Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jakie biuro rachunkowe polecacie |
ile musze zaplacic za biuro rachunkowe miesiecznie,majac jednego pracownika.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jakie biuro rachunkowe polecacie |
To zależy czego oczekujesz od tego biura. Jaki ma być zakres usług?
|
|
Polecam: Choltax Doradztwo Podatkowe Stefania Cholewicka i Tadeusz Cholewicki ul.Obrońców Łomży. Pełna profeska! [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
wpm no widzę że " firma " się rozwija, do zbierania puszek po śmietnikach zatrudniłeś pomocnika ?
|
|
Tani jest Andrzej Wleciał ma biuro w dawnej składnicy harcerskiej przy polowej
|
|
dokładnie tak jak pisze Japoniec. Zależy co od niego oczekujesz. Wejdź na Google, Mylomza - tam jest cała lista łomżyńskich BR. Nie żałuj sobie - zadzwoń do kilku i popytaj. A tak od siebie polecam byś zadzwonił tu: 602 787 755 to jest polowa 53/6 - tam mój wujek od kilkunastu lat się rozlicza:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Witam, Jeżeli poszukujesz niedrogiego biura rachunkowego to mogę polecić biuro GaBafi. Biuro to oferuje szeroki wachlarz usług związanych z rachunkowością i księgowością umożliwiający prowadzenie firmy od początków jest powstania po pełną księgowość. Usługi są tanie i konkurencyjne. Więcej informacji można znaleźć na ich stronie - www.gabafi.pl Polecam
|
|
a ja polecam biuro Lencki2 w siedzibie NOT na ulicy Polowej pełny profesjonalizm i szybko. Santreo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |