niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielka Orkiestra...

Czy ktoś wie czy jutro coś sie będzie działo w Łomzy?Czy będzie jakiś koncert z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielka Orkiestra...

Koncert orkiestry jest co roku na Woodstocku. Tam jest git, ciepło rodzinnego ogniska Harre kriszna, błotne kompiele. Tanie chlanie, ćpanie zielska z Jurkowej szklarni. Słyszałem również, że Owsiak popiera becikowe, bo po tej impreZie przyrost naturalny w Polsce wzrasta, wiadomo ten romantyczny nastrój promile we krwi małolatów i te wygodne krzaki. Chyba jutro rzucę 5 do puszki, bo nie możemy pozwolić, żeby ta impreza miała sie skończyc. Moim zdaniem cały ten hałas o biedne dzieci to przykrywka. Byłem widziałem i chce się żygac.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Degreg ale Czy w Łomży cos bedzie a nie Woodstok

Z tego co słyszałem, to na Starym Rynku jak co roku ma być imprezka pod hasłem ,,Światełko Do Nieba" :)

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

no fakt miasto bogate może cos organizowac przeciez szczytny cel VIVAT Jujurek

Zawsze, z Tobą będe...

Widziałam na plakatach wośp-u że poza światełkiem jakies koncerty maja być na Starym Rynku i w Urzędzie.. ale nie napisali jaki. Może ktoś wie?

[[ Smoczyca już nie 16cie a 17ście! ]]

nie światełko do niebo tylko petarda do kubła.hehe. Apropo przystanku wc_stock kumpel poznał tam pannę heheh i jak degreg słusznie zauwazył przybyło Polaka jednego, żyli ze soba chyba z 5 lat, ale z racji tego, że Cipa była bez resztek mózgu przysłała mu pozew rozwodowy za granicę bo chłopak wyjechał żeby na rodzinę więcej kasy zarobic chociaż w Polsce zarabiał normalnie na normalne życie. Jeba* ten cały wc_stock. A Orkiestra fakt szczytne ma cele chociaż Owsik przypomina mi jednego człowieka - z wąsikiem pośrodku.

Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość..
-=marCino=-

Zawsze, z Tobą będe...

Fakt, informacji na temat 14 finału w Łomży nie w sieci żadnych, pewnie nasz łomżyński sztab nie pomyślał o reklamie. Napisałem maila do sztabu krajowego z prośbą o program imprez 14 finału w Łomży, jak otrzymam odpowiedź umieszczę informację o imprezach na forum Łomżyńskich Miłośników Fotografii.
www.fotolomza.fe.pl

degrg ty jestes naprawde zryty !!! a co do przykrywek to nasz caly narod to przykrywka. niby tyle szkol i wysoki poziom nauczania a same ciemniactwo rosnie :d

Ja nigdy nic nie dałam na WOŚP. Daleka jestem od ideologicznych powodów. Nigdy jakoś nie miałam zaufania do Owsiaka, dziwi mnie to,że tylu ludzi mu wierzy. Przezież on też dosoknale zarabia na tym. Faktem jest, ze kupują sprzęt do szpitali, i to nawet taki, o którym się niejednemu oddziałowi nie śniło. Mój synek miał badany słuch w naszym szpitalu zaraz po urodzeniu. Chwała za to. Ale ta druga strona medalu mnie przeraża. Sex, drugs, rock'n roll. Nieee.
Zresztą doskonałą okazją "żeby komuś pomóc" był Noworoczny Dar Serca organizowany przez naszych gimnazjalistów, pod okiem nauczycieli, rodziców. Im zaufałam ....
Pozdrawiam

Dokladnie ata. Zgadzam sie z Toba powinnismy wspierac nasze lokalne inicjatywy, przynajmniej wiemy na co te pieniadze zostana sporzytkowane.

degreg., jak byś sie lepiej przypatrzył temu zdjęciu, to byś zauważyl, że ludzie stojący wokół Owsiaka patrzą w jednym kierunku. Najprawdopodobniej Owsiak cos pokazuje. Jako, że brzydko jest pokazywać cos jednym palcem, pokazuje całą dłonią. Ale patrzę, że we wszystkim można się dopatrzyć czegoś niestosownego.

Kurczę, mi też wiele razy zdarzyło się uczynić taki gest, jak chciałam coś pokazać, zaakcentować. Jestem faszystką, o kurczę !!! Całe szczęście, że mnie ktoś oświecił. Zdaje sie, że niby niegłupia jestem, a tu proszę...

Sex, drugs, rock'n roll ?A moze milosc przyjazn muzyka?

Dobrze ze wspieracie lokalne organizacje oby tak dalej , a Owsiak jest osoba publiczna i ma swiadomosc tego ze sa na tym swiecie niedowiarki ,ktorych nic nie przekona do tego ze jest uczciwy .On zarabia ,owszem jako prezenter telewizyjny bo ma swoj program na 2 i z tego ma dochody , a z kasy ktora wolontariusze zbiora nic nie ma.Poza tym fundacja jak kazda charytatywna organizacja musi sie z tego co otrzyma rozliczyc do ostatniego grosza i nie ma szans zeby cos sie ulotnilo,a temat Orkiestry bedzie budzil kontrowersje , to akurat jest nie uniknione

Ja sie chyba wynisę stąd - taka ciemnota w każdym widzi zdrajcę i choćbys był aniłem to powiedza , że skrzydła sztuczne - charakterystyczne dla ciemniaków.

A może Owsiak 5 (pieć) herbat zamawia bo orkiestra gra jak jest zimno przeciez.

Zawsze, z Tobą będe...

No pewnie robzet wynies sie nikt Cie tu niechce! Przynajmniej ciemnota bedzie mniejsza:D

Najwieksza i najbardziej uczciwa impreza w Polsce. Zawsze popieram, tak też zrobię i w tym roku.
Wszystkiego Najlepszego, Jurku!

Tak jest: Owsiak jest człowiekiem, który wyzwolił tyle dobra w ludziach, że musiało to stać się solą w oku zawodowych "nauczycieli" jedynej słusznej i równie nieskutecznej moralności.

Zbych

W pelni popieram akcje Owsiaka ale zastanawia mnie jeden fakt jak to jest ze inne kraje jakos sobie radza i kupuja coraz to nowsze sprzety do szpitali a w naszym barlogu niedosc ze wszyscy robia zrzute na sprzet do szpitala to na dodatek niema pieniedzy na leczenie zwyklych ludzi ktory przezciez przez cale zycie oplacali skladki zdrowotne zeby nie ta WOŚP to ja niewiem w szpitalu bylyby chyba tylko lozka albo i to nie

Kurde ale czy jakieś koncerty będą jutro???!!!!!!!????Gdzie i jakie czy ktoś wie do cholery???!!!???

Ptysiu,skocz dzieciaku do słupa informacyjnego na osiedlu i zobacz co jutro grają na Rynku!!!

Ja myślę, że krytyka uczciwości orkiestry przez osoby które nie ofiarują im swoich pieniędzy jest bezsensu. Co was obchodzi na co idą nie wasze pieniądze? Jeśli myślicie że funadacja defrauduje swoje środki, tofundacji nie wspieraj to proste. Ja np. nigdy nie dałem nic Caritasowi, i nie obchodzi mnie to w jaki sposób organizacja ta wydaje swoje fundusze poprostu dlatego, że nie są to pieniądze odemnie. Mogą sobie i złote pałace budować nie moja kasa nie moja sprawa.

Z tego co wiem to w urzędzie woj. mają być występy jakiś zespołów młodzieżowych z Łomży i innych miast. A na starym rynku światełko do nieba jak co roku ale o jakiś znanych wykonawcach nic nie słychać a wieć na pewno ich nie będzie... A co do całej akcji Wielkiej Orkiestry to myśle że jest to najlepsza fundacja jaka istnieje w Polsce chociażby pod tym względem że żadna inna nie zebrała więcej pieniędzy i nie zakupiła więcej sprzętu do polskich szpitali a chyba właśnie to się liczy!!

acha... poczytaj o Caritasie, Ochojskiej i PCK zobacz ile zbieraja i co robia...

Zawsze, z Tobą będe...

Oni to robią za ciężkie pieniądze dla siebie na wysokich stołkach , nie wierzysz?

NIE WIERZĘ. a owsiak to niby tak za frajer, taki XXI wieczny altruisty, taki doktor Judym ?? <ble>

Orkiestra to instrument finansowy harre kriszna na oficjalnej stronie sekciarzy Owsiak jest za sponsora i bratnią duszę. Chwali sie. Tak samo woodstock miejsce nawracania na słuszną wiarę. Juz prędzej w Peruna i Thora bym uwierzył niz w tych zwyrodnialców.

Zawsze, z Tobą będe...

Pytanie bylo takie czy cos jest i czy jakis koncert bedzie a nie o woodstocku...czy ktos moze normalnie odpowiedziec chyba tylko Kasia88 odpowiedziala.../czekam na odpowiedz...

Ju.. ju.. ju.. rek jąkała pieprzony. W TV gra świętego a swoją żonę napieprza jak kat.

Pozdrawiam

MrS to chyba ciebie napieprzali skoro takie bzdury wypisujesz!!!!!!!

hehehe, zal mi was, wspierajcie koscioly w lomzy oszolomy jedne. dziwicie sie muzulmanom ze sie wysadzaja w powietrze za swoja wiare niedlugo i wy bedziecie to robic, chociaz nie bo nasz narod to tchorze i pozerzy !!!

Chciałem umiescic zdiecia ale pokazuje mi sie taki komunikat : The file you attempted to upload is 1573 kilobytes. co jest co musze zrobic aby umieścic te zdiecia na strone http://imageshack.us/

skoro uwazasz że naród to tchorze i pozerzy to się wypisz nikt cie tu na siłe nie trzyma droga wolna, paszport w łapę i starał sie o azyl na zachodzie. Nikt cie tu nie chce ja jestem dumny z Polski i chciałbym, zeby losy kraju tak sie potoczyły zeby i przyszłe pokolenia były dumne ze w pierwszej kolejności sa Polakami a potem europejczykami.

Zawsze, z Tobą będe...

od godz 15, 30 zaczynaja sie koncerty Łomzynskich zespolow (nazwy blizej nie znane )w Urzedze Wojewodzkim oraz licytacje gadzetow .Zapraszam

Zdiecia wykonalem w dniu dzisiejszym :)

Ptysiu , miej trochę umiaru w rozdzielczości swoich zdjęć , bo mi mało monitora nie rozsadziło. Tak to są ciekawe.

Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????

waldek... ty masz 27 lat, miesięcy, czy rrocznik 27 idemencja Ci doskwiera? ...wyluzuj!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org