już nie działa? Wystarczy wpisać - serwis komputerów łomża, serwis notebooków łomża itp itd http://panoramafirm.pl/komputery_serwis_us%C5%82ugi/podlaskie,,%C5%82om%C5%BCa A na tym śmiesznym forum, gdzie sądząc po postach średnia wieku oscyluje około 12-15 lat to i tak nic mądrego nie dowiesz. Jeden napisze że ta firma jest be a ta cacy (a w życiu nie zanieśli sprzetu do serwisu) Ja naprawiałem swój sprzęt w Unitechniku, tam przynajmniej dają gwarancję na naprawę i paragon albo fakturę. Wcześniej naprawiałem gdzie indziej, ale litościwie nie będę ich dołował, i tak "Nie mają życia" na tym forum. Ale oczywiście mojego zdania nie musisz brać pod uwagę, bo przecież mogę być gimazjalistą, który nic nigdy nie zaniósł do serwisu.
|
|
A co poszło
|
|
Japoniec, nie pytam gdzie są jakieś serwisy, a gdzie się są te godne polecenia - to tak słowem wyjaśnienia dla człowieka mającego problem z czytaniem ze zrozumieniem. Spośród tych wielu słów które wystukałeś zapewne w pocie czoła, jedynie przedostatni akapit wnosi merytoryczną odpowiedź do zadanego przeze mnie pytania. I dziękuję bardzo przy okazji za nią.
|
|
Na chali
|
|
unitechnik nie polecam, zreszta w kazdym zedrą z ciebie ile wlezie
|
|
MilczenieZłotem A kolejne dwa posty po Twoim pokazują to co napisałem w trzecim akapicie od końca.
|
|
600 319 320 - zna się typ na rzeczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |